Moteče stvari na nežnejšem spolu
''zmeraj za žur'' je blo mišljeno, da je pripravljena se zabavat,če je le možno in ne da jo moraš ti prej 2 dni prosit da bosta šla kam.
še eno vprašanjce če lahko: tu je govora o motečih stvareh na ženski- vas zmoti, če se ga dekle napije?(ker mi je enkrat en fant čist zgroženo pripovedoval kako se ga je njegova punca napila)
še eno vprašanjce če lahko: tu je govora o motečih stvareh na ženski- vas zmoti, če se ga dekle napije?(ker mi je enkrat en fant čist zgroženo pripovedoval kako se ga je njegova punca napila)
Torej lastnosti, ki jih navajaš:*coco* napisal/-a:vprašanje za fante: ker vas je veliko na kupu v tej temi bi izkoristla,da vas vprašam kar me res zanima: so vam všeč punce,ki so energične, nasmejane in vedno za žur? ali ženske, ki so po naravi bolj umirjene in tihe(pa ne mislim zagrenjene)?
- energične
- nasmejane
- spet druge umirjene
sprejemam kot pozitivne.
To, da se je pripravljena zabavat, me ne moti, vendar pazi: če se punca na vsakem žuru napije, me to odbije. Še bolj me odbije, če se potem pijana poljublja z vsemi poprek. In če mi kaj dvigne pritisk, je to sledeča izjava: "Saj sem samska, zato lahko kadarkoli in kjerkoli bluzim s katerimikoli tipi. Sam si ne bi želel punce, ki se je poljubljala z 50. tipi in dala dol z 20. (navajam kot primer.)*coco* napisal/-a:''zmeraj za žur'' je blo mišljeno, da je pripravljena se zabavat,če je le možno in ne da jo moraš ti prej 2 dni prosit da bosta šla kam.
McLarnovc: hihi....no ja,sej roko na srce gotovo so taki pogovori pogosto bolj produktivni kot pa naši, ki so na način ''vsimoškisoisti''...
sicer pa mislim da moram v tej temi podpret vse fante,ker resnično smo ženske prevečkrat ljubosumne in ene navadne tečke.....upam da me ne bo katera raztrgala zarad tega.
študent_p: torej so izkušnje s seksom pri ženski bolj ali manj zaželjene?
sicer pa mislim da moram v tej temi podpret vse fante,ker resnično smo ženske prevečkrat ljubosumne in ene navadne tečke.....upam da me ne bo katera raztrgala zarad tega.
študent_p: torej so izkušnje s seksom pri ženski bolj ali manj zaželjene?
jochie: hehe...ja ampak nas maste pa vsen radi tud če smo tečkaste kdaj.....
moje mišljenje je da preveč stremimo k nekim idealom in neki svoji predstavi o idealnem moškem.......takega moškega ni.....pa ne da ste slabi ampak ima vsak svoje napake,kot vse ženske. in zame je osnovno načelo vseh odnosov med ljudmi- spoštovanje. na tem gradimo.
sicer pa jochie povej mi kje je pri tebi meja,ko ti ženska s svojimi dejanji še ni tečna?

moje mišljenje je da preveč stremimo k nekim idealom in neki svoji predstavi o idealnem moškem.......takega moškega ni.....pa ne da ste slabi ampak ima vsak svoje napake,kot vse ženske. in zame je osnovno načelo vseh odnosov med ljudmi- spoštovanje. na tem gradimo.
sicer pa jochie povej mi kje je pri tebi meja,ko ti ženska s svojimi dejanji še ni tečna?
*5 zelo pomembnih točk za moške:*
1. zelo pomembno je imeti žensko, ki zna pospravljati, kuhati in ima službo!
2. zelo pomembno je imeti žensko, ki te zna spraviti v smeh!
3. zelo pomembno je imeti žensko, ki ji lahko zaupaš in ti ne laže!
4. zelo pomembno je imeti žensko, ki je dobra v postelji in si želi biti s teboj!
5. zelo pomembno je, da se te štiri ženske ne poznajo med seboj!

1. zelo pomembno je imeti žensko, ki zna pospravljati, kuhati in ima službo!
2. zelo pomembno je imeti žensko, ki te zna spraviti v smeh!
3. zelo pomembno je imeti žensko, ki ji lahko zaupaš in ti ne laže!
4. zelo pomembno je imeti žensko, ki je dobra v postelji in si želi biti s teboj!
5. zelo pomembno je, da se te štiri ženske ne poznajo med seboj!

No, tudi o čustvih in odnosih do punc kdaj kakšno rečemo s prijatelji, ni vse v jeklenih konjičkih.*coco* napisal/-a:študent_p: torej so izkušnje s seksom pri ženski bolj ali manj zaželjene?
Kar pa se izkušenj glede seksa tiče; prej bi se zamislil pri punci, ki je izgubila nedolžnost že pri 13-ih, kot pri punci, ki je pri 20-ih še devica. Pa tudi ne pričakujemo, da bo punca obvladala posteljne aktivnosti že takoj ko gre v posteljo. Nihče se ne rodi učen, tako kot sem se tudi jaz moral marsikaj naučiti.