mene tud mučjo vetrovi že ful dolg časa...tud po cele dneve in pol ko sem v družbi in gremo kam za več dni je prav mučno ali pa če prespim pri fantu

jem res zdravo hrano, nobenih živil ki povzročajo vetrove (fižol, jajca, zelje...)... ne vem kako naj odpravim to. Ene ste rekle da se vam je to zacelo dogajat ko ste se začele redit, men se pa to dogaja že kkšne dve leti, pa vmes sem shujšala pa nič boljše. Na veliko potrebo grem ponavadi 2x na dan, kdaj večkrat kdaj manjkrat... res ne vem kaj bi to lahko bilo, k zdravnici it mi je mal nerodno
evo še zaključek članka, ki je naliman tamle zgoraj...
Se jim lahko izognemo?
Strokovnjaki ljudem, ki imajo velikokrat vetrove, svetujejo, naj ne pijejo gaziranih pijač, izogibajo naj se uživanju stročnic in glavnate zelenjave, orehov, arašidov ... Tudi jajca in majoneza sta lahko vzrok za nastanek vetrov. Priporočajo tudi, da hrano zaužijemo počasi, smo pozorni na dihanje, v skrajnih primerih pa uporabimo pripravke za zmanjševanje vetrov.
ne pijem gaziranih pijač NIKOLI, stročnic ne jem, orehe in arašide zelo malo...če so v kkšnem pecivu, drugače ne, jajc in majoneze pa prav tako sploh ne...jem ekstremno počasi... pojma nimam kako naj se še rešim tega:/