Vložki
-
- Sramežljivka
Re: novi vložki
ice-red napisal/-a:mene pa zanima če je kera že probala nove vložke, ki so na spodnjem naslovu
http://www.mc-saban.si/lovemoon/WNP-10-2T.jpg
Mene pa zanima, kje te vložke dobiš in kakšna je kaj cena? Se veliko razlikuje od ostalih?
ice-red napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:always...cista plastika! men je rekla ginekologinja v porodnisnici da je to katastrofa...totalno nezdravi. dokazano je tudi da se pri teh v eni uri namnozi veliko vec bakterij kot pri ostalih.
jest sm tud mela do zdej always, pol sm pa bla zadnič na eni predstavitvi, teh ta novih, sm pa vidla ka je un ka je mev predstavitev pokazev ene poskuse, so bli always najslabš. in res sama plastika in kemija.
js sm do zdj skos always pa sm že mal razmišlala da bi zamenala, ker res švicaš

kere priporočate?
- Mimi123
- Komunikatorka
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
Petricia napisal/-a:ice-red napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:always...cista plastika! men je rekla ginekologinja v porodnisnici da je to katastrofa...totalno nezdravi. dokazano je tudi da se pri teh v eni uri namnozi veliko vec bakterij kot pri ostalih.
jest sm tud mela do zdej always, pol sm pa bla zadnič na eni predstavitvi, teh ta novih, sm pa vidla ka je un ka je mev predstavitev pokazev ene poskuse, so bli always najslabš. in res sama plastika in kemija.
js sm do zdj skos always pa sm že mal razmišlala da bi zamenala, ker res švicaš![]()
kere priporočate?
carefree, men so res dobri.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
mah za always sam to rečem itq je ponavad tist kar se po reklamah pa po panojih oglašuje da tist je ponavad najslabš pa poun enga shita
sicr pa na srečo še nism mela od always vložkov nobenga vnetja na srečo pa tt fajn upijajo glede na to da mam jst res dost močno menstro pa še to je vcas zutri ka vstanem razlitje 

ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Meni so pa najbolši Natracare. Res da so malo dražji, sam so pa mislim da 95 % razgradljivi-brez plastike, kemikalij itd. In je res dobr občutk u njih. Z mami sva mele probleme in potem je zvedla za te vložke in jih neki naročila pa so mi bli takoj všeč. Čist drgač kot always k ne dihajo in mam v njih prav občutek da mam lužo tam spodaj.
- positive vibration
- Cosmofrik
sarchika09 napisal/-a:Js sm tud uporabljala always in sem v zahvalo dobila čist vneto kožo (rdeče, srbelo da kr groza), pol sem pa začela uporabljat carefree vložke in se mi je stanje počasi izboljšalo. Always vložki so sicer mogoče res bol kvalitetni (sploh pri močnih menstruacijah-tko moja mami pravi, ki ima kr močno), ampak polni škodljivih kemikalij, tak da jih ne uporabljam več (pa mami je mela iste težave, tak da sva obe menjali).
Pa kr nekaj punc poznam, ki so se tudi pritoževale nad srbečico, vneto kožo pri uporabi always vložkov, tak da nevem, očitno so res sr**je (pardon izrazu)
Ti si malo zmedena ali samo tako zmedeno pišeš?
Sicer pa uporabljam lunetko, tako da nimam več teh problemov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Jst sem enkrat v trenutku krize šla v najbližjo možno trgovino- Lidl in kupla kar pač imajo. In njihovi vložki so od takrat dalje edini vložki, ki jih kupim sploh. Pocen, mehki, vpojni... boljših vložkov nisem še imela sploh.
Always plastika se lahka skrije.
Always plastika se lahka skrije.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
- sarchika09
- Komunikatorka
positive vibration napisal/-a:sarchika09 napisal/-a:Js sm tud uporabljala always in sem v zahvalo dobila čist vneto kožo (rdeče, srbelo da kr groza), pol sem pa začela uporabljat carefree vložke in se mi je stanje počasi izboljšalo. Always vložki so sicer mogoče res bol kvalitetni (sploh pri močnih menstruacijah-tko moja mami pravi, ki ima kr močno), ampak polni škodljivih kemikalij, tak da jih ne uporabljam več (pa mami je mela iste težave, tak da sva obe menjali).
Pa kr nekaj punc poznam, ki so se tudi pritoževale nad srbečico, vneto kožo pri uporabi always vložkov, tak da nevem, očitno so res sr**je (pardon izrazu)
Ti si malo zmedena ali samo tako zmedeno pišeš?
Sicer pa uporabljam lunetko, tako da nimam več teh problemov.
A si prebrala kar sem napisala v oklepaju? Moja MAMI pravi, da so bolj kvalitetni pri MOČNIH menstruacijah, ampak zato posledično tudi polni kemikalij. Vložke sva pa obe menjali takoj, ko se začele pojavljati težave, ampak mami še zmeraj pravi, da za njeno menstruacijo, so vložki always bili bolj primerni, ker so več zdržali. In ne, nič nisem zmedena
Petricia napisal/-a:ice-red napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:always...cista plastika! men je rekla ginekologinja v porodnisnici da je to katastrofa...totalno nezdravi. dokazano je tudi da se pri teh v eni uri namnozi veliko vec bakterij kot pri ostalih.
js sm do zdj skos always pa sm že mal razmišlala da bi zamenala, ker res švicaš![]()
kere priporočate?
/Range_Libresse_IUT_Securefit.jpg)
http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=search&tsid=1&keywords=Libresse&submitimage.x=10&submitimage.y=15&searchmode=Normalno&type=all&where=vendors
Malo tu poglej kako so zadovoljne druge uporabnice. Meni osebno so super!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Ne bom šla odpirat nove teme o vložkih, ampak bom tukaj izpostavila svoje vprašanje.
Zanima me kako pogosto si menjate vložke, ko imate menstruacijo?
Jaz sem se vedno držala pravila, da sem jih čez dan menjala nekako na 4 ure, razen če ni bilo nujno prej. Ponoči pač nisem menjala, ker zadeva bolj miruje in sem ga imela nekako 6-8 ur. Ampak nekoč sem brala, da je pametno menjati vložke na 4-6 ur zaradi higienskih in zdravstvenih razlogov.
Potem pa zadnjič zasledim pri ginekologu nekaj o tem kaj je močna krvavitev, kaj je srednja in kaj šibka. In te jakosti so opredeljene glede na količino vložkov, ki jih porabiš dnevno. Torej šibka, ko rabimo 1-2 vložka dnevno. To bi potem pomenilo menjanje na 12-24 ur. Jaz nikoli ne menjam tako na redko, ker si niti ne predstavljam, da bi imela tako star vložek notri.
Zanima me kako pogosto si menjate vložke, ko imate menstruacijo?
Jaz sem se vedno držala pravila, da sem jih čez dan menjala nekako na 4 ure, razen če ni bilo nujno prej. Ponoči pač nisem menjala, ker zadeva bolj miruje in sem ga imela nekako 6-8 ur. Ampak nekoč sem brala, da je pametno menjati vložke na 4-6 ur zaradi higienskih in zdravstvenih razlogov.
Potem pa zadnjič zasledim pri ginekologu nekaj o tem kaj je močna krvavitev, kaj je srednja in kaj šibka. In te jakosti so opredeljene glede na količino vložkov, ki jih porabiš dnevno. Torej šibka, ko rabimo 1-2 vložka dnevno. To bi potem pomenilo menjanje na 12-24 ur. Jaz nikoli ne menjam tako na redko, ker si niti ne predstavljam, da bi imela tako star vložek notri.
Meni se to zdi čisto premalo. Imam tudi precej šibko M, tako da če bi čakala, da bo vložek "poln", bi ga lahko 24 ur imela. Ampak se mi to precej gravža. Pa še smrdet začne, fuj.
Ponavadi ga zamenjam zjutraj, pred kosilom, popoldne enkrat, zvečer in še pred spanjem. Torej nekje na vsake 4 ure.
Tak strošek pa spet niso, da bi šparala in vsakega čisto do konca porabila
Ponavadi ga zamenjam zjutraj, pred kosilom, popoldne enkrat, zvečer in še pred spanjem. Torej nekje na vsake 4 ure.
Tak strošek pa spet niso, da bi šparala in vsakega čisto do konca porabila