Obsedenost z avtomobilom

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

*purple* napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Ti si rekla, da sta z tipom nekaj zmutila da franšiza ne bo odbita, on ti je pa povedal da pro kasko zavarovanju nimaš kaj mutit...bo zdaj šlo? :D

:D ne ne bo :P

Potem si pa še bolj neumna kot sem si sprva mislil.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

al pa ti,ki prvič ne znaš dobro brat, drugič predvidevaš kar neki brez veze in sploh pomisliš ne da obstaja še kakšna druga možnost in tretjič, ker je jasno da hočeš it usakič z glavo skoz zid in imeti prav, ampak na žalost tukaj nimaš....O čem sem govorila pa pač še malo razmišljaj :D :P
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

a ni topic tipi pa njihov odnos do avta? :D

mojmu tud avto pomeni več kot pa..ne vem kaj. Ta je res 3leta star, pa ohranjen v iber, ker ga je njegova mami vozla zdej si je pa novega privoščla, ampak prej ko je mew pa ful star avto pa je bil čisto isto občutljiv.

sam njemu je to hobi.. rad ma da so kake lepe 18ke gore, pa kaki spojler, pol pa itaq fajn sistem za musko.. js to gledam tak, kot svoj fetiš na čevlje pa cunje, pač more bit vse super, pa bog ne daj da se kaj zgodi tvoji najljubši stvari.
včasih me malo prizadane no, ker se zazdi da bi za avto dušo dal, meni pa še sendviča ne zna nardit..pa vredu, vsak ma svoje veselje, a ne? :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

*purple* napisal/-a:al pa ti,ki prvič ne znaš dobro brat, drugič predvidevaš kar neki brez veze in sploh pomisliš ne da obstaja še kakšna druga možnost in tretjič, ker je jasno da hočeš it usakič z glavo skoz zid in imeti prav, ampak na žalost tukaj nimaš....O čem sem govorila pa pač še malo razmišljaj :D :P

Ti si nakladala da sta s tipom nekaj zmutila glede kaska, da sta se izognila odbitni franšizi. Jochie ti je rekel, da nimaš kaj mutit, jaz pa sem še dodal da pri kasku tega ne moreš zaobiti, ker je že privzeto noter. Torej kar se tega tiče druge možnosti ni. Druga možnost je uveljavit neko drugo zavarovanje, ampak potem ne govorit o kasku. Zdaj če si pa ti tolko neumna, da tega ne moreš razume, je pa to tvoj problem. Pa tvoj tip očitno tudi ne ve ravno zakaj se gre... No sej, včasih so rekli "svoji k svojim..."... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

vidš kok si neumen, pomisl še mal naokrog glede česa se da zmutit in kje ti zaračunajo odbitno franšizo in kje ne.a veš da sam iz sebe budalo delaš. :lol: in to čist ena simpl splošna stvar, LOL no :lol:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Pri kasku ti vedno zaračunajo odbitno franšizo, ker ti že ob sklepanju kaska določiš koliko odbitne franšize boš plačal(1, 2, 4, 8...%). :wink: Če ti jo ne, potem to ni kasko zavarovanje, ampak je uveljavljeno neko drugo zavarovanje zato ne govorit o kasku, če to ni. :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lej sploh se ne bom več ubadala, ker vidm da bo šlo to spet v en ornk offtopic.mal manj na ozko glej, še enkrat preber pa boš vidu zakaj se gre.sploh ne govoriš v pravi smeri :wink:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Moj si je prejšnji teden "zadremal" in ga potegnu po boku, ampak se ni preveč sekiral. Kar je, je. Sem se jz mal bolj razkajfala, ko sem ga vidla, ampak sej ga bova dala porihtat.

Bi mi blo pa ful bedno, če bi bil preveč obseden. Če bi domov prpelu avto s kakimi neonkami, spojlerji, nalepkami in nevem kakimi vse kičarijami, se sploh ne usedem not. :rofl:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Moj si je prejšnji teden "zadremal" in ga potegnu po boku, ampak se ni preveč sekiral. Kar je, je. Sem se jz mal bolj razkajfala, ko sem ga vidla, ampak sej ga bova dala porihtat.

Bi mi blo pa ful bedno, če bi bil preveč obseden. Če bi domov prpelu avto s kakimi neonkami, spojlerji, nalepkami in nevem kakimi vse kičarijami, se sploh ne usedem not. :rofl:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

avtomobíl -a m (ȋ) cestno motorno vozilo z navadno štirimi kolesi; izdelovati, popravljati avtomobile; avtomobil znamke Fiat; avtomobil s prikolico; ličar avtomobilov; montaža avtomobilov / dostavni, osebni, poltovorni, rešilni, tovorni avtomobil ♦ voj. oklopni avtomobil z jeklenim oklepom in z orožjem; žel. progovni avtomobil ki vozi po tirnicah // osebni avtomobil: peljati se z avtomobilom na izlet; dirkalni, dvosedežni, športni avtomobil

In cisto nic vec. Ampak vse kaze, da bi morali dodati se: 2. pog., ekspr. domaci ljubljencek

Sick. Ampak, vsako tele ma svoj vesele.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

kepka napisal/-a:In cisto nic vec. Ampak vse kaze, da bi morali dodati se: 2. pog., ekspr. domaci ljubljencek

Sick. Ampak, vsako tele ma svoj vesele.

A misliš da tvojemu tipu ni sick ko tekaš po razprodajah in kupuješ cunje in čevlje? :lol:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

mclarnovc, mislim, da kepka ni tipična ženska, kolikor jo jaz poznam! :D

ej, kepka, kako pa kaj tvoj računalnik??? brišeš kaj prah iz njega ali ga pustiš, pa kam pade, pade? :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Jochie napisal/-a:mclarnovc, mislim, da kepka ni tipična ženska, kolikor jo jaz poznam! :D

Pol pa jemljem besede nazaj.... :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

miteq napisal/-a:Ko si boste ve kupile avto za nekaj tisoč €, bomo videli, če boste z njim počele kot s kupom pločevine.

Prosim, če se takrat ponovno oglasite v ta topic.

Za hišo daš mnogo več kot za avto. Pa vseeno kdaj kje kaj poliješ, porajsaš parket, se razbije kako steklo, uriniraš mimo wc-ja (velja za moške!)...zakaj pa se takrat ne sekiraš? Si rečeš, ah saj se bo popravlo/spucalo/novo kuplo? Saj avto se bo tudi popravo/prebarval/nov kupil.
Stvari ki jih imamo, so namenjene uporabi. Normalno, da pazimo na njih, ampak ne smemo postat njihov suženj. In normalno je, da z leti odslužijo svoje. Da se poslabšajo. Dobijo rise. Barva zbledi. Železo rjavi. Druge smrti tako ali tako nima. Medtem, ko besede, ki jih ob svojem histeričnem čuvanju svojih jeklenih konjičkov izrečejo nekateri moški, pa ostanejo vse življenje.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

positive vibration napisal/-a:Stvari ki jih imamo, so namenjene uporabi. Normalno, da pazimo na njih, ampak ne smemo postat njihov suženj. In normalno je, da z leti odslužijo svoje. Da se poslabšajo. Dobijo rise. Barva zbledi. Železo rjavi.

To pa jaz mojemu tumpam odkar sva skupaj, pa še ni dojel.... :roll

Moj ej eden od teh odsedencev z avtom :oops: Pa se probam potolažit s tem, da so moški očitno bolj udarjeni na avte kot ženske, pa da je to pač njegova mala obsesija (roko na srce, vsak ima kako stvar, na katero je malo udarjen) ampak vsakič ko se vsedem v avto in PO NJEGOVEM MNENJU preveč zaloputnem z vrati in mi začne pridigati kako lahko tako loputam z vrati (čeprav ne, ker vem kako šele drugi loputajo ker sem začela tudi jaz biti pozorna na to :oops: ), pa ko ga takoj ko se malo pooblači že vozi pod streho, pa kako me s kotičkom očesa spremlja vsakič ko jem npr.sladoled v avtu da ja ne bo kaj na sedež padlo......da pop***** :evil:
Odgovori