Katarinanizabisere napisal/-a:Tamala_mrha -i gotovo smo še samski
Ne. Jaz sem svojo zmagovalno kombinacijo že našla, če se tako izrazim. Sama sem izpostavila več ali manj moteče dejavnike na moškem, kakršnih se otepa verjetno večina žensk, če pa katerim to odgovarja pa naj kar.
Katarinanizabisere napisal/-a:me pa zanima kakšna je vaša definicija dolgi lasje?čez ramena, tisti ki imajo po sredini prečo(prečko)in potem razporejene lase na vsaki strani pol
nem so zelo simpatični tisti z malo daljšimi lasmi
tisti, ki imajo lase daljše od 13cm
SWEETprinces napisal/-a:da vidim da ma 2 dni zaporedoma iste gate...
kk lahk opazš da ma 2 dni zapored iste gate gor če se ti gravža? Kk potem fukaš z njim? fuj
-svetle kavbojke
-neke zapestnice srebrne and stuff
-preveč gela na laseh
-svetleči čevlji ala nike srebrni, lacoste..
-pink in roza majce
NO GO
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Mahagonij napisal/-a:kaksna je razlika med pink in roza majico?
Nekateri (iz neznanega razloga) z izrazom 'pink' mislijo ciklamno barvo (tisto bolj močno oz. živo = glej barvo napisa 'Cosmopolitan' na vrhu strani oz. prvo vrstico nad forumom )... Roza je pa pač roza, tista klasična sladoledna
fun napisal/-a:Mene mal moti, če tip nima pokončne drže; pač tko, da ima sključena ramena in zvito hrbtenico, in posledično nekako čudno "vrat naprej"...
No pa saj to je čisto psihološkega izvora Taki ljudje ponavadi kažejo na neuspešnost, poraz, žalost, itd.
Saj tudi moškim niso všeč puklaste ženske
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE