lol ja hitr razmišlam, še hitrej tipkam. ker bi rada use naenkrt povedala, pa še čimhitrej da bom ja mela več časa še za kej druzga (al neki)...mam skos v glav da morš use na hitr, še počas hodt ne znam, govorit recmo da ja, kumi...no ugl. je res, da potem ne bi blo tok velik ljudi depresivnih...mam kolegico, sva se oddaljile, če ne zrt česa druzga zato, ker je bla stalno slabe volje, brez energije, ni se ji nč dal, zjutri je zamujala oz. sploh se ni zbudla do popoldne enkrt-a ble zmenene za pjačko..pač, 'zvedla' je da ma dedne depresijo in to si nemorš nč pomagat. kolkrat sm ji rekla, glej pozitivno, zajemi lajf z veliko žlico blablaa pa ni pomagal, hotla se je sam pog. o smislu življenja, o dosežkih, k da morš zmer neki bit najbolši pred drugimi, ...pač o lajfu na sploh, poglobljene debate, a jz hodila po trgovincah in kako nj se to pogovarjam, mi je pa škoda cajt stran vržt ker o tem pač jz ne razmišlam in pač go with the flow...sej če pogledaš, citiram
Probleme imam zato ker so dolgoročni cilji predaleč in je kot da jih ne bi bilo, kratkoročni pa nič kaj prida. Kot da nebi vedel zakaj živiš.
...recimo če pogledam, u tem letu nism dosegla nč, delam fax, nardila nobenga izpita, sam okol po pijačkah shoppingih, trackah-in to je moj vrhunc leta lol..pa se ne obremenjujem in ne sekiram, ker pač, ni to use..pa tut nimam dnarja, nemorm kr it u miami čeprou bi šla, tajsko za en mesc..bilokaj..pa sm šezmer srečna da žvim in damam okol sebe folk k me ma rad in obratno..res nevem kaj je tko težko bit srečn pa skos nasmejan ter nabit z energijo v teh časih, ker si potem večini že kr čudn, če ne celo da te obtožjo da si na drogi???? amapk to je že za drugo temo.
Jz sam upam, da avtorici teme rata prebrodt to, da slučajno ne bo padla kšna depresija za bz, ker neveš smisu življenja in ker ti stalno nekaj manjka..