metulchica napisal/-a:Mene pa zanima glede faksa. Za jesen še imam en izpit in me zanima ali ga bom uspešno opravila. Zanima pa me tudi bolj dolgoročno, ali bom uspešno "prispela" do konca študije ali me še čakajo kakšne večje težave.
Izpit imaš v znamenju sreče, usode in hiše, ker pa je direktna diagonala prav nenavadna: smrt, oficir in sodnik, se resno sprašujem, kaj imaš pravzaprav s tem izpitom ali pa predmetom. Če karte namigujejo na to, da gre za kakšno predmet iz prava, uprave, kakšna metodologija, kaj vezano na uniforme ... potem bi karte razložila kar pozitivno. Če pa predmet nima nobene zveze s tem (če je npr. si zmišljujem: angleščina), potem zna biti še kar trd oreh in svojevrstna prelomnica. Ampak tudi v tem primeru ga spelješ. Tretja karta gledano v prihodnost je vendarle svadba.
Faks na splošno: spet se je pojavila karta oficirja (spet nekaj namiguje na upravo, uniformo, birokracijo). Kakorkoli že, na splošno so obeti dobri; karta sreče in novih začetkov. V bližnji prihodnosti imaš vendarle še nekaj težav z nekim profesorjem (karta vdovca in pod njo karta neiskrenosti), ampak vse skupaj se vseeno izide v karto darila, kar pomeni, da greš v pravo smer in da ti bo uspelo doseči zastavljeno.
metulchica napisal/-a:Potem pa me še zanima glede ljubezeni. S fantom sma začela razmišljat o skupnem stanovanju, jaz pa imam nekaj pomislekov. Kako se bo to odvijalo in kaj naju čaka v prihodnosti.
Pod vajino razmerje je najprej padla zoprna karta težav oz. prepira, ki pa se bolj tiče popreteklosti. Je bil pred kratkim ravno kakšen spor, mogoče celo ravno v zvezi s temi vprašanji?
Navkljub tvojim pomislekom, pa je prelomnica že pred vama in dobro je, da je nad to prelomnico (karta smrti) tudi karta sporočila (to so pogodbe, papirji) in karta sreče. Dvomi in pomisleki te tudi še naprej obhajajo, le da karta drobiža namiguje, da bodo vezani bolj na finančno stanje, sicer pa se spet pojavi karta oficirja in karta potovanja (kar lahko pomeni tudi selitve).
-------------------------------------------------------------------------------
Tole pa zdaj zanima bolj mene in nima toliko veze s teboj:
... tale
karta oficirja se je pojavila pri vseh teh vprašanjih. In če se ena in ista karta res velikokrat pojavi, me začne počasi zanimati. Ker, ali se pojavlja zato, ker je jaz nisem prav razumela, ali pa zato, ker je dejansko v danem trenutku tako pomembna.
Ker nisem prepričana, če sem pravilno ugotovila njen pomen, boš mogoče ti vedela, za kaj gre. In sem ti hotela pomagati še s temle linkom:
http://www.cartomanzia-on.net/samostojn ... estoba.htm
... pa saj boš sama videla
No, zato dodajam še tale link:
http://www.vedezevalci.com/pomenkart.php
... ki pravi, da:
OFICIR - karta predstavlja osebo, katera nosi uniformo - zdravnik, policist, inšpektor, vojak, mehanik.....Gre za osebo, ki ima močan vpliv na vaše življenje. Za kakšen vpliv gre, povedo okoliške karte.
Ti torej to kaj pove?