Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
lunaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lunaa »

Natasa* napisal/-a:ČAKALNA LISTA

(ne se pozabit same dopisat na konec seznama, ker res obstaja možnost, da sicer izpadete)

illchy - čaka bika - stran 11
sabinca:), str. 16.,za Natašo*
Geena, str. 17, za Natašo
metulchica, str. 17, za Natašo
just.me, str.17...za Natašo
nepodpisana20...str. 18, za Natašo
Sestavljanka str 18, vseeno
Mimi123 str 19 ... za Natašo
andreyac str20... za Natašo
Čokolada** str20, za Natašo
LoreLai* str.20., za Natašo
all*starka str. 20, za Natašo
**medyka** st. 20 za Natašo
evonja str. 21 za Natašo*

lunaa str.21 za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

sabinca:) napisal/-a:Mene zanima, kaj me čaka v ljubezni, ali bom s tem rakcem spet skupaj, ali ne? kaj čuti do mene? Drugače sem po horoskopu bikica. Hvala za odgovore:)

Karta zvestobo in prijateljstva, ki je padla pod vprašanje za tvoje ljubezensko življenje, kaže, da si čustveno odprta in na ljubezen pripravljena. Se pa tvoja percepcija ljubezni ravno ta trenutek v temeljih spreminja, zori. Karta smrti je karta temeljne transformacije, karta ljubezni pod njo pa kaže, da se nekaj ključnega v tebi spreminja prav v odnosu do tega vprašanja. Čaka te še neko pomembno spoznanje v zvezi s tvojim romantičnim idealizmom (karta upanja) in nekaterimi prepričanji (karta misli). Vse skupaj se mora v tebi še 'pretenstati', kar ne bo nujno prijetno (karta bolezni, zastoja). Ampak sledi odločitev, izčiščenje in potem nenaden napredek.

Čez 4 do 5 mesecev se tebi odpre srčni fant. Ali je to ta bivši ali kaj čisto novega, ne vem, vem le, da se tvoje delo na sebi bogato obrestuje. Razmerje, ki prihaja, bo precej bolj zrelo, kot tista pred njim.

P.S. bikica in rakec gresta horoskopsko gledano sicer dobro skupaj, ampak s stališča prave astrologije takšno 'ujemanje' sonc po astroloških znamenjih nič ne pomeni. Če te astrologija zanima, preveri raje, kje imata Venere, Mars, v kakšnem aspektu so Lune, asc. ipd.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

ČAKALNA LISTA

(ne se pozabit same dopisat na konec seznama, ker res obstaja možnost, da sicer izpadete)

lunaa str.21 za Natašo

P.S. ta podaljšani vikend me spet ni, ampak v torek se ziher javim :wink: .
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ališa »

tudi jaz mam eno vprašanje! kako bo z mojo ljubeznijo! poznava se že slabo leto in se tudi dopisujeva! ali me čaka uspešna ljubezen ali ne?
hvala za odgovor
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ališa »

Natasa* napisal/-a:ČAKALNA LISTA

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo

P.S. ta podaljšani vikend me spet ni, ampak v torek se ziher javim :wink: .
spely_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spely_ »

tudi mene zanima kako bo z mojim faxom in kako mi kaže na ljubezenskem področju na splošno in če se bo kaj razvilo s fantom, s katerim sem se ravnokar zapletla. Po horoskopu sem tehtnica
Zadnjič spremenil spely_, dne 26. Sep. 2009 10:21, skupaj popravljeno 2 krat.
spely_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spely_ »

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Geena napisal/-a:Mene pa zanima ali imava s tem fantom, s katerim se dobivam kakršno koli prihodnost. V nekaterim trenutkih v to močno dvomim, spet v drugih pa sem prepričana, da je to to.

Hvala v naprej za odgovor. :)

Bo kar držalo, kar si napisala.

Takoj pod karto vajinega razmerja je padla karta otroka, kar kaže, da je zadeva še vedno sveža (ima potencial, ki pa ga je šele treba razviti). V središču presečišča kart si se znašla ti (karta ženske), kar pomeni, da je praktično prav vse odvisno od tebe in tvojih odločitev (naj bo zavestnih ali podzavestnih).

To razmerje je prav ta trenutek (karta sedanjosti je smrt (kar običajno kaže prelomnico, včasih tudi konec, pogosteje pa spremembo, križišče, preobrazbo)). Očitno je razmerje na neki prelomnici, kaj pa se bo zgodilo z njim je odvisno od tebe. Zaradi karte bolezni (stagnacija, občutek nenapredovanja, ujetosti) kaže, da nimaš čisto prave vizije glede tega razmerja, ampak ker čez to karto pade karta obiska (stik, pogovor, obisk), se mi zdi, da manjka samo nekaj neposredne izmenjave mnenj.

To razmerje ni brez potenciala: karta usode (stalnosti) in karta svatbe kažeta, da bi pravzaprav zares tudi to lahko bilo to. Ampak ne brez nekaj malega volje in truda v tej smeri.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta
(dopišite se same)

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ladyy* »

Natasa, pred kratkim si mi odgovarjala na vprašanje glede ljubezni.. spet bi te vprašala nekaj glede tega. Ali bo to ta fant (ki bom z njim čez 8 mesecev kakor si mi rekla) v katerega sem že zdaj zaljubljena ali ne? Sicer je vse zelo komplicirano, sploh ne vem kako čutim..dobila sem še eno novo simpatijo, sicer se gledava ampak ni možnosti, ker je nekako nerodno načet temo z popolnim neznancem (skoraj vsak dan ga vidim na postaji). S tistim v katerega naj bi bila zaljubljena, se pa sicer poznava ampak bolj tako navidez.. Res mi vse to še kar ne da miru :?
Se opravičujem, ker sem vse tako nerodno napisala, ampak sem že pošteno obupana nad to usodo.. :(
Najlepša hvala že vnaprej!

Čakalna vrsta
(dopišite se same)

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
Zadnjič spremenil Ladyy*, dne 25. Sep. 2009 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Love me now or love me never, but if you love me, love me forever *
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Mi je zelo žal punce, ampak prav nimam veliko časa te dni :?

Ampak saj bomo, počasi pa sproti :wink:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

metulchica napisal/-a:Mene pa zanima glede faksa. Za jesen še imam en izpit in me zanima ali ga bom uspešno opravila. Zanima pa me tudi bolj dolgoročno, ali bom uspešno "prispela" do konca študije ali me še čakajo kakšne večje težave.

Izpit imaš v znamenju sreče, usode in hiše, ker pa je direktna diagonala prav nenavadna: smrt, oficir in sodnik, se resno sprašujem, kaj imaš pravzaprav s tem izpitom ali pa predmetom. Če karte namigujejo na to, da gre za kakšno predmet iz prava, uprave, kakšna metodologija, kaj vezano na uniforme ... potem bi karte razložila kar pozitivno. Če pa predmet nima nobene zveze s tem (če je npr. si zmišljujem: angleščina), potem zna biti še kar trd oreh in svojevrstna prelomnica. Ampak tudi v tem primeru ga spelješ. Tretja karta gledano v prihodnost je vendarle svadba.

Faks na splošno: spet se je pojavila karta oficirja (spet nekaj namiguje na upravo, uniformo, birokracijo). Kakorkoli že, na splošno so obeti dobri; karta sreče in novih začetkov. V bližnji prihodnosti imaš vendarle še nekaj težav z nekim profesorjem (karta vdovca in pod njo karta neiskrenosti), ampak vse skupaj se vseeno izide v karto darila, kar pomeni, da greš v pravo smer in da ti bo uspelo doseči zastavljeno.

metulchica napisal/-a:Potem pa me še zanima glede ljubezeni. S fantom sma začela razmišljat o skupnem stanovanju, jaz pa imam nekaj pomislekov. Kako se bo to odvijalo in kaj naju čaka v prihodnosti.

Pod vajino razmerje je najprej padla zoprna karta težav oz. prepira, ki pa se bolj tiče popreteklosti. Je bil pred kratkim ravno kakšen spor, mogoče celo ravno v zvezi s temi vprašanji?

Navkljub tvojim pomislekom, pa je prelomnica že pred vama in dobro je, da je nad to prelomnico (karta smrti) tudi karta sporočila (to so pogodbe, papirji) in karta sreče. Dvomi in pomisleki te tudi še naprej obhajajo, le da karta drobiža namiguje, da bodo vezani bolj na finančno stanje, sicer pa se spet pojavi karta oficirja in karta potovanja (kar lahko pomeni tudi selitve).

-------------------------------------------------------------------------------

Tole pa zdaj zanima bolj mene in nima toliko veze s teboj:

... tale karta oficirja se je pojavila pri vseh teh vprašanjih. In če se ena in ista karta res velikokrat pojavi, me začne počasi zanimati. Ker, ali se pojavlja zato, ker je jaz nisem prav razumela, ali pa zato, ker je dejansko v danem trenutku tako pomembna.

Ker nisem prepričana, če sem pravilno ugotovila njen pomen, boš mogoče ti vedela, za kaj gre. In sem ti hotela pomagati še s temle linkom:

http://www.cartomanzia-on.net/samostojn ... estoba.htm

... pa saj boš sama videla :roll:

No, zato dodajam še tale link:

http://www.vedezevalci.com/pomenkart.php

... ki pravi, da:

OFICIR - karta predstavlja osebo, katera nosi uniformo - zdravnik, policist, inšpektor, vojak, mehanik.....Gre za osebo, ki ima močan vpliv na vaše življenje. Za kakšen vpliv gre, povedo okoliške karte.

Ti torej to kaj pove?
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalna vrsta
(dopišite se same)

lunaa str.21 za Natašo
ališa str. 22 za Natašo
spely_ str.22, za Natašo
Ladyy* str. 22 za Natašo
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Jst pa bolj k gledam mi ni jasn te čakalne vrste in strani :D OK mal sm na hitr pogledala k sm lih u službi hehehehe...
Pa zdj nevem a lahko kako vprašanje postavim?Bom probala,mogoče pa dobim odgovor :D

*Me pa zanima,če bova z mojim res do konca lajfa skupi?Mejčkn sva mela probleme take manjše in zdj se lih ne vidiva kej dosti,pa me mal skrbi,da ne bi tale ljubezen prehitr shlapela :(
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
metulchica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a metulchica »

Natasa* napisal/-a:
metulchica napisal/-a:Mene pa zanima glede faksa. Za jesen še imam en izpit in me zanima ali ga bom uspešno opravila. Zanima pa me tudi bolj dolgoročno, ali bom uspešno "prispela" do konca študije ali me še čakajo kakšne večje težave.

Izpit imaš v znamenju sreče, usode in hiše, ker pa je direktna diagonala prav nenavadna: smrt, oficir in sodnik, se resno sprašujem, kaj imaš pravzaprav s tem izpitom ali pa predmetom. Če karte namigujejo na to, da gre za kakšno predmet iz prava, uprave, kakšna metodologija, kaj vezano na uniforme ... potem bi karte razložila kar pozitivno. Če pa predmet nima nobene zveze s tem (če je npr. si zmišljujem: angleščina), potem zna biti še kar trd oreh in svojevrstna prelomnica. Ampak tudi v tem primeru ga spelješ. Tretja karta gledano v prihodnost je vendarle svadba.

Faks na splošno: spet se je pojavila karta oficirja (spet nekaj namiguje na upravo, uniformo, birokracijo). Kakorkoli že, na splošno so obeti dobri; karta sreče in novih začetkov. V bližnji prihodnosti imaš vendarle še nekaj težav z nekim profesorjem (karta vdovca in pod njo karta neiskrenosti), ampak vse skupaj se vseeno izide v karto darila, kar pomeni, da greš v pravo smer in da ti bo uspelo doseči zastavljeno.

metulchica napisal/-a:Potem pa me še zanima glede ljubezeni. S fantom sma začela razmišljat o skupnem stanovanju, jaz pa imam nekaj pomislekov. Kako se bo to odvijalo in kaj naju čaka v prihodnosti.

Pod vajino razmerje je najprej padla zoprna karta težav oz. prepira, ki pa se bolj tiče popreteklosti. Je bil pred kratkim ravno kakšen spor, mogoče celo ravno v zvezi s temi vprašanji?

Navkljub tvojim pomislekom, pa je prelomnica že pred vama in dobro je, da je nad to prelomnico (karta smrti) tudi karta sporočila (to so pogodbe, papirji) in karta sreče. Dvomi in pomisleki te tudi še naprej obhajajo, le da karta drobiža namiguje, da bodo vezani bolj na finančno stanje, sicer pa se spet pojavi karta oficirja in karta potovanja (kar lahko pomeni tudi selitve).

-------------------------------------------------------------------------------

Tole pa zdaj zanima bolj mene in nima toliko veze s teboj:

... tale karta oficirja se je pojavila pri vseh teh vprašanjih. In če se ena in ista karta res velikokrat pojavi, me začne počasi zanimati. Ker, ali se pojavlja zato, ker je jaz nisem prav razumela, ali pa zato, ker je dejansko v danem trenutku tako pomembna.

Ker nisem prepričana, če sem pravilno ugotovila njen pomen, boš mogoče ti vedela, za kaj gre. In sem ti hotela pomagati še s temle linkom:

http://www.cartomanzia-on.net/samostojn ... estoba.htm

... pa saj boš sama videla :roll:

No, zato dodajam še tale link:

http://www.vedezevalci.com/pomenkart.php

... ki pravi, da:

OFICIR - karta predstavlja osebo, katera nosi uniformo - zdravnik, policist, inšpektor, vojak, mehanik.....Gre za osebo, ki ima močan vpliv na vaše življenje. Za kakšen vpliv gre, povedo okoliške karte.

Ti torej to kaj pove?

Na začetku se ti res zahvaljujem za pogled v karte. Se je splačalo počakat.

Izpit: Pomeni mi že sedaj prelomnico, saj ga grem delat tretjič. Ostale izpite sem vse naredila v prvo. Ni pa problem v izpitu samem, ampak v meni, ker imam pred to profesorico ogromen strah. In izpit je ustni.
Aja zanima pa me še glede profesorja: je nujno, da gre za profesorja v prihodnosti ali ga lahko povežem s preteklostjo?

Razmerje s fantom: Res sva imela že v preteklosti ogromno prepirov ravno na to temo. In sicer se je šlo za to, kje boma živela - ali v najemu ali pri njegovih v mansardi z ločenim vhodom. Tu se je šlo res predvsem glede financ, ker bi pri njemu lažje finančno shajala. On je sicer zaposlen s solidno plačo, jaz pa študentka. Zdaj sem sicer pristala na njegovo varianto, začasno do moje službe, ampak pomisleki pa ostajajo.

Glede karte oficirja: Prebrala sem vse linke. Ne vem, če se navezuje oficir tudi na sodnika - nosijo tudi uniforme. Ker če se navezuje, potem bi lahko to povezala samo z očetom, sodiščem in tožbo za preživnino. Gre za kar nekaj denarja, nekaj let se že ukvarjam s tem (nekje 7, 8 let) in precej vpliva na moje življenje. S tem denarjem bi lahko s fantom lažje kupla svoje stanovanje in bi tudi pomisleki glede skupne selitve bi izginili. Kaj drugega pa težko povežem.

Malo sem se razpisala. Res ti ful hvala, mislim da si kar zadela.
Odgovori