internet ->zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Mja, spoznala sem 4 tipe do zdaj na tak način in moram reči, da je bil 1 res okej, a sva potem tudi prekinila stike, saj je on hotel da bi bla par, meni pa ni bil všeč na "boyfriend" način. Ostali 3-kar neki. Zdaj malo razmišljam, da neki časa ne bom hodila na takšne zmenke preko neta.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
rainbow^^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rainbow^^ »

hmm... nism še probala, ni se mi še zgodilo... :D
... haters make me FAMOUS ...
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

jaz sem pred leti spoznala enega, s katerim sva postala res super frenda in se še zdaj druživa.
Ostali pa so bli sami psihiči, tako da nimam preveč rada takega spoznavanja. Ponavadi se mi zgodi to, da se najprej ful ujameva, ful pogovarjava, pol pa začne kar nekaj težit, 100 smsov, kliče po 10x na dan itd. in to mene ful odbija
Ko bom velika, bom Lara Croft.
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a daylight »

Jaz pa sem preko interneta spoznala dosti zanimivih ljudi. Bivšega fanta, s katerim sva bila par kar nekaj let, sedanjega fanta tudi in se res super razumeva. Spoznala sem tudi nekaj prijateljev, s katerimi se še vedno slišimo/vidimo.
In pa tudi poznam kar nekaj punc, fantov, parov ki so se spoznali preko interneta in se še vedno super razumejo. Skupaj so po nekaj let in tudi več.
Jaz slabih izkušenj res nimam, ampak verjamem da sem imela veliko srečo, da sem spoznala same super osebe. Se mi zdi tudi, da razmišljanje da preko neta in raznih oglasov spoznaš same "psihote" je malo zastarelo. Jaz sem tudi na internetu, pa se nimam za psihota.. in če dobro pomisliš.. Možnost spoznati psihota imamo prav tako v šoli, na faxu, na sprehodu, na raznih žurkah..
Ampak to je samo moje mišljenje ..
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ja žalostno kako se folk spoznava,včasih tega ni blo,zdj pa sam še ta način večinoma poznamo :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Seyfullah napisal/-a:Ja žalostno kako se folk spoznava,včasih tega ni blo,zdj pa sam še ta način večinoma poznamo :?

Gre se za to, da nekateri v živo veliko težje navežejo stik ali pa sploh pristopijo do osebe. Ljudje smo različni. Nekateri so zelo komunikativni in sproščeni v stiku z osebo nasprotnega spola in jim je najmanjši problem pristopit do simpatičnega dekleta in jo ogovoriti. Za nekatere pa je to nočna mora in prav zato je internet postal zelo priročno, včasih tudi tvegano, sredstvo za spoznavanje in iskanje ljubezni.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Sprobala, nimam nobene slabe izkušnje, obneslo se pa tud ni z nobenim.
Je treba dobr premislit s kom se dobiš ker nikoli 100% ne veš kdo je in kakšen je.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

*pikapoka* ja sj razumem,sam če tko pomisliš kako je blo nekoč....Hehehe everything changes :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

od kolegice mami je na tak nacin spoznala tipa pr njenih 38 in sta skupi ze skor 10 let.... zadeva funkcijonera... usi so srecni...

tko da pac ce mas sreco lohka spoznas....
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

Seyfullah napisal/-a:Ja žalostno kako se folk spoznava,včasih tega ni blo,zdj pa sam še ta način večinoma poznamo :?

sem razmišljala veliko o tem. res je da veliko manj mladi hodimo ven in tako spoznavamo nove ljudi in se zabavamo.Tudi s prijatelji veliko več kontaktiram preko interneta kot smo včasih ko smo se še dobivali po vsak dan... Nimam nič proti internetu, vendar takrat je čas tekel veliko bolj hitro in znali smo se imeti fajn.
danes pokličem prijatelja: ej ne morem ven k sm zmenjen d pridejo frendi k gremo špilat eno igrco.
js sam :eek:
jah.tk je.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Najprej... lahko se spoznaš na 2 načina:

- strani za iskanje partnerja (Slika+opis), ta način je najbolj preprost hkrati pa najbolj tvegan. Primer tega so oglasi, simpatije, mogoče celo facebook.

- nasploh na internetu s pogovorom (torej ne nujno slike, namesto opisa spoznaš človeka med pogovorom). Primer za tu pa recimo irc, igre, spletne strani itd.

Prvi način je pač klasični način z oglasi, ali pa če ti kdo drug "priskrbi" partnerja da poskusiš. Večinoma sramežljivi, je pa dosti ljudi ki izkorišča ravno to, zato lahko dobiš psihota :)

Drugi način je pa precej podoben temu kar pravite "resnično življenje". Razlika je edino to, da spoznaš človeka najprej s pogovorom, šele nato vizualno. V RL ponavadi najprej vidiš nekoga, potem stopiš zraven. Tule se pa lahko pogovarjaš tedne, mesece in se že kar dobro poznaš predno se prvič vidiš.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

saj ravno v tem je fora. določenemu folku se pač ne da vzpostavljat stika na ulici, v lokalu, v knjižnici, na faksu (npr. niso komunikativni, so bolj sramežljivi, niso samozavestni) in se preselijo na internet in tam so čist drugačni kot v resnici, ker so v varnem okolju domačega stanovanja in je njihova identiteta vsaj deloma skrita. Pol pa človeka mal boljše spoznaš ali se celo srečaš z njim in ugotoviš da je v živo čist drug človek. Ne trdim pa da so vsi taki, jaz sem pač mela take izkušnje. če je komu všeč spoznavanje prek neta, nimam nič proti.

Odbija me to, da se s tipom enkrat pogovarjaš in pol že misli, da ti ima pravico težit vsako minuto (klicat 10x na dan in potem še obesit surlo če se ne moreš javit). Halooo, jaz sem že več folka spoznala na netu, pa nobenemu nisem težila, če mu ni blo do druženja z mano.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

~NIA~ napisal/-a:
*pikapoka* napisal/-a:

Gre se za to, da nekateri v živo veliko težje navežejo stik ali pa sploh pristopijo do osebe. Ljudje smo različni. Nekateri so zelo komunikativni in sproščeni v stiku z osebo nasprotnega spola in jim je najmanjši problem pristopit do simpatičnega dekleta in jo ogovoriti. Za nekatere pa je to nočna mora in prav zato je internet postal zelo priročno, včasih tudi tvegano, sredstvo za spoznavanje in iskanje ljubezni.

a dej no.. kako so pa učasih delovali ti sramežljivi? a boš trdila da so starši vseh nas tukaj (in vsega folka, kar ga poznaš) - da ni niti edn sramežljiv? sigurno je kdo, pa je glih tko dubu partnerja in si ustvaru skupne življenje, družino... brez interneta in oglasov.

sem tud jest dost folka spoznala na ircu recimo, ampak to je biu folk z moje šole.. sm pa prek irca spoznala nekaj kolegov od mojih realnih prjatlov. s tistmi k sm se družla sm pol še z njihovimi realnimi kolegi iz kje drugje po ircu govorila in jih tko 'spoznala', kasnej smo se vidl tud v živo recimo. ampak to še zdaleč ni to.

No sej ni treba tolk napadit.Nič nisem trdila.Napisala sem samo svoje mnenje, ker poznam zelo veliko ljudi, ki težko pristopijo do človeka itd. Nisem pa z nobenim stavkom napisala, da so se vsi naši starši spoznali preko interneta. Ne pravim, da na internetu ne najdeš veliko psihotou, je pa tudi sredstvo za spoznavanje ne le partnerja, ampak tudi zanimivega folka. Tko da nisem s tem, ko sm izrazla svoje mnenje, hotla nobenga užalit al pa prizadet.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori