Hujšanje
ene res padete v take extreme pri hujšanju da te glava peče...kak lahko celi dan poješ krožnik juhe, potem pa samo sadje...tvoje telo ne dobi kar rabi, zarai tega ti bo začela padat imunost, počutila se boš slabo, lahko tudi zboliš...poteem boš pa 1 dan pojedla veliko čokolade ali pa pice ali pa kaj takega, se ti bo pa takoj poznalo!IN ti praviš da delaš to da se boš bolje počutila??verjemi da se neboš!
kugla napisal/-a:RoNcoLiNo napisal/-a:Užgala sem south beach dieto...prvih 14 dni iz prehrane izločiš ves kruh,testenine,krompir,riž in sadje.Uživaš pač (skoraj) vso zelenjavo,pusto meso (puranj,piščanec,ribe,pusto govedino...) pusto skuto,ricotto kak light navaden jogurt...
Zgubiš od 4-6kg
Potem po 14 dneh začneš zopet po malo uživati OH in zopet sadje...polnozrnate testenine,rjav riž,polnozrnat kruh...mogoče kakšen krompir na teden...
Zgubiš načeloma 1kg na teden...
In potem ti to ostane način prehranjevanja do konca življenja in ugotoviš,kako nepotrebnos i se prej basal s kruhom,testeninam in bil še vedno lačen
Obvezno spiješ vsaj 2-3l vode na dan
Pobrskaj še po netu o tej dieti pa boš videla da dejansko učinkuje in da se splača
Tole je najbolši nasvet v tej temi. Zato ker to pravzaprav (razen prvih 14 dni, pa tudi če jih spustiš ni nič narobe) ni dieta, ampak način kako se zdravo prehranjevati preostanek življenja.
Sam kurc, kakšno pa je življenje brez MCD, pic in čokolade.
temu se baje reče medicinska diete, ker ne zaužiješ nič OH pa ti loh neki odpove..sm pa že pozabla kaj..drugače pa sm pisala o njej že nekje, k je kolegica tkot rdila da zgubiš nevem kok kg pa potem se telo navad na to pa ješ tko še ceu lajf.. jaja larifari, je zgubla 2 kg pa dobila 5 gor novih lol
No moja izkušnja s dieto brez OH. Jedla sem zelenjavo + meso.
Hujašala sem v nekem studiju in so mi rekli prvi mesec brez OH, potem pa enkrat na teden.
Zdržala sem 2 meseca, potem se mi je teža ustavla. Morala sem si vzeti odmor, ker se mi je mešalo po želji po OH. In sem se celo nekaj nazaj zredila. Zdaj jem normalno in se gibam, pa se mi teža počasi zmanjšuje (pa nimam nekaj full kil, še vedno je 5 prva številka)
Tako da punce malo po malo
. Na začetku zmanjšajte večerjo (in ne jejte Oh tako pozno) + telovadba; potem npr. jejte OH samo 2-3krat na teden; pijte zeleni čaj.
Za zdravje pa več kot -3kg na mesec naj ne bi bilo zdravo. Pa razlika je če telovadiš zraven, ker tako nastajajo mišice in teža ne pada.
Počasi se daleč pride.
Hujašala sem v nekem studiju in so mi rekli prvi mesec brez OH, potem pa enkrat na teden.
Zdržala sem 2 meseca, potem se mi je teža ustavla. Morala sem si vzeti odmor, ker se mi je mešalo po želji po OH. In sem se celo nekaj nazaj zredila. Zdaj jem normalno in se gibam, pa se mi teža počasi zmanjšuje (pa nimam nekaj full kil, še vedno je 5 prva številka)
Tako da punce malo po malo

Za zdravje pa več kot -3kg na mesec naj ne bi bilo zdravo. Pa razlika je če telovadiš zraven, ker tako nastajajo mišice in teža ne pada.
Počasi se daleč pride.

...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
a je mar sploh zdravo sploh ne jesti OH?
men je večina diet prav smešnih, ampak očitno punce še kar padate na to. ne vem, mal uporabite zdrave pameti pa kakšen strokoven članek si preberite, če si že tko želite shujšat (na dolgi rok), ne pa koj na taprvo dieto,ki obljublja -10kg v enem mesecu. mislilm logično, da to ni ok. pa mal rito dvignt pa kej pošportat pa bo
men je večina diet prav smešnih, ampak očitno punce še kar padate na to. ne vem, mal uporabite zdrave pameti pa kakšen strokoven članek si preberite, če si že tko želite shujšat (na dolgi rok), ne pa koj na taprvo dieto,ki obljublja -10kg v enem mesecu. mislilm logično, da to ni ok. pa mal rito dvignt pa kej pošportat pa bo
Pa saj south beach je samo 14 dni brez OH,kar pa lahko mirne volje izpustiš in se začneš zdravo prehranjevat
Če pa zmanjšaš uživanje belega kruha,belih testenin in krompirja vsak 2. dan te tudi ne bo pobralo
Point zdrave prehrane je uživanje sestavljenih in kvalitetnih OH
Če pa zmanjšaš uživanje belega kruha,belih testenin in krompirja vsak 2. dan te tudi ne bo pobralo

Point zdrave prehrane je uživanje sestavljenih in kvalitetnih OH

Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
RoNcoLiNo napisal/-a:Pa saj south beach je samo 14 dni brez OH,kar pa lahko mirne volje izpustiš in se začneš zdravo prehranjevat
Jaz mislim, da to vseeno ni najboljša ideja, ker se potem skoraj zagotovo pojavijo težave z prebavo.
Se strinjam, da zmanjšanje zelo pripomore k hujšanju, vendar popolno črtanje iz jedilnika pa je zgrešeno(čeprav samo za 14 dni).
Za tiste, ki želite izgubit le par kilogramov(tam do 3, 4 kg) bi priporočal tole:
- z jedilnika črtajte vse sladkane pijače, pijte le navadno vodo.
V ZDA povprečen Američan polovico vseh kcal zaužije s sladkanimi pijačami.
Nekateri cele dneve pijejo le coca colo ipd. pijače.
-
- Cosmopsiho
/\/\4t3j napisal/-a:RoNcoLiNo napisal/-a:Pa saj south beach je samo 14 dni brez OH,kar pa lahko mirne volje izpustiš in se začneš zdravo prehranjevat
Jaz mislim, da to vseeno ni najboljša ideja, ker se potem skoraj zagotovo pojavijo težave z prebavo.
Se strinjam, da zmanjšanje zelo pripomore k hujšanju, vendar popolno črtanje iz jedilnika pa je zgrešeno(čeprav samo za 14 dni).
Za tiste, ki želite izgubit le par kilogramov(tam do 3, 4 kg) bi priporočal tole:
- z jedilnika črtajte vse sladkane pijače, pijte le navadno vodo.
V ZDA povprečen Američan polovico vseh kcal zaužije s sladkanimi pijačami.
Nekateri cele dneve pijejo le coca colo ipd. pijače.
Zakaj bi nastopile težave s prebavo? Ravno OH povzročajo "zastoje" in težave s prebavo.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Vlaknine vsebuje tudi zelenjava. OH pa uspešno lahko nadomestijo škrobna živila, veliko beljakovin in sadja in zelenjave pa so možgani zelo zadovoljni. Skratka OH post nebi škodil nikomur.
Kaj pa so drugega škrobna živila kot pa OH? Polnozrnate zadeve ti ne bodo škodile (v mejah normale).
...Life’s a game but it’s not fair
-
- Cosmopsiho