Noseča in zaročena in...prevarana

Zadovolj(e)n/a v postelji.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

puma napisal/-a:same filmske zgodbe ... najprej punca, ki zanosi z neznancem, nato ta zaročenec, ki prevera punco, ki pravkar zve da je noseča ...

... v primeru, da pa je ta zgodba resnična ... jah reši se takega tipa, ker te bo dvom itak razjedal in se bo tvoja zagrenjenost prenašala na otroka ...

Mislila sem si isto in moj odgovor je isti.

Problem pa je resen.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

tmis_ napisal/-a:Ne vrti se več vse okoli nje: "ja, pa ga pusti, ker te očitno ni vreden".
Ženska pričakuje otroka. To pomeni, da ne bo več sama- tu v igri NISO samo njeni interesi, NJEN ranjen ponos in žalost zaradi prevare ampak je na prvem mestu otrok in tukaj govorimo o tem, da ta otrok, če ona zelo dobro ne premisli o vsem skupaj, nekoč ne bo imel očeta.

Pa kaj, očeta bo imel, ker obstaja. Bolje pa ne živeti z njim, kot da skače k drugi, ker od tega otrok nikakor ne bo nič imel.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

sportina napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:
Smo imeli v družini podoben primer... Ostala sta skupaj zaradi otroka in lahko si predstavlajš kako je izgledalo njihovo življenje. Vsakodnevni prepiri zagotovo niso prinesli nič dobrega otroku, zato ni smiselno z nekom vztrajat samo zato da bi otrok živel v navidezno popolni družini. Ko živi v takem si kvečjemu lahko samo narobe predstavlja kako družina zgleda. In to zdaj ne pomeni, da otrok ne bo imel očeta, pač ne bodo živeli skupaj, v takšnih situacijah pa je to zagotovo boljše kot pa da si "prisiljen" živeti z nekom...

Točno tako. Navidezno popolna družina na zunaj, v notranjosti pa kup gorja.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

tmis_ napisal/-a:Če bi brala še kaj drugega kot članke o prevarah v Cosmopolitanu bi razumela, da, generally speaking, za prevaro ni kriva seksi rit sosede ampak so tu največkrat prisotna globlja nezadovoljstva enega ali drugega partnerja v zvezi. K prevari se ljudje največkrat zatečejo, ker pri drugem moškemu/ženski dobijo nekaj, kar pri partnerju/partnerici ne dobijo in tu ne govorim o stvareh, kot so večje joške in ostale trivialnosti ampak o nekaterih zelo pomembnih človeških potrebah (čustvena opora, pogovor, zanimanje zanj/zanjo).Prevara je svinjska in slaba in zna bit velik udarec za ego partnerja, ni pa vse tako črno-belo kot se tu prikazuje: "tip je prasec ker jo je prevaral". Če bi prebrala vsaj en strokoven članek na to temo, bi ti bile te stvari jasne in ne bi nastajale buče o tem, kako
ona doma čuva otroka, on poriva svoje deklice kjerkoli pač že. Sploh pa ko začneta načrtovat otroka in se zaročita je potem treba poiskat ljubico.

Ni treba brat strokovnih člankov, da ti pojasnim tole. Sem bila sam objekt za prevaro (ne prevarana, ampak oseba s katero je varal svojo punco), ampak da smo si takoj na jasnem, jaz nisem vedela, da ima punco, ker mi je lagal. Torej omenila si, da se vara, ker dobi nekaj kar doma ne dobi,jaz sem 100%, da pri meni ni dobil ničesar kar ne bi dobil pri njej.
Ampak to je imel v krvi, je varal in baje še vedno vara.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tmis_ napisal/-a:Opisala sem samo ZAKAJ (kot odgovor na dramatiziranje cherry) do varanja pride in da bi bilo lepo, da bi upoštevali pri izjavah "tip je prasec!" tudi ta vidik, saj ženska pričakuje otroka in bi bilo lepo, da ta otrok enkrat dobi očeta. In tega očeta bi lahko dobil tako, da se ženska skupaj s partnerjem potrudi rešit to zvezo.

OMG :roll: Ti prav zares praviš to, da naj ona rešuje zvezo, zato da bo otrok imel očeta?
Naj ona žrtvuje svoj lajf in naj je z nekom, ki je očitno tud malo ne spoštuje, z nekom ki se brez slehernega sramu kurabri naokoli in z nekom ki ji na koncu koncev reče še to, da se je zlagala da je otrok njegov in da ga je ona prevarala? In kaj točno naj s takim osebkom počneš v skupnem gospodinjstvu? vlivaš enormne količine negativne energije, sovraštva in žalosti v zrak in v takem duhu vzgajaš otroka, sam zato da ma pač očeta?
sej ma očeta, nihče ni reku da ga nima, razen če se mu tale vrli očka odpove.tud če tega očeta ni stalno zraven dvomim da bo otroku kej manjkalo.

Veliko dolgo poročenih parov z otroki ti bo tudi lepo povedalo, da prevara ni nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi v zakonu. Vprašaj se zakaj.

zame je hujše od prevare samo to, da partner steguje roko nad mano ali me verbalno žali/ponižuje in prisiljuje v določene zadeve.In enako enačim varanje kot svinjsko dejanje,tako kot stegovanje roke nad partnerjem. In tole je samo slab izgovor, da spet, vlečeš eno bedarijo iz razloga da boš ohranil zakon, ki je tako ali tako rpopadel že nevemkdaj.Ko gre zakon7zveza enkrat v cugrunt gre v cugrunt in tle ni več rešitve.če ni ljubezni spoštovanja, to ni ne zakon ne zveza.To je en prazen nič.In tist ki vzdržuje tak zakon/zvezo in jo vleče je pač neumen.
naj stopi na svojo novo življensjko pot, ki ne bo obarvana z nespoštovanjem, žalostjo in negativnostjo!
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Se strinjam s Purple :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

nemorem vrjet, d aje to reakcija fanta, kateri je bil tvojz aročenec in sta se hotla poročit..nemore ti en, ki te ma rad, take govorit in potem TEBE obtožt da si ti njega varala..edin če je to zarat šoka k ni mogu vrjet da zve za otroka pa da ga še zalotš pr varanju..ampak vseeno...s takim tipom ne bi hotla več met opravka..da se me dotakne, pokliče..nemorš vrjet kok se eni spremenijo čez noč zrt ene panike :/

držim pesti zate,da bo najbolš zate in za otroka..tega prasca pa sa kensli ker te niv redn
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

ana27 napisal/-a:Ampak to je imel v krvi, je varal in baje še vedno vara.

Imam par frendov ki tako delujejo...ampak se pogosto zgodi da potem kakšno spoznajo in so zlimani z njo...ali pa tudi ne :)

Enkrat mi je en od njih rekel jaz bom skos varal tak sem...ne morem biti samo z eno..zdaj pa z eno stalno visi in po moje gresta tudi lulati skupaj.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

anne-mary napisal/-a:Znova, pozdravljeni.

Javlam se vam, da bi se zahvalila za vse besede.

Včeraj, sva se pogovorila. Sama nisem več zdržala minute dlje, ker me dvom in laganje iz njegove strani šokiral, prav tako razžalostil. Povedala sem mu, da sem prebrala mail, katerega je napisala njegova bivša. Sprva je bil šokiran, nato je želel vse zanikati, ampak sem mu še povedala glede klica.
Nisem mu verjela, ko je vse skupaj zanikal, zato sem mu še povedala, kako si lahko to upa delati z nosečnico in zraven povedala, da sem noseča.
Niti v sanjah si ne bi zamislila, kako bo odreagiral.
Bil je šokiran, preklel me je in mi začel praviti da tukaj jaz njega varam in ne on mene, ker naj ne bi bil zmožen oploditi žensko. Pred njim sem se zlomila, obrazložila, da lahko naredim test, da mu dokažem da je on oče.
Od takrat do mene ni spregovoril besede, prav tako ga ni doma.

Razmišljala sem že o splavu, ker sama ne bom zmogla vzgojiti otroka in, ker domim, da bom dobra mama. ne želim postati takšna, kakršna je bila moja mama, vendar se bojim, da se bo ravno to zgodilo.

In potem pomisliš kako si lahko živel in bival s tako osebo in je sploh poznal nisi...

Po moje je bolje da si to sedaj spoznala kakor kasneje...včasih se prav vprašam kje živim in ali res taki ljudje obstajajo ki mislijo samo na svojo rit in jim dol visi za ljudi okoli njih.
Saj če jim dol visi za druge ljudi še nekako razumem...ampak da je pa tak do svojih bližnjih pa mi nikoli ne bo jasno...
Sploh ne vem kaj naj rečem na vse skupaj... :tot: ;( :< :box: :/
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
sportina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sportina »

ryu10kyu napisal/-a:Po moje je bolje da si to sedaj spoznala kakor kasneje...včasih se prav vprašam kje živim in ali res taki ljudje obstajajo ki mislijo samo na svojo rit in jim dol visi za ljudi okoli njih.
Saj če jim dol visi za druge ljudi še nekako razumem...ampak da je pa tak do svojih bližnjih pa mi nikoli ne bo jasno...
Sploh ne vem kaj naj rečem na vse skupaj... :tot: ;( :< :box: :/

:top: Pa naj še kdo reče da naj ona rešuje zvezo zaradi otroka.... Verjamem da ti bo po tem njegovem izpadu veliko lažje sprejeti odločitev, kakšna pač bo...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Jaz tudi pravim, da bolje, da si ga spoznala zdaj kakšen je kot, da bi to spoznala čez 10 let.
Fallen_angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fallen_angel »

o moj bog.
ko takele zgodbe berem,vidm kaj vse se ljudem dogaja...in da js vse premalkat cenm kaj mam...čeprou vem da se tud men lah to nardi.
res mi je hudo zate...ne predstavljam si bolečine,ki jo dekle dožvi u tej situaciji-noseča,s takimi izivi,s takimi težavami in ob spoznanju,da je človek,ki mu je podarila svoje srce,sploh ni to,kar je mislila da je:/

moj nasvet...nočem pametovat...če se saj delno trudm vžvet u to situacijo...pa sem STROGO proti splavu in vse..ampak nardila bi splav,odjeb*** tipa za zmeri,se preselila ALI vsaj popolnoma preuredila stanovanje in nekam odpotovala za kšna 2 mesca. Vem,da js bi tko nekak pršla k seb. V istem okolju je stvari 90x težja..vse te spominja...in tud otroček-čeprav ni nič kriv-bi te spominjal na te grozovite trenutke...

Ni me treba obsojat,je samo moje mnenje,nisem rekla da je to pravilno. Ampak js bi tko edino lahko šla naprej...

in,kako si kaj zdej? kako se je odvijalo.....
upam da se držiš!!!
sem v mislih s tabo.
lp
Becker78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Becker78 »

Me je zelo presenetila tvoja reakcija, ker si se najprej obrnila na vse druge ljudi in mu nisi to zmetala v obraz. Te ne obtožujem,mogoče še celo kanček razumem.
Vendar te pomilovala ne bom. Naletela si na "hakeljc" življenja, ki ga doživi vsak, vendar v drugačni situaciji.
Najlažja in po moji logiki najpametnejša odločitev bi bila splav, kar se otroka tiče, saj ne vrjamem da boš zadovoljna s takim življenjem , ki bi ti ga prinesel.
Zaročenca bi odslovila na lep način (naj ga peče vest-če jo kaj ima :!:) nato pa bi šla nekam kamor sem si že dolgo želela.
In ne moreš vrjeti kako čudežno ti znajo pamet "spreobrniti" adrenalinski športi (npr.: skok s padalom, bungee jumping, itd).
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

anne-mary napisal/-a:Znova, pozdravljeni.

Javlam se vam, da bi se zahvalila za vse besede.

Včeraj, sva se pogovorila. Sama nisem več zdržala minute dlje, ker me dvom in laganje iz njegove strani šokiral, prav tako razžalostil. Povedala sem mu, da sem prebrala mail, katerega je napisala njegova bivša. Sprva je bil šokiran, nato je želel vse zanikati, ampak sem mu še povedala glede klica.
Nisem mu verjela, ko je vse skupaj zanikal, zato sem mu še povedala, kako si lahko to upa delati z nosečnico in zraven povedala, da sem noseča.
Niti v sanjah si ne bi zamislila, kako bo odreagiral.
Bil je šokiran, preklel me je in mi začel praviti da tukaj jaz njega varam in ne on mene, ker naj ne bi bil zmožen oploditi žensko. Pred njim sem se zlomila, obrazložila, da lahko naredim test, da mu dokažem da je on oče.
Od takrat do mene ni spregovoril besede, prav tako ga ni doma.

Razmišljala sem že o splavu, ker sama ne bom zmogla vzgojiti otroka in, ker domim, da bom dobra mama. ne želim postati takšna, kakršna je bila moja mama, vendar se bojim, da se bo ravno to zgodilo.

tole mi ne gre nekaj skupi.. v svojem prvem postu si navedla podatek, da sta že dlje časa načrtovala otroka.. tole je kr neki. če je vsa tvoja zgodba resnična, ti želim, da čim prej spokaš stran od takega defektnega tipa. če pa si si ti celotno zgodbo izmislila, ti pa želim, da si čim prej najdeš pomoč.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Zanimivo bi bilo prebrati odločitev avtorice,kako se je odločila in pa mogoče majčken namig,kaj je res s to nosečnostjo in izgovorom fanta,da je neploden. :D
Odgovori