Užgala sem south beach dieto...prvih 14 dni iz prehrane izločiš ves kruh,testenine,krompir,riž in sadje.Uživaš pač (skoraj) vso zelenjavo,pusto meso (puranj,piščanec,ribe,pusto govedino...) pusto skuto,ricotto kak light navaden jogurt...
Zgubiš od 4-6kg
Potem po 14 dneh začneš zopet po malo uživati OH in zopet sadje...polnozrnate testenine,rjav riž,polnozrnat kruh...mogoče kakšen krompir na teden...
Zgubiš načeloma 1kg na teden...
In potem ti to ostane način prehranjevanja do konca življenja in ugotoviš,kako nepotrebnos i se prej basal s kruhom,testeninam in bil še vedno lačen
Obvezno spiješ vsaj 2-3l vode na dan
Jaz sem res fulllll navdušena in prvič v življenju na dieti nisem lačna...za zajtrk si ponavadi zmešam skuto z zelišči pa kakšno kislo kumarico,namažem na papriko...ali pa omlete na tisoč in en način...občasno kakšna hrenovka...
Ker precej obožujem zelenjavo mi to sploh ni problem.pa kakšna solata s piščancem,pa grška...pa kakšen paradižnik z moccarello...pa ribe na žaru...za "sladico" pa ricotta z mandlji ali pa vanilijevo aromo <3...pa pečen piščanec s kuhanim brokolijem...
tudi zelenjavni narastki brez smetane in z light sirom se super obnesejo...pa zelenjavne pogačice za v službo

Ko 1x naštudiraš kaj lahko ješ imaš v glavi 100 novih idej za recepte....
Pobrskaj še po netu o tej dieti pa boš videla da dejansko učinkuje in da se splača

Meni so domači sprva malo čudno gledali zdaj pa dovolijo da kuham kar jaz za vse...