Ja, bom skušala za nagrado it na pijačko, ker mi take reči pomenijo veliko... psa žal pa nimam...

Hvala vsem, ki ste si vzeli čas prebrati sploh moj problemček, tudi jaz želim, da se uspešno losate vseh kolokvijev, izpitov...

/\/\4t3j napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:V OŠ se nisem učil nič. V srednji samo matematiko in malo fizike.
Ma ti si genij, prijatelj. Sicer nevem, kako so ti v glavo prišle informacije o celici, kamninah, kislinah, svetovnih vojnah itd.
Verjetno si gledal National Geographic in Discovery ane?
McLarnovc napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:V OŠ se nisem učil nič. V srednji samo matematiko in malo fizike.
Ma ti si genij, prijatelj. Sicer nevem, kako so ti v glavo prišle informacije o celici, kamninah, kislinah, svetovnih vojnah itd.
Verjetno si gledal National Geographic in Discovery ane?
V oš je pa tole kar si naštel na res visokem nivoju ja, morm rečt...V srednji se mi pa ni bilo treba učit o celicah, kamninah in podobnih neumnostih.
Glede uspehov v srednji pa...prvi in drugi letnih 3, tretji in četrti pa 4...
McLarnovc napisal/-a:Seveda, ker te filajo s splošnim znanjem, katerega 3/4 pozabiš čez dva meseca ali pa še prej. No, realnost je ponavadi takoj ko gre test mimo... Potem ni čudno, da je povprečje učenja oz. piflanja večje.
floribunda napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Seveda, ker te filajo s splošnim znanjem, katerega 3/4 pozabiš čez dva meseca ali pa še prej. No, realnost je ponavadi takoj ko gre test mimo... Potem ni čudno, da je povprečje učenja oz. piflanja večje.
ma sej večino pozabiš, ampak neko osnovno znanje ti vseeno ostane. da če ti nekdo reče mitohondrij, veš da te ne zmerja ampak da namerava neko debato o celicah začet (in jo lahko dovolj zgodaj ustaviš)