deviška kožica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

mislim da vsak ceni če nekdo počaka na pravega

tako moški če čaka na pravo kot ženska če čaka na pravega :wink:
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ja...ce zeli imati s to osebo resno zvezo...
ce pa ne jim je pa itak vseeno
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Ne bi se z nekom spuščala v sex, če si ne bi z njim želela resne zveze.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ja sm kukr js vem, se lahko deviška kožica predre tudi s tamponom...če se ne motim :roll:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js sm si jo med jezdenjem - nekje sem brala da je to kr pogosto. al pa je sploh nisem mela, v glavnem pri prvem seksu me ni nic bolelo, niti zapeklo, niti krvavela nism.

sem pa tudi ze slisala da jo je kateri fant med predigro - s prsti...pretrgal ali pa samo ranil. tako da ocitno jo majo nekatere malo nizje ;)

zakaj te pa to zanima? ko bos pripravljena in bos prvic seksala bos izvedela, do takrat lahko samo ugibas - ali pa si omislis vibrator :D
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

sem že tudi jaz čula da gre med jezdenjem vendar mi niti malo ni jasno kako se lahko primerja jezdenje in pa fantov junak ...Malo težko si predstavljam.heh. Pa je zgleda tudi možno. Js vem d sm pr prvem sexu kr urnk občutla d sm jo še tkrt mela,sam le za kratk čas. ja pa tut s tamponom gre baje.sam pomoj use to po večini čutiš.
sj boš vidla k pač boš...Pust se presenetit. :wink:
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

z mini tamponom mislim da ne bi smelo biti nic narobe...
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

najbrs se nebos porocila s ksnim takm k te bo dau najprej pregledat al mas devisko kozico al je nimas tko da.... kva se sploh sekeras... pac nedouzna si do prvega spolnega odosa pa tut ce si prej ze 3 leta notr porivas vibrator.... ker se nobeni ni vibrator uzeu nedouznosti!!!
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

O moj bog :fight:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
šušši
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a šušši »

mene pa zanima kako globoko se nahaja deviška kožica? s fantom sva poskusila imeti spolni odnos, vendar mu je penis uspelo vstaviti le kakšnih 5 cm, potem me je začelo zelo boleti in ni mogel naprej...nevem, ali mi je že predrl deviško kožico ali je vzrok za bolečino kje drugje...
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

šušši napisal/-a:mene pa zanima kako globoko se nahaja deviška kožica? s fantom sva poskusila imeti spolni odnos, vendar mu je penis uspelo vstaviti le kakšnih 5 cm, potem me je začelo zelo boleti in ni mogel naprej...nevem, ali mi je že predrl deviško kožico ali je vzrok za bolečino kje drugje...

po vsej verjetnosti je vzrok deviška kožica.tudi mene je bolelo najprej zelo, vendar sem se sprostila kasneje in raje šla do konca pa dala njegovo majco med zobe..kr nism hotla še kdaj it čez to . :) ne vem pa točno kako globoko je.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

undercover napisal/-a:
šušši napisal/-a:mene pa zanima kako globoko se nahaja deviška kožica? s fantom sva poskusila imeti spolni odnos, vendar mu je penis uspelo vstaviti le kakšnih 5 cm, potem me je začelo zelo boleti in ni mogel naprej...nevem, ali mi je že predrl deviško kožico ali je vzrok za bolečino kje drugje...

po vsej verjetnosti je vzrok deviška kožica.tudi mene je bolelo najprej zelo, vendar sem se sprostila kasneje in raje šla do konca pa dala njegovo majco med zobe..kr nism hotla še kdaj it čez to . :) ne vem pa točno kako globoko je.

omg :eek: pa kaj ve res ne poznate svojga telesa?!?!

deviška kožica se nahaja okoli odprtine v vagino, ne pa v vagini
evo slikca…. Strokovno se deviški kožici reče himen…. Tak da boste vedle kje se to nahaja in ne spraševale več takih neumnosti…
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica

....
Zadnjič spremenil ribicaX, dne 14. Avg. 2009 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica

.....
šušši
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a šušši »

no, saj razumem da je na vhodu v vagino, nevem pa kaj je potem vzrok bolečine, ki je bila res velika, čutila sem nekakšno oviro in zato nisem mogla nadaljevati, saj me je preveč bolelo. ni pa me bolelo takoj ko je vstavil penis vame, niti nisem čutila da bi mi predrl deviško kožico, zato sprašujem...
Odgovori