deviška kožica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Tary
Sramežljivka
Sramežljivka

deviška kožica

Neprebrana objava Napisal/-a Tary »

hey!
upam da podobne teme še ni blo no zanima me sam neki.
nism še mela spolnih odnosou ampak sm si zdj parkrat že dala prst(kazalc) ceu u pi***, pa me ni nč bolel al pa kej, tut nč krvi.
in me zanima a mam jz že pretrgano deviško kožico al ne al kako?
pa kje točn sploh je deviška kožica, mislm kolk globok?

hvala že naprej za odgovore!
LP bye
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

ojjoj
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

:? aaam. ja.ojej. Ne po vsej verjetnosti nimaš, edino če je tvoj prst zelo velik.Deviška kožica je dosti bolj globoko in nisem še čula da bi si jo katera s prstom predrla.tako da... Preberi malo na internetu veliko o tem piše.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Koliko si pa stara?
Uporabniški avatar
Tary
Sramežljivka
Sramežljivka

17.
pa sorri k uprašam a ne....sj zato pa je to d uprašaš kej....k majo pa druge use nevem kake neumne je pa use kul...
pa še na ku*** mi gre k kao sm stara 17 pa mi pač ni use jasn pa kao še zmer devica d sm pa zdj kr ena....nevem bednica al kaj....
bi lohka že velikrat f*****, sam pač še nism prpraulena...jaooooo
pa lep pozdrau usm
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

In nad kom se hoduješ tukaj, ko pa ti ni nihče nič rekel. Pa hvala bogu, da še nisi.

Zarez naj bi se deviška kožica pretrgala šele pri spolnem odnosu.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

lej sej ni to , da bi že mogla met odnose.sam res je malo čudno vprašanje to, saj je skoraj da logično da si s tem ne moraš predreti in me je presenetilo. pa vseeno bolje da vprašaš kot da ne veš. vglavnem ne..ne moraš si predreti s prstom.
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Katarinanizabisere
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Katarinanizabisere »

kul je da še nis

kr prišparaj si jo za tapravga

in ne da si jo že čist zribaš in zrabiš tako kot ene- potem majo pa će pri 25 tako kot kakšne pri 70

pa tudi moški to cenjo če vidjo da nisi k.... oz da si čakala na tapravga

verjamem da so tudi taki tipi kateri tudi čakajo na tapravo -če tudi pri 23 ali 25
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

nea se razburjaj.... pa kaj če še nisi sexala pr teh letih? jas do 20 nisem. So What? pa so se mi v SŠ punce delale norcas ker nisem, one vse pa so že na vlko se okol dol devale pa nvm kaj vse. Hvala bogu da nisem, ker bi mi blo žal in sem rajši počakala na pravega. Nimaš se kaj sekirat zarat takih stvari.

^^ moj je mel 22 pa sma takrat komaj - se nisma prej našla pa nič, je pa reko da bi lahko če bi hoto ampak ni.
Zadnjič spremenil matejka**, dne 08. Avg. 2009 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

matejka** napisal/-a:nea se razburjaj.... pa kaj če še nisi sexala pr teh letih? jas do 20 nisem. So What? pa so se mi v SŠ punce delale norcas ker nisem, one vse pa so že na vlko se okol dol devale pa nvm kaj vse. Hvala bogu da nisem, ker bi mi blo žal in sem rajši počakala na pravega. Nimaš se kaj sekirat zarat takih stvari.

sej po tem se pol vidi da punce pravimo da so fantje tisti ki jim gre samo za sex? no...pomoje je tu dokaz da je kar veliko deklet ki jim sex pomeni več kot če jih ima nekdo zares rad.
nič ni narobe če čakaš na pravega.vsak normalen čovek zna to zelo ceniti. :)
Uporabniški avatar
Tary
Sramežljivka
Sramežljivka

ne sj se ne hodujem sam povem....recmo powerpuf če se ti ne da odgovarjat pol ti sploh ni treba nč komenterat a ne.
drgač pa vem d je čudn uprašanje, zato sm ga pa tuki postaula k mi ni tok bedn a ne.Sva se pa pogovarjale učer z eno frendico pa je ona drgač že....pa tut ni točn vedla.
pa hvala usm za pojasnila.P
bye bye
Uporabniški avatar
Tary
Sramežljivka
Sramežljivka

aja ne sj jz stojim za tem d še počakam pa to, sam mi gre pa pr enih pi*** na žiuce k guvurijo ja kua je pa narobe stabo, sj bi že zdauni lohka, pa če sm bolana kej pa nevem take bedne...pff
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Vsaka bi lahko pri 15, če bi hotla. Ampak škoda mladosti. Jaz sem tudi pri 20ih, večina kolegic še poznej. Ne vsega verjet kar vam prijateljice natvezijo.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

žalostno je, da imaš pri 17. tak besedni zaklad oz. način izražanja. ponavadi se da stavek povedati normalno brez vseh kletvic in nevemčesa še :wink:

drugače pa: deviška kožica se ne pretrga kar tako, s prstom pa sigurno ne. tudi ni nujno, da boš krvavela pri prvem spolnem odnosu. ampak dobro, glede tega so ti druge že povedale.
glede prvega spolnega odnosa je tako: marsikdo pravi, da 'moraš' počakati bla bla. jaz pavim zgolj, da ni neke omejitve v letih, ampak enostavno ko želiš to storiti (čeprav iz lastnega raziskovanja) to stori. edino naj te ne privede v to mnenje okolice in kolegic (kot si napisala, kaj ti govorijo) in seveda v treznem stanju, ko dobro veš kaj počneš in tudi misliš, da ti ne bo žal. :wink:
drugače pa ni nobeno zagotovilo, da če boš čakala do xy leta, da ti bo potem lepše in da bo prvi seks boljši!
Odgovori