McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
se strinjam...
SWEETprinces napisal/-a:hm...eni majo se pit bule zato da so hudi. to je bed...
McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
lorelaj napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
Mene tip s hudim avtom prej odvrne, kot da plus točke. To pa zato, ker je večina tipov sa spedenanimi avtomobili zabitih, plehkih in nima niti malo skupnega z mano in mojo osebnostjo. Potem jih avtomatsko vse vržem v isto kategorijo in tukaj se vse konča.![]()
McLarnovc napisal/-a:lorelaj napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
Mene tip s hudim avtom prej odvrne, kot da plus točke. To pa zato, ker je večina tipov sa spedenanimi avtomobili zabitih, plehkih in nima niti malo skupnega z mano in mojo osebnostjo. Potem jih avtomatsko vse vržem v isto kategorijo in tukaj se vse konča.![]()
Sploh ne štekaš v čem je point ter kak je odnos tipov do avtov. Pa ne zdej rečt, da tvoj tip pa že ni tak. Isti je, le da ti tega ne opaziš in ne razumeš, ker si ženska...
lorelaj napisal/-a:Glavno, da ne razumem zato ker sem ženska in da ti razumeš vse ljudi na svetu.Nikjer nisem napisala, da moj fant ni tak in o njem tudi ne mislim razpravljati po forumu, ker nimam nikomur česarkoli za dokazovat. Je že tak, da mi sede in da se z njim razumem.
![]()
Ne mi sedej rečt, da je za vse tipe pleh bistvo življenja, ker še zdaleč ni tako. Lahko imaš denar in hud avto, nimam nič proti tem, drugo je pa, da ta hud (ali nehud) avto spedenaš in se potem z njim postavljaš .... Če bi vsi tipi isto razmišljali o plehu, zakaj potem nimajo vsi spednanih npr. fiatov z zatemnjenimi šipami? O tem jaz govorim.
ryu10kyu napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Nekdo, ki se meče vn, ker ima čist hud mobitel za 500 evrov in je cel oblečen v RL, se mu že na 10 kilometrov vidi, da je čisti bedak.
Kaj je to RL?
lorelaj napisal/-a:^^
Pa saj ravno v tem je fora, da jaz pišem o takih tipih, ki jim je avto smisel življenja.![]()