Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

Od danes se pa tudi jaz učim vozit v avtošoli. sm vozila celih 5min :cool: :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

zdej grem pisat glavno teorijo (oz. občinske) ... ufff, živčna :?
Let's swim to the moon .....
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

da te potolažim...teorija je čist enostavna. Jas sem jo sicer 4x šla delat pa dobro na koncu ko maš izpit v roki ti je vseeno za tisto teorijo pa to.
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a medvedka »

^^ 4x? Pri nas si moral ponavljat teorijo če si npr. trikrat padel na izpitu oz. glavni vožnji. Če praviš da je enostavna potem sklepam da si opravljala glavno vožnjo vsaj 10x????
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej sm nardila :) 6 pik minusa .. pa še to čisto po nepotrebnem .. pri enem vprašanju ki sm si ga pustila čisto za na koncu sm sicer razmišljala o pravem odgovoru, pa sem potem si premislila in obkljukala .. ja, napačnega .. pri drugem sem pa obkljukala pravega, prečrtala in obkljukala napačnega :D oba odgovora po 3 pike :D no, važno da sem imela vse znake in križiča prav :) me je blo pa full strah, jst vedno ratam živčna in panična ko se me ocenjuje .. ko sm oddala polo, sm kr stala tam in čakala in se tresla .. in mi je reku naj se raje usedem da ne bom padla skupaj :D na koncu me je pa še vprašal zakaj me je blo tako strah, pa nism vedla odgovora :P
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

medvedka napisal/-a:^^ 4x? Pri nas si moral ponavljat teorijo če si npr. trikrat padel na izpitu oz. glavni vožnji. Če praviš da je enostavna potem sklepam da si opravljala glavno vožnjo vsaj 10x????

Po moji logiki je 4× zaporedoma padla na teoriji. Ni napisala, da je teorijo nardila v prvo in pol zarad padcev na vožnji ponavljala.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

Ja renatka_ prav si ugotovila ... :) sej ne da se s tem hvalim ker sem mislila že vse skup pustit ker mi je blo preveč šola pa še to se učit. Pa sem le naredla, hvala bogu. Hotla sem samo izpostavit, da ni važno kolkikokrat kaj delaš dokler da vztrajaš pa nardiš! :) Res pa je da si sploh nisem pogledla skript... Izpit pa sem delala 2x pa še to prvič padla po nepotrebnem. Eh zaj ga mam in to je važno! :D Libido. čestitam!!!! Zaj pa še samo izpitna vožnja pa se boš furala po Sloveniji!
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

a ni tako, da pred občinskimi dobiš spet knjigo in nevemkok pol. in eno izmed teh pol potem dobiš na izpitu? ali je samo pr nas tako?
mene je inštruktor že kar prijavil, kjub temu, da sem imela včeraj šele prvo vožnjo. xD
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^ Tudi pri nas je bilo tako. Drugače pa sem se jaz sama šla prijavit, ni me inštruktor.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

jst sm tud skor prepricana da bi padla :D , sej vozim ˝po pravilih˝ in vse to, sam mam spet nek svoj nacin voznje, tko ko vsak.
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

eva. napisal/-a:a ni tako, da pred občinskimi dobiš spet knjigo in nevemkok pol. in eno izmed teh pol potem dobiš na izpitu? ali je samo pr nas tako?
mene je inštruktor že kar prijavil, kjub temu, da sem imela včeraj šele prvo vožnjo. xD

jst sm se šla sama prijavit, nism dobila nobenih pol in skript in naslednji dan sm že pisala ... sicer se učila nism nič in sm nardila, očitno obvladam še od takrat ko sm pisala za plavi karton :D
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Libido, obvladaš. ko bi vsaj men tut tko šlo. mene je pa kr prjavu inštruktor, kjub temu da mam samo eno uro in da sem peljala celih 5 minut. ampak me rešuje to, da dobim pole. aleluja.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa sej ni tko težko ... so me ful strašli s tem da so občinski ful bolj zajebani kot za plavi karton, pa sem jih pisala boljše :) ... križišča sem imela ful lahka, prometni znaki so pa itak easy .. :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

~NIA~ napisal/-a:eno uprašanje. a mislete tiste kr že mate izpit, da če bi zdej še enkrat mele glavno (brez kakšnih ur, kar dirket zdej), bi nardile? jest bi sigurno padla..

Veliko šans, da bi padla. Sej bi se potrudla čimbolj po pravilih pelat, ampak bi kje čakala premalo (ker pač zdaj hitreje speljem kot sem na začetku, ker vem, da sem sposobna kje na hitr vskočit), plus tega sem pa dosti teh for že pozabla. Npr. vedno mam eno roko na volanu in eno na "šaltheblu", volan pri močnem zavijanju preprimem čist kontra,... Mogoče bi mi noga celo preveč po gasu šla, ker se ponavadi peljem kakor kaže cesta in ne kakor omejitev. :? Pri menjavanju pasov in podobno bi se itak pomoje za glavo držali, ker je precej bolj vihravo kot v AŠ.

In vrjetno bi me komisija 10× opozorila na te stvari, ampak roka bi mi podzavestno ušla nazaj na menjalno ročico (a je to pravi zraz za "šalthebl"? :D ).

Če pa nebi pazla in se vsaj potrudla vozit kot v AŠ (ampak bi se peljala pač kakor vedno) bi pa itak padla TAKOJ.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Zaklenjeno