*njegova*princeska* napisal/-a:jz mam pa en vprašanje a je normalno,da tudi če imaš tampon,lahko malo čez pride???ali pač tampon ni dobro vstavljen?
Odvisno kok cajta ga maš not,če je močna in ga ne menjavaš pogosto je možno ja,če je pa bol slaba pa vrjetn ni prov not vstavljen,sam čudn a nč ne čutš,nvem da bi te kej bolel al pa kej,sploh k se usedeš?
ne nič ne čutim,ker je očitno dobro vstavljen...mogoče zato,ker imam bolj močno
ja normalno,da zaradi tega....al pa ga maš predolgo notr. Tut men se včasih drugi dan, ko je najbolj močna to zgodi. Pa tut od marsijere kolegice sm ž slišala podobno zgodbo, tko da to je normalno, ni treba nč bat:)
to se mi je dogajalo na začetku...in pomoje ni bil dovolj globoko vstavljen saj je bilo potem boljše ko sem probala potisniti dlje. ali pa ja..potrebuješ manjše.probaj.
Jaz jih v dm kupujem 16 al koliko je za 2€ kr si sproti kupujem.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Ena moja znanka je morala do dežurnega zdravnika (bilo je med vikendom) in tudi on ni mogel dobiti ven tampona, tako da je morala prav na urgenco Nimam ideje, kako bi ga dobila ven...