sam seks al kj več?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a n4stk4 »

na obešalnik bi ga obesla za tistega njegovega malega, ki ga je, medtem ko je hodil z mano, vtikal v drugo!
se opravičujem, ampak si neumna, če boš ostala z njim.
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objava Napisal/-a Moa »

sexy_bitch

od kod pa si? čudno pisava oz. narečje za brat :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

se strinjam z ostalimi. mej se tok rada pa dojem da ce bi mu blo res tok zou ti bi v prvi sapi k bi te vidu use povedu in se skesou! tko ti pa ni!

crta bejba!
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

kinna napisal/-a:ja... se strinjam z nekaterimi odgovori. in v veliko preimerih se nardi tak, da nekomu odpustiš pa še naprej vara! recimo pr men je tud blo tak, da sm ga prevarala, pa mi je blo res žau pa od takrat- torej 2 leti, je zame samo on! men je blo resnično žau pa mi je še zej! in tud moj ni zvedo od men, kr mu nism hotla povet zaradi tega, kr mi je preveč pomeno in ga nism hotla zgubit! pač ja! osnovna napaka. sej sam pravi, da neve zaka me tej ni v 3pm poslav! lahko da te še bo varo, lahko pa da mu je resnično žau, da je to naredo in bo samo s tabo! le da se mora on zavedat, da boš vlko bol lubosumna... tud pr nama je blo tak! pomagalo je obilo pogovarjanja, čeprav se mi je blo o tem najbol bed pogovarjat... ampak pomaga...
nevem no... da nboš mela ravno zarad tega komentarja čez mesec zlomleno srce, če nebo neho... zaupaj svojemu občutku. moj me je za vse spraševal, ka sm delala, ki sm bla, s kom....itd... ampak sm mu vse povedla, kr se mi ni zdelo butasto, kr sm js naredla napako. če pa se ti bo izmiko, pa govoro tak da ti je on tak povedo, da bo samo tvoj pa da mu morš dat mir pa tu neki smrdi!

tako je napisala^ je bol v redkih primerih ampak še to ne pri fantih - mogoče se res najde kakšen ki mu je res žal, ampak večinoma ko začnejo ne nehajo. Sama nisem bla v takšni situaciji ampak če bi mene fant prevaro (tudi če se je samo DOTIKAL in POLJUBLJAL) bi me ful prizadelo in bi mu mogoče dala še 1 šanso, če bi pa se še ponovilo (oz bi mi povedo da je še kaj druga mel) bi ga pa skenslala 100%.
Če bi te mel kaj rad, tega ne bi naredil!

Mlada si še, zagotovo najdeš boljšega kot je on, čeprav ti je zdaj hudo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Jaz mu ne bi oprostila in dala še eno šanso. Alkohol ni izgovor, potem bi vsi, če bi hoteli varati se ga napili in bi lahko navedli razlog.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

hmmm tko bom rekla

na maturancu se dajejo dol sami bedniki in bednice :D in on se je mogu ornk z eno splest pa na ornk z njo ga okol biskat da je prtegnu pozornost do nje pa se dau dol

naslednič k bo druga pršla mem, s ebo pa še z njo..pa da mu nč ni pomenil hmm torej če se dam jz dol z 10 tipi pa mi nč ni pomenil,pomeni,da mi more moj tip oprostit? pa kaj še!
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Moa napisal/-a:sexy_bitch

100% je Gorenjka, ker vem kako sama govorim :)
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Re: sam seks al kj več?

Neprebrana objava Napisal/-a tejchaaa »

Sexy_bitch napisal/-a:No tkole te teme nism zasledila an sam če pa je nj mi pa kdo pač pove...u glavnem moj tp ka je pršu z maturanca je reku da ni meu nubene...no poj so v javnost pršle slike an je reku da nč ni blo da so bli z guno žensko sam kolegi(pa res sta se objemala, dotikala na raznih mestih), poj enkat naslednič je priznov da sta se sam polublala pa to, poj ga pstim, mi še zmer govori da nč ni meu z no, najbl me pros če mu dam še eno šanso da mu je žov da mu ona nč ni pomenla, ok poj mu jst dam še eno šanso an poj mi šele prizna da sta se dol dala sam da mu je fuul žov pa da je biu pjn...no poj žensko sm dodala na fejsbuku ona je res najbl zalublena v nega pa nevem kva use, pa še zmer se neki dopisujeta pa neki, čeprov mi on govori da je ona za nega pozablena pa da mu nč ne pomen...nevek kaj nj si sploh mislm glede vsega čist sm zmedena an...kaj nj nardim..ker on mi sploh ne prizna da me še neno cifro pa to..vidt pa ne morm an ka nism skos z nemu...al nj mu vrjamem pa pstim stvari tko ka so pa da vidm ka bo al nej za neki cajta prekinem pa da vidm ka bo poj al nej pa čist ga psim za sabo...sam največi problem v temu je da vrjamem negovim lažem čeprov vem da laže... :?: :frown:

ISTO se je zgodil men. Pol se je tipo metu po tleh kako me NIKOLI več ne bo prevaru, joku k dž, kupvov ogromnee šopke. Itak bla sm naivna in zaljubljena, odpustila to prevaro češ, sej ne bo nikoli več. Ugibaj kaj se je zgodilo pol leta kasneje?
Prevaru me je. Spet. S tem da so usi govoril da on me ne bo nikoli prevaru ker je biu res noro noro zalublen vame, 3 leta se je trudu da me je sploh dubu.... In res je, k enkrat vara, vedno vara. Ker ve, "sej če mi je ta prvič oprostila, mi bo tudi drugič, tretjič..."
In že dejstvo da ti laže... Da je ona pozabljena za njega? Nism vedla da nekoga pozabš na tak način da si z njim pišeš....
You can do better!! :wink:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

vara prvič, prevara drugič... edino če resno misliš da je vreden tebe in tvojega truda? :? alkohol zame nikoli ni bil in ne bo opravičilo.saj veš kakšen si ko si pjan , in če veš da se ne moraš zadržati..ne pij.. :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

....
Sexy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_bitch »

Moa napisal/-a:sexy_bitch

gorenska
Uporabniški avatar
piQoLina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a piQoLina »

če te je lohk prevaru enkrat ,te bo lahk spet.
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

wsploh ni res. mene je tut moj prevarou 1x.. mi je povedou takoj, razložu kako je blo in use. sva se pogovarjala še doug o temu, je mogu nazaj zaupanje pa spoštovanje dobit in ga tut je. in od takt naprej tut pomisl ne več na kj tazga, mu je šekr žou sploh če mu kdo kj omen od takt.
tko da ni res kdor enkrat vara, vara drugič, itd.
odvisn kakšnga tipa dobiš. sj je tut ena zgori omenila da je tipa prevarala. a pol boste zanjo rekl da je varala enkrat bo še drugič itd. to pa ne kr ženske pač smo take da sam enkat p nebomo več al kuko?..
itak so pa v vsaki zvezi vzponi in padci, če boš pa padce kr tko ignorirou pa se ne pogovarjou itd ja valda da bo pol u nasledne isto ali slabše.
Odgovori