No tkole te teme nism zasledila an sam če pa je nj mi pa kdo pač pove...u glavnem moj tp ka je pršu z maturanca je reku da ni meu nubene...no poj so v javnost pršle slike an je reku da nč ni blo da so bli z guno žensko sam kolegi(pa res sta se objemala, dotikala na raznih mestih), poj enkat naslednič je priznov da sta se sam polublala pa to, poj ga pstim, mi še zmer govori da nč ni meu z no, najbl me pros če mu dam še eno šanso da mu je žov da mu ona nč ni pomenla, ok poj mu jst dam še eno šanso an poj mi šele prizna da sta se dol dala sam da mu je fuul žov pa da je biu pjn...no poj žensko sm dodala na fejsbuku ona je res najbl zalublena v nega pa nevem kva use, pa še zmer se neki dopisujeta pa neki, čeprov mi on govori da je ona za nega pozablena pa da mu nč ne pomen...nevek kaj nj si sploh mislm glede vsega čist sm zmedena an...kaj nj nardim..ker on mi sploh ne prizna da me še neno cifro pa to..vidt pa ne morm an ka nism skos z nemu...al nj mu vrjamem pa pstim stvari tko ka so pa da vidm ka bo al nej za neki cajta prekinem pa da vidm ka bo poj al nej pa čist ga psim za sabo...sam največi problem v temu je da vrjamem negovim lažem čeprov vem da laže...
Neprijetno, sam glej, če je to storil prvič...je veliko možnosti da bo tudi drugič.prevaral te je , ni ti priznal, ti pa si mu dala še eno možnost. na tvojem mestu bi postavila neko mejo.mu še lahko sploh zaupaš ? kako si lahko skupaj z njim če si v dvomih da se še vedno pogovarja z njo?
stvari morata brez dileme razčistiti iin jim priti čisto do dna. In če mu ne zaupaš in mu ne vrjameš ne morata biti v vezi,ker bo samo slabše.
Iz lastnih izkušenj: beži kolikor daleč stran lahko
1x vara,vedno vara Mene je moj prevaral pa je imel zdaj drugo in ji kvasil kako bo vse drugač in žensak me je grdo gledala pol leta,ker sem rekla da je tipo pač kreten zdaj po pol leta pa je prijokala k meni "mene je tud" (a bejž?Kaj sem ti rekla,doh!)
tip je podru drugo,kar se javno ve(slike)...in ti mu vrjameš,čeprov veš da laže. kje je ostala zdrava kmečka pamet?punca ne bodi naivna,bil je pijan hotu je sexsa in brez skrbi da bo to storil tudi drugič,če bo šansa. še enkrat preberi kaj si napisala pa maš odgovor na dlani-RAZMIŠLJI Z GLAVO.
Ja tako je enkrat prevara te bo še enkrat in drugič....dokler ne boš tega prekinila,alkohol ni noben izgovor sorry(vsaj zame ne)!!Tako da malo premisli kaj bi rada!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Če te je 1x prevaral te bo še drugeič, tretjič.... če mu boš dovolila. najdi fanta ki te bo vreden, ne pa tale ki na začetku govori kako nič ni res ampak se potem z časom pokaže kako je na stvari. V takšnem primeru je že slika dokaz da te je varo, čeprav je trdil drugače... dalje sploh ne bom šla...
Prepusti ga oni "kolegici" - bo že sama spoznala kakšen je. če ej varal tebe bo še njo itd. Poišči fanta ki te bo bolj vreden, ket ta te ziher ni.
Če mu boš enkrat odpustila, bo to vedno potem izkoriščal in igral na te karte... Pusti ga, ni vreden..Prevaral te je, sedaj pa te gleda v oči in ti laže, in kar je najhujše, da se tega tudi sama zavedaš in mu dovoliš, da to počne..
ja... se strinjam z nekaterimi odgovori. in v veliko preimerih se nardi tak, da nekomu odpustiš pa še naprej vara! recimo pr men je tud blo tak, da sm ga prevarala, pa mi je blo res žau pa od takrat- torej 2 leti, je zame samo on! men je blo resnično žau pa mi je še zej! in tud moj ni zvedo od men, kr mu nism hotla povet zaradi tega, kr mi je preveč pomeno in ga nism hotla zgubit! pač ja! osnovna napaka. sej sam pravi, da neve zaka me tej ni v 3pm poslav! lahko da te še bo varo, lahko pa da mu je resnično žau, da je to naredo in bo samo s tabo! le da se mora on zavedat, da boš vlko bol lubosumna... tud pr nama je blo tak! pomagalo je obilo pogovarjanja, čeprav se mi je blo o tem najbol bed pogovarjat... ampak pomaga...
nevem no... da nboš mela ravno zarad tega komentarja čez mesec zlomleno srce, če nebo neho... zaupaj svojemu občutku. moj me je za vse spraševal, ka sm delala, ki sm bla, s kom....itd... ampak sm mu vse povedla, kr se mi ni zdelo butasto, kr sm js naredla napako. če pa se ti bo izmiko, pa govoro tak da ti je on tak povedo, da bo samo tvoj pa da mu morš dat mir pa tu neki smrdi!
Ne vem kako se lahko tako malo ceniš! Ok če bi se sma poljubil pa še to bi težko oprostila..ampak dal dol?????'In potem jo še dodal, sprejel na facebooku??Začni se cenit in ne se pustit da dela iz tebe budalo!!!