dileme o normalnem seksu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ce si si
Sramežljivka
Sramežljivka

dileme o normalnem seksu

Neprebrana objava Napisal/-a ce si si »

Kot bejba pac mal berem tele forume pa kake clanke o seksu in na case se zamislm kako odprta/zavrta sploh sem pri teh stvareh.
Glede na to, da so povsod napisane iste teme: Anala? Ali naj pogoltnem? Naj mu pustim, da mu pride npr na faco? A se med seksom samozadovoljute? Ali naj vmes uporabljam vibrator? Spankanje? Kako dirty vmes govorite in kako glasne ste? Deep throat? Fetisi?
Skratka zdi se mi, da punce niso cist prepricane da so vse te aktivnosti cisto normalne in jih v veliki meri ocitno ne prakticirajo. Po drugi strani pa obstaja se kup nasvetov za tipe, kako naj prepricajo punce, da jim ga bodo vsaj pofafale in ostale 'dirty' zadeve (npr da pogoltnejo).
Skratka....po mojem mnenju sem pri seksu dovolj odprta za vse ideje in prakse... skrbi me le, da si bo kdaj kaksen fant o meni mislil: Oooo ta mora bit pa cisto iztirjena, ker si zeli npr analni seks.
OK, sej ta tema je nekaksen skupen povzetek vseh, ampak vseeno me zanima ali se imate glede spolne prakse odprte ali zavrte, kje so meje oz. kako dirty znate bit?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

mislim, da je tako normalnost, kot zavrtost in podobne zadeve, zelo relativna stvar. kje bomo pa našli skalo, po kateri bomo lahko določili mejo, kje se začne zavrtost/odprtost? noja, v bistvu bi jo lahko..na tem forumu :D
zase mislim, da sem precej odprta, pač počnem stvari, ki mi pašejo, če spadam zaradi tega v definicijo "dirty"-žensk, pa naj :D itak ima vsak svoje meje, tako da bi v očeh koga drugega pa mogoče izpadla kot cela nuna. če bi pa naletela na kakšnega spolnega partnerja, ki bi mu to bilo preveč/premalo, pa bi stem pač videla, da se glede tega ne ujameva in bi šla na lov za novim, mojemu karakterju bolj ustrezajočim :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Tako bom rekla - važno, da obema paše! V vezi itak poznaš fanta, mu zaupaš in se pogovarjaš o teh stvareh. Pomoje je večina fantov vesela, če mu punca nekaj novega predlaga.

Js sebe smatram kot dokaj odprto za nove stvari, ni se mi problem o teh stvareh pogovarjati in če bi nekaj rada, to povem ali pokažem. :)
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez usekakor spadam med punce k jim nepasejo prevec raznorazne dirty scene. nerecem kdaj pa kdaj ampak ponavad pa ne.

nebom rekla da seksam v misjonarcu in to je to ampak se zmer je to moj najblubsi polozaj ki mu sledijo dogy in jaz zgoraj!
do analnega seksa sm pa dobila nek odpor in nekak mi ni vec to to.

sicer pa ce se najdeta dva k jima sede po seksu scat en po drugm zakaj pa ne! jez tega ne obsojam!
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Jah probaš se prilagodit kokr se le da,če ti seveda take stvari pašejo!Men osebno paše marsikaj in tud pripravljena sem probat kaj novega da začiniš vezo,ampak u mejah normale hehehehe!Dirty words eetaq čist neki normalnga :D drugač pa kar se mene tiče in analnega sexa...sem probala,ampak me je preveč bolelo in tega ne prakticiram več in hvala bogu tudi moj nima take želje :) Naj te ne bo sram izrazit željo pred tipom te pomoje noben ne bo čudn gledu edin če res ne bojo kaki ekstremi hehehehehe :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

Sem pripravljena probati marsikaj novega, vendar te ''umazane'' stvari mi ne dišijo kaj preveč. Mogoče ko bom starejša in bom imela partnerja s katerim mi bo to ugajalo.
*How will we ever know if we never try?
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caty07 »

Ja tudi od partnerja je odvisno kakšne smo pr seksu, vsaj kar se mene tiče...moj ima rad vedno nekaj novega...zakaj pa ne :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Odvisno od posameznika oziroma obeh partnerjev kaj jima ustreza.. Če sta oba za neko stvar, zakaj pa ne... Imamo različna merila glede odprtosti oz zaprtosti, do katere meje se bomo spustili je pa to naša odločitev.. Enim paše malo več, drugim malo manj..Bistvo je le to, da se predaš do tiste "meje" v kateri (še)uživaš..pa naj bo to nekaj čisto osnovnega ali pa nekaj najbolj dirty kukr je lahka..
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst se trenutno ne spomnim ničesar za kar bi rekla: "Ne, to pa nebom!" , edino kar mi pade na pamet (kar me totalno odbija) so vsakršne sadomazo varjante, z zvitimi, zvezanimi okončinami v usnju. Mislim, to ne bom nikol skapirala, da koga rajca.

Pa kake skupinske varjante, to mi je tut :flop: .
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Re: dileme o normalnem seksu

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

ce si si napisal/-a:Glede na to, da so povsod napisane iste teme: Anala? Ali naj pogoltnem? Naj mu pustim, da mu pride npr na faco? A se med seksom samozadovoljute? Ali naj vmes uporabljam vibrator? Spankanje? Kako dirty vmes govorite in kako glasne ste? Deep throat? Fetisi?
Skratka zdi se mi, da punce niso cist prepricane da so vse te aktivnosti cisto normalne in jih v veliki meri ocitno ne prakticirajo.
Pomojem je tak zakljucek napacen. Meni se zdi da gre bolj za vojerstvo in to da zenske rade govorite o sebi. Te teme se obnasajo kot nekaksne specializirane "priznam da" teme. Hocem rect da ozracje v temah "Ali pocnete X" ni nic drugacno ce ne gre za seksualne zadeve.

ce si si napisal/-a:OK, sej ta tema je nekaksen skupen povzetek vseh, ampak vseeno me zanima ali se imate glede spolne prakse odprte ali zavrte, kje so meje oz. kako dirty znate bit?
Pomojem ste zenske bolj dirty kot si vecina tipov predstavlja, seveda s tipom ki mu zaupate, da ne bo v gostilni razlagal kako vam ga je dal iz ust v rit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
fashionable
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a fashionable »

Jaz in partner nisva ravno privrženca normalnega seksa..
sva bolj za nevsakdanje položaje, okoliščine, grob in hiter seks,praskanje,grizenje ..
ampak to je vse odvisno od tega kar je vama obema všeč pa ni važno, če je že tako freaky, dirty..
važen je užitek..
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

fashionable napisal/-a:Jaz in partner nisva ravno privrženca normalnega seksa..
sva bolj za nevsakdanje položaje, okoliščine, grob in hiter seks,praskanje,grizenje ..
ampak to je vse odvisno od tega kar je vama obema všeč pa ni važno, če je že tako freaky, dirty..
važen je užitek..

In kaj točno pri tem ni "normalno"? :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
fashionable
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a fashionable »

rachka_ napisal/-a:
fashionable napisal/-a:Jaz in partner nisva ravno privrženca normalnega seksa..
važen je užitek..

In kaj točno pri tem ni "normalno"? :D

opala tukaj je pa moja napaka!
se popravljam..
nevsakdanjega,freaky seksa:)
"The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!" - coco chanel
Odgovori