Bodoče študentke
-
- Cosmopsiho
No, danes sem razmišljala o naknadnem študiju (torej ne vzporednem) in se mi poraja vprašanje - mogoče za koga čudno, a vseeno: ko naredim en fax (redno), drugega več ne morem delati redno ali je možno? In ko oz. če naredim še drugega, kateri naziv se potem uporablja oz. upošteva?
Malo sem zmedena glede teh stvari, zato bi rada da mi kdo razloži kako je s tem.

Malo sem zmedena glede teh stvari, zato bi rada da mi kdo razloži kako je s tem.

Tamala_mrha napisal/-a:No, danes sem razmišljala o naknadnem študiju (torej ne vzporednem) in se mi poraja vprašanje - mogoče za koga čudno, a vseeno: ko naredim en fax (redno), drugega več ne morem delati redno ali je možno? In ko oz. če naredim še drugega, kateri naziv se potem uporablja oz. upošteva?![]()
Kaj pa zaporedni študij? Malo si na netu preberi o tem, mogoče ti prav pride.

electra* napisal/-a:Jaz bom kar tu vprašala, ker nisem našla ustrezne teme, se opravičujem
Zanima me v glavnem ali je potrebno zaa fax za socialno delo met splošno maturo al velja poklicna?In ali je tota fakulteta v Mariboru...pa če kera kaj vee, bi prosla da mi kaj več povem o tej smeri...hvala;)
za socialno delo potrebuješ maturo ali pa poklicno maturo+5. predmet, fakulteta pa je samo v ljubljani
Tamala_mrha napisal/-a:No, danes sem razmišljala o naknadnem študiju (torej ne vzporednem) in se mi poraja vprašanje - mogoče za koga čudno, a vseeno: ko naredim en fax (redno), drugega več ne morem delati redno ali je možno? In ko oz. če naredim še drugega, kateri naziv se potem uporablja oz. upošteva?![]()
Če narediš dva faksa, to pomeni da imaš dve izobrazbi in potem imaš dva naziva...
-
- Cosmopsiho
lorelaj napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:No, danes sem razmišljala o naknadnem študiju (torej ne vzporednem) in se mi poraja vprašanje - mogoče za koga čudno, a vseeno: ko naredim en fax (redno), drugega več ne morem delati redno ali je možno? In ko oz. če naredim še drugega, kateri naziv se potem uporablja oz. upošteva?![]()
Kaj pa zaporedni študij? Malo si na netu preberi o tem, mogoče ti prav pride.
No, saj jaz sem imela ravno to v mislih. Bom malo prečekirala.
- sarchika09
- Komunikatorka