Vložki
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
SWEETprinces napisal/-a:always...cista plastika! men je rekla ginekologinja v porodnisnici da je to katastrofa...totalno nezdravi. dokazano je tudi da se pri teh v eni uri namnozi veliko vec bakterij kot pri ostalih.
jest sm tud mela do zdej always, pol sm pa bla zadnič na eni predstavitvi, teh ta novih, sm pa vidla ka je un ka je mev predstavitev pokazev ene poskuse, so bli always najslabš. in res sama plastika in kemija.
- Mimi123
- Komunikatorka
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
SWEETprinces napisal/-a:always...cista plastika! men je rekla ginekologinja v porodnisnici da je to katastrofa...totalno nezdravi. dokazano je tudi da se pri teh v eni uri namnozi veliko vec bakterij kot pri ostalih.
men je to ginekologinja rekla, tako ali tako jih pa nikol nism marala, ni mi vsec obcutk.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
- sarchika09
- Komunikatorka
Js sm tud uporabljala always in sem v zahvalo dobila čist vneto kožo (rdeče, srbelo da kr groza), pol sem pa začela uporabljat carefree vložke in se mi je stanje počasi izboljšalo. Always vložki so sicer mogoče res bol kvalitetni (sploh pri močnih menstruacijah-tko moja mami pravi, ki ima kr močno), ampak polni škodljivih kemikalij, tak da jih ne uporabljam več (pa mami je mela iste težave, tak da sva obe menjali).
Pa kr nekaj punc poznam, ki so se tudi pritoževale nad srbečico, vneto kožo pri uporabi always vložkov, tak da nevem, očitno so res sr**je (pardon izrazu
)
Pa kr nekaj punc poznam, ki so se tudi pritoževale nad srbečico, vneto kožo pri uporabi always vložkov, tak da nevem, očitno so res sr**je (pardon izrazu