Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Tearjerker napisal/-a:Joj pa... wtf ženske... :lol: Moje prvotno vprašanje je bilo če je jogurtov preliv (sem napisala, kako ga pripravim sama) isto/bolj/manj kaloričen. Ne pa če so maščobe zdrave. JFK....

Bolj zdrav je preliv z oljem, ampak olivnem!. Če ima več kalorij še ne pomeni, da je slabši. V olivnem olju imaš zdravju nujno potrebne maščobe, medtem ko v jogurtu nimaš prav nič koristnega.

Sicer pa, najbojle da menjaš... da ti nau postal doglčas. Enkrat eno, drugič drugo.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Če pet žlic olivnega olja poje sam v solati ni opcije, da je bolj zdrav, pa četud so zdrave maščobe.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

polly-polly napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:Joj pa... wtf ženske... :lol: Moje prvotno vprašanje je bilo če je jogurtov preliv (sem napisala, kako ga pripravim sama) isto/bolj/manj kaloričen. Ne pa če so maščobe zdrave. JFK....

Bolj zdrav je preliv z oljem, ampak olivnem!. Če ima več kalorij še ne pomeni, da je slabši. V olivnem olju imaš zdravju nujno potrebne maščobe, medtem ko v jogurtu nimaš prav nič koristnega.

Sicer pa, najbojle da menjaš... da ti nau postal doglčas. Enkrat eno, drugič drugo.

Pa jaz bi se rada losala kile ali dveh, ne pa ratala nadmega zdrava-hrana uživač. Valda da pol štejem kalorije oz. jih probam omejit, glede na to kolk se gibljem, pa mi ni važn al so prišle od nenasičenih maščob al pa kompleksnih OH. Za zdravje mam pa tak tablete :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Ja za losat kile se pa da žlico do 2 olivca pa je. :wink:
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

Za zmanjševanje absorbcije maščob so dobre Alli tabletke. Tako se ti del maščobe, ki jo zaužiješ enostavno ne absorbira, kar pomaga v situacijah, ko se ne moreš izogniti mastni hrani.
Uporabniški avatar
¨nina¨
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¨nina¨ »

jaz si pa solato (zeleno) pripravim tako, da čez stisnem eno limono. nobenga kisa in olja, samo limono in to je to. men je odlično. pa še mal koruze čez in je solata pripravlejna :)
Uporabniški avatar
¨nina¨
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¨nina¨ »

Ava87 napisal/-a:Za zmanjševanje absorbcije maščob so dobre Alli tabletke. Tako se ti del maščobe, ki jo zaužiješ enostavno ne absorbira, kar pomaga v situacijah, ko se ne moreš izogniti mastni hrani.

Pa si že probala Alli tabletke? Jih ima mogoče že kera druga? Kašna je pa kej cena? Vem samo to, da se dobijo v lekarnah. Koliko tabletka pa je v eni škatlici pa koliko na dan jih moraš vzeti oz. jih moraš vsak dan?

Če kera mogoče kaj ve bi ji bila hvaležna za odgovor :)

lp
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Ni čudežev, da se bomo mi basali s hrano, vzeli tabletko in se ne bo nič absorbiralo - bo šlo kar direktno iz nas. :?
Edino pametno hujšanje je še vedno samo zdravo prehranjevanje in redno gibanje. Marsikomu se ne sliši ničkaj prijetno, a kdor želi nekaj doseči, se bo vzel v roke in vztrajal na tej poti do cilja.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

polly-polly napisal/-a:Ja za losat kile se pa da žlico do 2 olivca pa je. :wink:

Se da ja, sam problem je da men olivno olje na solati ne paše samo (ga vedno kombiniram z bučnim). :roll:
Lejčiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Hujšanje

Neprebrana objava Napisal/-a Lejčiii »

Katere so najbolj unčikovite diete..Namreč rada bi shujšala v enem mesecu čimveč kilogramov.. :roll:
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

edina učinkovita in najbolj preprosta dieta je: manj jej (kar ješ pa naj bo zdravo) + več se gibaj
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ne jej po 18h,telovadba in čim manj kruha,testenin in takih teških stvari
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Peterca18 napisal/-a:edina učinkovita in najbolj preprosta dieta je: manj jej (kar ješ pa naj bo zdravo) + več se gibaj

jaz bi tu še dodala da jej vsaj 5x na dan (vendar majhne obroke!). tako ne boš čutila lakote in zvečer ne boš izropala hladilnika :)

če želiš zdravo shujšat v enem mesecu, boš izgubila kvečjemu do 5 kg. kar je več kot 4-5 kg na mesec, je nezdravo hujšanje.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

manj sladkarij, maščob, fast food.a, cvrtja, ogljikovih hidratov, raje kakšno sadje, zelenjava, pij čim več vode, več se gibaj, ... pač, razmisli če si res lačna al je bolj samo to, da ti lepo zgleda, ( ko pravijo, da maš lačne oči ). meni tut pomaga, da spijem pred vsakim obrokom tudi kakšen kozarec vode. :)
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

manj sladkarij, maščob, fast food.a, cvrtja, ogljikovih hidratov, raje kakšno sadje, zelenjava, pij čim več vode, več se gibaj, ... pač, razmisli če si res lačna al je bolj samo to, da ti lepo zgleda, ( ko pravijo, da maš lačne oči ). meni tut pomaga, da spijem pred vsakim obrokom tudi kakšen kozarec vode. :)
Odgovori