Pa vso srečo ti želim in zahvaljujem vsem puncam tuki k ste tud men pomagale HVALA,Rada vas imam!

Seyfullah napisal/-a:Če hoče pavzo pomeni,da očitno z uno hoče neki met in če jo bo dobiu bo tebe od*ebu če je ne bo dobiu se bo vrnu k teb to je že iz vesolja vidno!!Ampak zdj je stvar v teb kaj boš naredila...no prebrala sm da si ga pustila,to je dober znak...Kar se tiče ljubosumnosti ti morm povedat da sm jst tud in to zelo priznam,ampak prideš do določene meje ko se zavedaš da to ni zdravo,poskušaj se zadržat pomisli na lepe stvari,vem da je teško ampak enkrat če boš hotela imeti zdravo vezo in srečno življenje se čimprej pripravi do tega,ker s tem moriš samo sebi in ljudem okoli tebe sploh pa njemu...Bolj k mu boš morila hitrej si bo najdu drugo in te bo spet bolelo,bodi samozavestna,ne glej samo kam on gleda kaj govori kaj dela,zavedaj se da si ti tista k si najboljša in če se boš tako počutila te bodo ljudje drugače videli,prinašala boš pozitivno energijo in ljudje bodo sproščeni ob tebi in kaj veš mogoče pa še celo najdeš nekoga ki bo kot iz nebes padel pred tebe![]()
Pa vso srečo ti želim in zahvaljujem vsem puncam tuki k ste tud men pomagale HVALA,Rada vas imam!
PeetrCa napisal/-a:Lep pozdrav...prebrala sem kar nekaj člankov...vendar...rada bi da mi svetujete kaj naj naredim..sama premišljujem že dlje časa kaj naj naredim da bo bolje, pa mi do zdej še ni uspel...pa me zanima še mnenje drugih...tako se bom lažje odločila...
S fantom sem že 2 leti pa pou...zadnje tri mesece pa se zelo kregava...na začetku sva se kregala zaradi brez veznih stvari in sva jih potem tudi rešila...sedaj pa je drugače...začela sva se kregat ker sem jest preveč ljubusmna. To sm mu tudi povedala, prosila pa sem ga le naj me ne dela ljubusumne in naj mi v tistih trenutkih ko bom ljubusmna še toliko bolj pokaže da me ima rad...vendar ni delovalo...ni se potrudil. Pred nekj dnevi je spoznal punco...ki mu je rahlo všeč(čeprav zanika),pa tudi njej je ona malce všeč...videvata se skoraj vsak dan, tudi po več ur,skupaj še z drugimi prjatli, z mano pa je 1uro na dan, pa še to ne včasih. Ko se kregava se obnaša kot da ga nič ne prizadane, ko mu povem kaj me moti, si ne želi da bi bilo kako drugače. Včeraj pa ko sva se zvečer pogovarjala po telefonu, je predlagau da se 1 teden ne slišiva, da potrebuje pavzo,ker še sam ne vekaj hoče, da more vse premisliti (kao če bo šlo tko naprej, ker sm tok lubusmna,čeprav včasih nism bla, ker mi je tut pokazu da nimam bit za kei, zdei pa me non stop dela ljubusmno, pa še ne pokaže mi da me ma rad,enostavno se mu J***). Rekel je da si ne smeva pošiljat smsjov in se klicat,da vsak zase premisli...da vidva če se bova pogrešala itd.(nevem kako nej zdržim, ker ga pogrešam že zdei,pa je minil par urc ko mi je to rekel...)
Mene zanima ali naj se sama spremenim...čeprav mislim da če se spremenim samo jest to ni dovolj,ker bi se mogla oba...
Ali naj počakam do drugega tedna da mi pove kaj je on premislu in pol vidm kaj hoče
Ali ga naj enostavno poskušam prebolet(čeprav ga LJUBIM) prosim če ima kdo kakšn predlog ali nasvet nai mi pove..hvala že v naprej..
Uživite, RadaVasMam
PeetrCa
PeetrCa napisal/-a:S fantom sem že 2 leti pa pou...zadnje tri mesece pa se zelo kregava...začela sva se kregat ker sem jest preveč ljubusmna.
Pred nekj dnevi je spoznal punco...
arianna87 napisal/-a: No, nek podobnega se je meni dogajalo in zato trdim, da kr brez razloga se nebi počutila ljubosumne.
This.keepsake napisal/-a:očitno mu tvoje neprestano skakanje po glavi totalno preseda in je več kot očitno rajši v družbi ljudi (v tem primeru te njegove kolegice) ki ga ne obremenjujejo ampak sproščajo (!). Ja, načeloma naj bi punca spadala v krog ljudi, s katerim z veseljem preživljaš prosti čas, ker ti je fino, ne pa nekdo ki ti gre milo rečeno na k***c.
PeggySue* napisal/-a:PeetrCa napisal/-a:Lep pozdrav...prebrala sem kar nekaj člankov...vendar...rada bi da mi svetujete kaj naj naredim..sama premišljujem že dlje časa kaj naj naredim da bo bolje, pa mi do zdej še ni uspel...pa me zanima še mnenje drugih...tako se bom lažje odločila...
S fantom sem že 2 leti pa pou...zadnje tri mesece pa se zelo kregava...na začetku sva se kregala zaradi brez veznih stvari in sva jih potem tudi rešila...sedaj pa je drugače...začela sva se kregat ker sem jest preveč ljubusmna. To sm mu tudi povedala, prosila pa sem ga le naj me ne dela ljubusumne in naj mi v tistih trenutkih ko bom ljubusmna še toliko bolj pokaže da me ima rad...vendar ni delovalo...ni se potrudil. Pred nekj dnevi je spoznal punco...ki mu je rahlo všeč(čeprav zanika),pa tudi njej je ona malce všeč...videvata se skoraj vsak dan, tudi po več ur,skupaj še z drugimi prjatli, z mano pa je 1uro na dan, pa še to ne včasih. Ko se kregava se obnaša kot da ga nič ne prizadane, ko mu povem kaj me moti, si ne želi da bi bilo kako drugače. Včeraj pa ko sva se zvečer pogovarjala po telefonu, je predlagau da se 1 teden ne slišiva, da potrebuje pavzo,ker še sam ne vekaj hoče, da more vse premisliti (kao če bo šlo tko naprej, ker sm tok lubusmna,čeprav včasih nism bla, ker mi je tut pokazu da nimam bit za kei, zdei pa me non stop dela ljubusmno, pa še ne pokaže mi da me ma rad,enostavno se mu J***). Rekel je da si ne smeva pošiljat smsjov in se klicat,da vsak zase premisli...da vidva če se bova pogrešala itd.(nevem kako nej zdržim, ker ga pogrešam že zdei,pa je minil par urc ko mi je to rekel...)
Mene zanima ali naj se sama spremenim...čeprav mislim da če se spremenim samo jest to ni dovolj,ker bi se mogla oba...
Ali naj počakam do drugega tedna da mi pove kaj je on premislu in pol vidm kaj hoče
Ali ga naj enostavno poskušam prebolet(čeprav ga LJUBIM) prosim če ima kdo kakšn predlog ali nasvet nai mi pove..hvala že v naprej..
Uživite, RadaVasMam
PeetrCa
Zakaj šele zdaj?Ker ti teče voda v grlo?Prej nisi pomislila,da bi spremenila nekaj na sebi,da se nebi prepirala?In zakaj bi le on tebi moral ob tvojih napadih ljubosumja,dokazovati,kako rad te ima?Zakaj nisi raje ti njemu dokazala,da ga imaš rada in se zadržala ljubosumnih izgredov?
Tale pavza najbrž ne prinaša nič dobrega.Upam,da boš v prihodnje bolj pazljiva pri izkazovanju čustev.Negativnih seveda.
haley napisal/-a:Le zakaj bi se mogla samo ona spremenit? Verjetno je ona mela ljubosumne izpade zato, ker jo je on pripravil do tega! Povem iz svojih lastnih izkušenj, da ni fajn, ko ti fant začne razlagat o svojih kolegicah, pa kak so fajn, pa kok so super, pa da znajo to pa ono, pa kok jih vsi pohvaljo da znajo super kuhat, pa da so pridne, delovne... Pol pa da teb reče, da kuk mu skoz sm težiš, da zakaj pa tega in tega ne nardiš, pa da zakaj nisi ti tko super kot njegove kolegice...
Če pa po tem ne rataš ljubosumen pol pa res ne vem kaj...
miteq napisal/-a:haley, baba smotana, preberi si en post višje od svojega, ti je mahagonij lepo razložil.
miteq napisal/-a:haley napisal/-a:Le zakaj bi se mogla samo ona spremenit? Verjetno je ona mela ljubosumne izpade zato, ker jo je on pripravil do tega! Povem iz svojih lastnih izkušenj, da ni fajn, ko ti fant začne razlagat o svojih kolegicah, pa kak so fajn, pa kok so super, pa da znajo to pa ono, pa kok jih vsi pohvaljo da znajo super kuhat, pa da so pridne, delovne... Pol pa da teb reče, da kuk mu skoz sm težiš, da zakaj pa tega in tega ne nardiš, pa da zakaj nisi ti tko super kot njegove kolegice...
Če pa po tem ne rataš ljubosumen pol pa res ne vem kaj...
haley, baba smotana, preberi si en post višje od svojega, ti je mahagonij lepo razložil.