Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ja, to vem in poznam. Me pa zanima konkretno za ta izdelek, ki pa zgleda da res nikol ne bo pri nas
si bo treba v Italiji zaloge naredit.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Smo pred kratkim dobil v podjetje neki kot predstavitveni paket tehle pocket espresso, tako da, fingers crossed, mogoče pa še bo kaj..*mala* napisal/-a:Ja, to vem in poznam. Me pa zanima konkretno za ta izdelek, ki pa zgleda da res nikol ne bo pri nassi bo treba v Italiji zaloge naredit.

Fora, glih dan pred tem mi jih je pa mami iz It. prinesla.
Novo:
A je možno, da si narediš na digitalcu mapo, jo narediš na kodo pa maš noter pač tiste svoje fotke, da ti nebi vsi gledali vseh?
Konkretno me zanima za Sony Cyber-shot DSC-210
A je možno, da si narediš na digitalcu mapo, jo narediš na kodo pa maš noter pač tiste svoje fotke, da ti nebi vsi gledali vseh?
Konkretno me zanima za Sony Cyber-shot DSC-210
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
NUJNO iščem stanovanje (najbolje 1,5 sobno) v LJ (Moste, Fužine, Sostro, Polje, Zalog, okol BTC). Sva par iz Štajerske, stanovanje iščeva zaradi službe. Trenutno si lahko privoščiva nekaj do 400€ (s stroški).
Če katera ve za stanovanje kje drugje v LJ, naj vseeno sporoči, na koncu bova vrjetno itak vzela karkoli.
Če katera ve za stanovanje kje drugje v LJ, naj vseeno sporoči, na koncu bova vrjetno itak vzela karkoli.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
^^ ja te podatke itaq prodajalci navedejo, eni navedejo pravo ceno, eni jo pa mal polepšajo...
za točno ceno avta je pomoje najbol poklicat pa vprašat.
za točno ceno avta je pomoje najbol poklicat pa vprašat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going