simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ZeroCool »

Meni Si Asistent tudi že okoli dva dni ne deluje :) Pa to se ni zgodilo prvič, da je bil tak izpad :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Danes sem videla, da je sporočilo o stanju pri Simobilu čisto drugačno in izpopolnjeno! Zakon! :D
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

@MilkyWay

Kje to? A na Si Asistentu? Ker tam imam jaz čisto isto kakor je bilo :D

Glede Si Namiznika; če ima katera voljo testirati, objavljam beta verzijo programa :) Trenutna računa le za ORTO U NULO paket, poleg tega ima pa eno napakico, ko enkrat odprete dokument in se izračuna, ne smete odpirati še enkrat (morate program prej zapreti), bom poskusil odpraviti v naslednji verziji :)

Uporaba je pa preprosta; prijava v Si Asistent, Trenutna poraba, izvozi v excel in to je ta dokument ki ga s programčkom odprete :)

Download
http://zeronet.kicks-ass.net/download/S ... miznik.rar

Pogoj za uporabo je da imate prednameščen JRE (Java Runtime Environment), ki je dostopen tukaj http://javadl.sun.com/webapps/download/ ... leId=33403

Slika

Tiste ki bote testirale, vesel bom pripomb, pohval in možnih nasvetov za izboljšavo :)
(izračun za prenos podatkov bo še sledil)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ZeroCool napisal/-a:@MilkyWay

Ne, to imam jaz na telefonu na meniju. Grem pod aplikacije --> si-vodafone --> SMS stanje. Ko si to kliknil, si do sedaj dobil SMS, zdaj pa dobiš MMS z vsemi podatki - koliko si klical u SiMobil, u druga omrežja, koliko SMS-ov si poslal in koliko KB prenosa si že opravil.
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

Meni pa ta program SiNamiznik noče delat pa ne vem zakaj ... :? Vse sem si dol potegnala z obeh linkov pa ne dela :(
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

MilkyWay napisal/-a:
ZeroCool napisal/-a:@MilkyWay

Ne, to imam jaz na telefonu na meniju. Grem pod aplikacije --> si-vodafone --> SMS stanje. Ko si to kliknil, si do sedaj dobil SMS, zdaj pa dobiš MMS z vsemi podatki - koliko si klical u SiMobil, u druga omrežja, koliko SMS-ov si poslal in koliko KB prenosa si že opravil.

Meni pa to ne deluje. Dobim ta mms ampak sta v njem kao dva dela, part 0 in part 1 od katerega lahko shraniš in pogledaš samo enega (part 0), ki pa je reklama....in to je vse. Nobenega stanja. Nič. A ma katera isti problem?
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Ja, jaz imam isti problem...
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka

HuDoBa napisal/-a:
Meni pa to ne deluje. Dobim ta mms ampak sta v njem kao dva dela, part 0 in part 1 od katerega lahko shraniš in pogledaš samo enega (part 0), ki pa je reklama....in to je vse. Nobenega stanja. Nič. A ma katera isti problem?

Jas sem si zarad tega dol probala potegnit ta program pa mi tut ne dela ... očitno enostavno nisem človek za tehnologijo :D
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Za tiste, ki vam ne dela Si Namiznik, dejte povedat če vam kako napako ob zagonu izpiše vsaj :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

HuDoBa napisal/-a:Meni pa to ne deluje. Dobim ta mms ampak sta v njem kao dva dela, part 0 in part 1 od katerega lahko shraniš in pogledaš samo enega (part 0), ki pa je reklama....in to je vse. Nobenega stanja. Nič. A ma katera isti problem?

A ne odprete tega MMS-a kot usak navaden MMS? Zakj bi moral karkoli shraniti?
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka

Meni ob prenosu v excel napiše da ne prepozna programa SiNamiznik. Pri totih MMS-ih pa meni vsak drug mms odpre samo tega simobilovega noče in niti shranit se ga ne kot da je pokvarjena datoteka al pa samo na pol poslano. :?
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

MilkyWay napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:Meni pa to ne deluje. Dobim ta mms ampak sta v njem kao dva dela, part 0 in part 1 od katerega lahko shraniš in pogledaš samo enega (part 0), ki pa je reklama....in to je vse. Nobenega stanja. Nič. A ma katera isti problem?

A ne odprete tega MMS-a kot usak navaden MMS? Zakj bi moral karkoli shraniti?

odprem pa se za sekundo pojavi bel ekran pol pa tak kot če bi bla dva lista (kot ikona al nekaj) pa poleg ali pod enim piše part 0 pod drugim pa part1 in ne moreš s tem nič...zato sem probala oboje posebej shranit/odpret/karkoli pa gre shranit sam part 0 (reklamo). drugače pa mi telefon normalno odpira vse mms-e. je mogoče treba meti kak program poseben na telefonu za to? ker sem iz tvojega prejšnjega posta razbrala, da je to pač samo posodobljeno sms stanje....
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

vprašanje :D

se da kje na netu videt, kateri bojo naslednji telefoni k bojo pršli vn pr simobilu/mobitelu? al tega se ne da zvedet vnaprej?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

HuDoBa napisal/-a:odprem pa se za sekundo pojavi bel ekran pol pa tak kot če bi bla dva lista (kot ikona al nekaj) pa poleg ali pod enim piše part 0 pod drugim pa part1 in ne moreš s tem nič...zato sem probala oboje posebej shranit/odpret/karkoli pa gre shranit sam part 0 (reklamo). drugače pa mi telefon normalno odpira vse mms-e. je mogoče treba meti kak program poseben na telefonu za to? ker sem iz tvojega prejšnjega posta razbrala, da je to pač samo posodobljeno sms stanje....

Ej, pojma nimam. Jaz nisem nalagala nobenega programa, da bi mi to odprlo. Imam pa Nokio N73, ki ima mogoče sam po sebi kakšen bolj "napreden" program. Ja, to naj bi bila res samo posodobitev starega sms stanja in nič drugega. Res nevem, kaj bi bilo narobe, pokliči kar na servis.

Kakšno reklamo pa dobiš?
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

^^tista za dell-ov notebook ki jo mate vsi ostali, ki vam ta funkcija normalno deluje na vrhu mms-a spodaj pa je pol stanje, poraba, itd..
Odgovori