ZeroCool napisal/-a:@MilkyWay
Kje to? A na Si Asistentu? Ker tam imam jaz čisto isto kakor je bilo![]()
MilkyWay napisal/-a:ZeroCool napisal/-a:@MilkyWay
Kje to? A na Si Asistentu? Ker tam imam jaz čisto isto kakor je bilo![]()
Ne, to imam jaz na telefonu na meniju. Grem pod aplikacije --> si-vodafone --> SMS stanje. Ko si to kliknil, si do sedaj dobil SMS, zdaj pa dobiš MMS z vsemi podatki - koliko si klical u SiMobil, u druga omrežja, koliko SMS-ov si poslal in koliko KB prenosa si že opravil.
HuDoBa napisal/-a:
Meni pa to ne deluje. Dobim ta mms ampak sta v njem kao dva dela, part 0 in part 1 od katerega lahko shraniš in pogledaš samo enega (part 0), ki pa je reklama....in to je vse. Nobenega stanja. Nič. A ma katera isti problem?
HuDoBa napisal/-a:Meni pa to ne deluje. Dobim ta mms ampak sta v njem kao dva dela, part 0 in part 1 od katerega lahko shraniš in pogledaš samo enega (part 0), ki pa je reklama....in to je vse. Nobenega stanja. Nič. A ma katera isti problem?
MilkyWay napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:Meni pa to ne deluje. Dobim ta mms ampak sta v njem kao dva dela, part 0 in part 1 od katerega lahko shraniš in pogledaš samo enega (part 0), ki pa je reklama....in to je vse. Nobenega stanja. Nič. A ma katera isti problem?
A ne odprete tega MMS-a kot usak navaden MMS? Zakj bi moral karkoli shraniti?
HuDoBa napisal/-a:odprem pa se za sekundo pojavi bel ekran pol pa tak kot če bi bla dva lista (kot ikona al nekaj) pa poleg ali pod enim piše part 0 pod drugim pa part1 in ne moreš s tem nič...zato sem probala oboje posebej shranit/odpret/karkoli pa gre shranit sam part 0 (reklamo). drugače pa mi telefon normalno odpira vse mms-e. je mogoče treba meti kak program poseben na telefonu za to? ker sem iz tvojega prejšnjega posta razbrala, da je to pač samo posodobljeno sms stanje....