What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

men so pa te "aladinke kul:) vsaj na men...vidm pa par primerkov punc k majo precej kg prevec in jim ti ne sede. Js mam samo ene k so na trenerko narjene pa jih mam tko zj za zvecer če se mau bl shladi... drgac pa da bi si kupla ksne bl konkretne-kavbojke aladinke al pa kej tazga to pa ne...
Firefly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Firefly_ »

chiqqa napisal/-a:
Firefly_ napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:Kaj je komu seksi glede perila je stvar okusa. Meni osebno je no-go: pisani modrci pod svetlo majico, čipke, ki se grbančijo pod ozkimi majicami, zadnji del modrca, ki sili nekam pod vrat, prozorne silikonske naramnice.

Kako so ti lahko te naramnice no-go? Men so totalne lajf sejvrke. :D

Moj "not to wear": če še vidm kero v aladinkah, jo lastnoročno peljm nazaj v trgovino da zamenja.

ne to je pa čist no go, to se je učas nosil, zdj se da modrc brez naramnc gor in je.,.ne pa tista plastika, k se ratzegne sam da mau zašvicaš al pa še to ne.

čipke pod majčko fuj, ppotiskani modrci pod dost prosojnimi majčkami svtlih barvah..fuj..u lajfu tko nism nosila in tut nkol nam.

Nevem men pridejo zelo prov glede na to, da 75 C rabi morda mau več "safety", k pa A košarca npr. in tud ni se mi še zgodilo, da bi se mi raztegnle.
Da bi pa nosla modrčk tko, da bi se mi naramnice vidle = bruh.
Pač stvar okusa. (=
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

brez skrbi, tudi prozorne naramnice se vidijo.
Firefly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Firefly_ »

Že, ampak opaznost je manjša. :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Nass napisal/-a:Jst ne razumem visečih hlač (aladinke? hammer pants?).
Mislim, sej na nekaterih puncah zgledajo še kar, ampak nobena punca pa ne zgleda bolje v njih kot bi v kakšni primernejši opravi.

jeh enim paše :D ... zdaj če ti pač model ni všeč potem tud bolj teško, da bi ti sploh na komu bilo to lepo

je pa res, da malim puncam ali malo bolj močnim to res ne paše ... se pa vedno najdejo izjeme.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Joj včer sm vidla eno babico(dobesedno) v pajkicah in kratki majčki....Mislm dj obleč se svojim letom primerno,vse žile so se ji že vidle na nogah,da ne govorim o viseči koži itd.Nvem kaj majo te ženske u glavi a se drugač vidjo u špeglu al majo pa tok bujno domišljijo!! :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

puma napisal/-a:jeh enim paše :D ... zdaj če ti pač model ni všeč potem tud bolj teško, da bi ti sploh na komu bilo to lepo

Ma sej pravim, na enih izgleda ok, ampak te iste punce bi lahko izgledale še boljše v kakšni drugi opravi.
Mah sej, če je njim všeč... Samo razumem ne :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:x
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

^^ To se nanasa zgolj na tako vrsto blescece-petkaste oprave, ali tudi na vse ostale vrste mini kratkih hlac? Ker recimo jaz ne nosim blescecih majck in petk in tako dalje ... nosim pa pac te kratke hlacke, bodisi iz bombaza ali pa iz jeansa. Pa imam zelo belo polt, ki pac zlepa ne porjavi, niti v solariju. Pa sem se se do pred parimi leti tako sekirala zaradi tega da sem poleti nase spravila vcasih 3/4 hlace, vecino casa pa sem nosila kar dolge, tudi sredi poletja. Zdaj pa sem se spac sprijaznila s tem, da sem pac vedno tako bleda in se oblecem tudi v taka oblacila, ker pac mi je dost tega kuhanja in sekiranja sredi poletja. :D Pac, hlace niso crne ali modre, so pa rumene, bele, bledo sive, pa svetel jeans ... da vsaj ni tistega blaznega kontrasta. Pa sem si pocasi postala ze kar vsec v tej dolzini hlac, saj druge izbire pac nimam. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^evo isto pri meni .. jst sm vedno ful bela, zgornji del telesa še malo porjavim, noge pa ni šans .. in sm do lani vedno nosla dolge hlače ker mi je blo nerodno zradi mojih belih nog .. zdej me pa, po domače rečeno, boli k* .. in nosim ubistvu skoraj ves čas samo kratke kiklce in kratke hlače - predvsem črne ... :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

~NIA~ napisal/-a:seksi oprava (ultra mini kratke hlačke), bleščeča (tally weijl style) srajčka.. petke in use kar paše zravn + noge tok svetle kot smo učas mel tipkovnice pr računalniku.. :x

Meni je taka oprava itak not to wear, pa magari če jo mulatka nase navleče :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

predučer v Bohinju :D k da bi vidla Paris Hilton k bo stara...res točno taka, suhljata ženica, tko kao fancy črne kopalke, od nje pa zažgana koža od solarija, zdrizasta-od starosti pa nosila se je k da je najmanj kraljica pa z eno denarnco na roki tko krožla pa jo držala (k torbice k se drži v eni roki v prepogibu) haha smeh!..potem je bla ap tle še njena 'sestra' Nicky hilton haha vrjetn kolegice, sestre?:)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Slika
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Kratke hlače, ki so res miniaturne in kažejo pol riti...in da takole oblečen hodiš sredi Ljubljane! :?
Zaklenjeno