Pozdravljene!
Moj problem je,da odkar hodim z enim fantom sem se začela zelo obremenjevati zaradi svojega videza.Ta fant rad pogleda za drugimi puncami,ki so bolj obdarjene(joške) in lepo namazane,zato vedno razmišljam,kako bi se lahko zredila,da bi dobila malo večje joške,pa da ne bom dobila dodaten celolitis,pa da bom vedno lepo zrihtana in naličena...noro

..pa saj on ni tak da bi mi kaj gnjavo zarad videza,mi vedno pravi da sem lepa,sam že ko gleda tiste popolne punce na internetu,se jaz počutim ogroženo in se moram dokazovat.Pa ne da nisem samozavestna,ker vem da sem lepa,tudi brez make-upa in imam dobro postavo ..sam ne vem...pa ta fant je daleč od kakega lepotca in tega da bi ga obletavale ženske.bi verjetno njega moralo bolj skrbet za videz ko mene..Torej zanima me vaše mnenje,oziroma izkušnje,kako se spopadate z tem da nas mediji vsak dan zasipajo s slikami prekrasnih punc in to naši fantje gledajo in si perejo možgane s tem...ker večina punc na teh slikah je al umetnih al tako napacanih in retuširanih...sam vem da bi morala drugače gledat na to,pa da ni videz vse,ker fant me ima bolj rad zarad moje osebnosti in itd...bi bila zelo vesela kakega mnenja,če je mela katera podobno izkušnjo