Pozdravljeni vsi! v soboto se s kolegicami odpravljamo na morje in gremo na slovensko obalo,ker imamo v Kopru rezerviran dijaški dom,kjer bomo spale čez tedn. no in rezervacija se začne v nedeljo,me pa gremo že v soboto dol. in bi prosila če bi mi kdo svetoval v kakšne kafiče naj gremo,oz.če se kje kaj dogaja da lahko gremo malo pogledat! prosim! hvala
življenje je igra,igraj jo, življenje je izziv,sprejmi ga, življenje je iskanje,razišči ga, življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
ta teden? v soboto so šank rock & dan d na pomolu ... drugače pa se dogaja v bellaviti (to je pri mercator centru I), za drugo pa nevem mogoče ti bo to kej pomagalo ..
Malo sem neizobražena glede polnjenja mp3jev ... Pri dostih mp3jih dobiš zraven tisto baterijo, ki se jo pol napolne tako, da vključiš mp3 v računalnik in naj bi se napolnila... Samo kako to narediš? A samo priključiš in bi se moglo samo od sebe začet polnit al kaj? Ker to sem že naredila in se ni baterija niti malo napolnila...v navodilih pa ni nič točno razloženo.
Malo sem neizobražena glede polnjenja mp3jev ... Pri dostih mp3jih dobiš zraven tisto baterijo, ki se jo pol napolne tako, da vključiš mp3 v računalnik in naj bi se napolnila... Samo kako to narediš? A samo priključiš in bi se moglo samo od sebe začet polnit al kaj? Ker to sem že naredila in se ni baterija niti malo napolnila...v navodilih pa ni nič točno razloženo.
moj mp3 ma tak da ga priključim na rač. pol pa ga morem vklopit. muziko dam na pauso in čez nekaj časa se sam naredi v stanje da polni.
upam, da ti bo kaj pomagalo