Izpit za avto
chiqqa napisal/-a:jz bi pa tko rada mela izpit za auto..pa kaj k se mi ne da spraut iz učit, sploh nevem kje da dobim gradiva za PP..in to se vleče že skor pou leta LOL..nism jz ne za fax ne za učenje lol
bolj neumne izjave še ne

sej daš samo enkrat v življenju to skozi ni taka reč.. meni bi blo 100x težje nonstop prosjačit okoli za prevoz

chiqqa napisal/-a:jz bi pa tko rada mela izpit za auto..pa kaj k se mi ne da spraut iz učit, sploh nevem kje da dobim gradiva za PP..in to se vleče že skor pou leta LOL..nism jz ne za fax ne za učenje lol
sej to se pomoje usaki zdi.. jez sm prvi dan jokala, nism hotla vozt in nevem kaj... dejansko me je fotr sam upisu pa prjavu pa sam k sva sla slucajn nekam 'v trgovino' sva kr pristala pred avtosolo kjer naju je caku instruktor. valda takrat pa jez v jo

dons si lajfa brez izpita ne predstavlam!!!!
ok, vem da je ljubljanska avtošola full bl zahtevna kot tukej v kranju... sam jz ne zastopm kako ti lahko inštruktor reče: pred 50 uro te ne bom prjavu na glavno. kako pa on ve kok dobr boš vozila? jz sm mela glavno 24.uro in sm v prvo nardila. če bi mogla zarad enga debila nabit še 25 dodatnih ur bi se 100% pritožla. že tko sem nardila par ur več kot je bilo potrbno ker sm tok čakala na glavno.
aja še to, predn sm začela vozt v avtošoli sem avto vozila samo 1x po polju.
Our passion is our strength <3
- Mimi123
- Komunikatorka
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
Dita- napisal/-a:ok, vem da je ljubljanska avtošola full bl zahtevna kot tukej v kranju... sam jz ne zastopm kako ti lahko inštruktor reče: pred 50 uro te ne bom prjavu na glavno. kako pa on ve kok dobr boš vozila? jz sm mela glavno 24.uro in sm v prvo nardila. če bi mogla zarad enga debila nabit še 25 dodatnih ur bi se 100% pritožla. že tko sem nardila par ur več kot je bilo potrbno ker sm tok čakala na glavno.
on ni direktno to zame reku, ampak pac vse zenske, ki vozijo pr njemu morajo met vsaj 50 ur. mislim da je to kr tipicna moska izjava, da zenske pac slabse vozmo in rabmo vec ur, al kaj jst vem

Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Delala sem ga v AŠ jaguar v lj.društvenega sem naredila v 2,glavno pa v prvo,vse skupaj sem imela 28 ur.Imela sem inštruktorico,torej žensko.bila je ful uredu,use si se lahko z njo zmenu,kar ti ni blo jasno je razložila..
Drugače pa vsaj v ljubljani minimalno št ur preden greš na glavno je 25

Zadnjič spremenil keksy, dne 30. Jul. 2009 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Mimi123 napisal/-a:on ni direktno to zame reku, ampak pac vse zenske, ki vozijo pr njemu morajo met vsaj 50 ur. mislim da je to kr tipicna moska izjava, da zenske pac slabse vozmo in rabmo vec ur, al kaj jst vem
mislim da to ni samo tipična moška izjava, ampak žal v 99,8% kruto dejstvo.

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
keepsake napisal/-a:Mimi123 napisal/-a:on ni direktno to zame reku, ampak pac vse zenske, ki vozijo pr njemu morajo met vsaj 50 ur. mislim da je to kr tipicna moska izjava, da zenske pac slabse vozmo in rabmo vec ur, al kaj jst vem
sorry sam s tem se pa niti mal ne strinjam.Poznam velik punc k so naredile izpit v zlo kratkem času.
nikaragua napisal/-a:chiqqa napisal/-a:jz bi pa tko rada mela izpit za auto..pa kaj k se mi ne da spraut iz učit, sploh nevem kje da dobim gradiva za PP..in to se vleče že skor pou leta LOL..nism jz ne za fax ne za učenje lol
sej to se pomoje usaki zdi.. jez sm prvi dan jokala, nism hotla vozt in nevem kaj... dejansko me je fotr sam upisu pa prjavu pa sam k sva sla slucajn nekam 'v trgovino' sva kr pristala pred avtosolo kjer naju je caku instruktor. valda takrat pa jez v join to pr 18 letih hehe
jz pa FUUUUL rada vozm, še tok bl sm čakala da se začnejo ure, sam u Lj je ful use zasedn, pa moje sm mogla prost da so se izprsil za keš... in sm zmer kumi čakala vožnjo, tok mi je blo zakon in use zmer čist excited, ker že tko ful časa prežvim v avtu, sploh z mojim hehehe in bir ada že jz to mela, mam 25 ur, sam še prvo pomoč se morm spraut it delat
IN NE NE DOBIŠ GRADIVA, morš ga plačat in mi je žou da tkrt nism uzela skripte iz rdečga križa za nevem kok € in se vleče to že pou leta... a tko 3 urce so mi še mankale pa bi šla na glavno... sej zto pa zdj skos mojmu težim, da mi da za furat tko mau da ne padem vn

keksy napisal/-a:keepsake napisal/-a:Mimi123 napisal/-a:on ni direktno to zame reku, ampak pac vse zenske, ki vozijo pr njemu morajo met vsaj 50 ur. mislim da je to kr tipicna moska izjava, da zenske pac slabse vozmo in rabmo vec ur, al kaj jst vem
sorry sam s tem se pa niti mal ne strinjam.Poznam velik punc k so naredile izpit v zlo kratkem času.
ni to res. kolegica v Lj je mela 22 ur, druga ene 28, jz pa tut neki tok..bom mela ko se bom spraula PP iz prjaut, pa da čakam da mi dajo termin..prej pa naučit.
chiqqa napisal/-a:nikaragua napisal/-a:chiqqa napisal/-a:jz bi pa tko rada mela izpit za auto..pa kaj k se mi ne da spraut iz učit, sploh nevem kje da dobim gradiva za PP..in to se vleče že skor pou leta LOL..nism jz ne za fax ne za učenje lol
sej to se pomoje usaki zdi.. jez sm prvi dan jokala, nism hotla vozt in nevem kaj... dejansko me je fotr sam upisu pa prjavu pa sam k sva sla slucajn nekam 'v trgovino' sva kr pristala pred avtosolo kjer naju je caku instruktor. valda takrat pa jez v join to pr 18 letih hehe
jz pa FUUUUL rada vozm, še tok bl sm čakala da se začnejo ure, sam u Lj je ful use zasedn, pa moje sm mogla prost da so se izprsil za keš... in sm zmer kumi čakala vožnjo, tok mi je blo zakon in use zmer čist excited, ker že tko ful časa prežvim v avtu, sploh z mojim hehehe in bir ada že jz to mela, mam 25 ur, sam še prvo pomoč se morm spraut it delat
IN NE NE DOBIŠ GRADIVA, morš ga plačat in mi je žou da tkrt nism uzela skripte iz rdečga križa za nevem kok € in se vleče to že pou leta... a tko 3 urce so mi še mankale pa bi šla na glavno... sej zto pa zdj skos mojmu težim, da mi da za furat tko mau da ne padem vnfajn
mi smo dobili gradivo samo si mogu plačat prvo 20 evrov,ampak ko si nakoncu vrnu knjigo si tut denar dobiv nazaj.