What NOT to wear
Maya19 napisal/-a:Se kar strinjam s *purple*, samo da jaz nimam niti enega Hello Kitty modrca, ker vse kaj sem sprobala mi niso kul stali(so pa izredno kjut, morm rečt), imam pa gatke-boksarice s tem motivom. Pač najrajši spim v boksaricah in so mi te izredno udobne. Do spolnosti pa ponavadi pri nama pride itak zvečer v postelji,lepo po tušu in normalno, da se pač oblečem bolj na easy. Drugače čez dan pa nosim modrce s čipko,podložene, nepodložene, brez čipke itd. in pa tangice. To pa zato, ker mi gre na živce, če nimam obečenega perila, ki je v kompletu(modrc+gatke enake barve in materijala), od Hello Kitty pa modrcov itak nimam. In moj fant to ve. Me itak vidi v takem bolj sexy perilu,kot tudi v bolj otročji verziji
. Se še zaenkrat ni pritožil
se strinjam s tabo. sej ne rečem, je lepo, če se ob priložnostih potrudiš al pa še kdaj vmes. sam da bom pa zato, da mu bom usak dan sexy, hodila spat vsakič v ultra sexy perilu pa ne hvala.
Novo temo si odprite!
NTW: Zadnjič sedim v lokalčku v portorožu, ko se mimo mene sprehodi punca v kopalkah in s 15 cm petkam. Sej ne rečem, huda postvca, v obraz malenkost preveč namazana, ampak v petkah je pa kolena vn metala. Sredi dneva v mestu v kopalkah in enih sicer hudih čevljih?
. Vredu, sam naj se še prej nauči hodit, ne samo pozirat

NTW: Zadnjič sedim v lokalčku v portorožu, ko se mimo mene sprehodi punca v kopalkah in s 15 cm petkam. Sej ne rečem, huda postvca, v obraz malenkost preveč namazana, ampak v petkah je pa kolena vn metala. Sredi dneva v mestu v kopalkah in enih sicer hudih čevljih?

A goal without a plan is just a wish.
Ajča napisal/-a:Novo temo si odprite!
NTW: Zadnjič sedim v lokalčku v portorožu, ko se mimo mene sprehodi punca v kopalkah in s 15 cm petkam. Sej ne rečem, huda postvca, v obraz malenkost preveč namazana, ampak v petkah je pa kolena vn metala. Sredi dneva v mestu v kopalkah in enih sicer hudih čevljih?. Vredu, sam naj se še prej nauči hodit, ne samo pozirat
![]()
se strinjam. najbolj grdo je videt žensko v lepih čevljih z visoko peto, če ne zna hodit v njih.
Poznam eno, ki nosi res hude čevlje, večinoma tudi drage, take kot si jih me niti slučajno ne moremo privoščit. Hodi pa v tistem kot kobila. Res fuj za bruhat.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
~NIA~ napisal/-a:Inčaa napisal/-a:morje, 40°C, neka ženska pa v miniču in semišnih škornjih do kolen
mogoče so ble uggice(ker so ful mrrrrzzzlllleeee in ful skladne s poletjem in vročino... ...not!!!)

"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Učeri mi je en, k na Danskem študira, razlagu, kako se je tm razpasu nek trend, da tipi hlače/trenirko zatlačijo v štunfe. Definitvno totaln not-to-wear.
Tega sicer ni omenju, ampak če si bojo slučajn tut to omisnli - tipi z gamašami bi bli takisto no-go.
Tega sicer ni omenju, ampak če si bojo slučajn tut to omisnli - tipi z gamašami bi bli takisto no-go.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
kr.ena napisal/-a:Kaj je komu seksi glede perila je stvar okusa. Meni osebno je no-go: pisani modrci pod svetlo majico, čipke, ki se grbančijo pod ozkimi majicami, zadnji del modrca, ki sili nekam pod vrat, prozorne silikonske naramnice.
Kako so ti lahko te naramnice no-go? Men so totalne lajf sejvrke.

Moj "not to wear": če še vidm kero v aladinkah, jo lastnoročno peljm nazaj v trgovino da zamenja.
Meni tudi prozorne silikonske naramnice OGABNO zgledajo. Če imaš majčko, pod katero ne paše modrc, jo nosi brez modrca (kakor naj bi se jo tudi nosilo) ali pa ne nosi tako majčko. Raje modrc z navadnimi naramnicami (sicer se pa dandanes naramnice že v take nenavadne oblike da spravljat, da skor pod vsak modrc pašejo).
(no, vsaj tak js mislm...)
(no, vsaj tak js mislm...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja,ampak so nekatere res full samozavestne celo malo preveč,k vidm nvem fat bejbe full miniaturno oblečene pa jim ob strani vse dol visi fuj!Nevem kako se ne vidijo v ogledalo,mislm vem sj si morš bit sam seb privlačen,ampak kar je pa preveč je pa preveč!Men mami vedno prav zakaj jst nism tok samozavestna k bi mogla za kej bit,ampak nevem no k vidm take me vse mine!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
- Sramežljivka
miikena napisal/-a:Učeri mi je en, k na Danskem študira, razlagu, kako se je tm razpasu nek trend, da tipi hlače/trenirko zatlačijo v štunfe. Definitvno totaln not-to-wear.
To sploh ni tako nova zadeva, že tri leta nazaj so na Švedskem vsi nosili to

Firefly_ napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Kaj je komu seksi glede perila je stvar okusa. Meni osebno je no-go: pisani modrci pod svetlo majico, čipke, ki se grbančijo pod ozkimi majicami, zadnji del modrca, ki sili nekam pod vrat, prozorne silikonske naramnice.
Kako so ti lahko te naramnice no-go? Men so totalne lajf sejvrke.
Moj "not to wear": če še vidm kero v aladinkah, jo lastnoročno peljm nazaj v trgovino da zamenja.
ne to je pa čist no go, to se je učas nosil, zdj se da modrc brez naramnc gor in je.,.ne pa tista plastika, k se ratzegne sam da mau zašvicaš al pa še to ne.
čipke pod majčko fuj, ppotiskani modrci pod dost prosojnimi majčkami svtlih barvah..fuj..u lajfu tko nism nosila in tut nkol nam.
Jst ne razumem visečih hlač (aladinke? hammer pants?).
Mislim, sej na nekaterih puncah zgledajo še kar, ampak nobena punca pa ne zgleda bolje v njih kot bi v kakšni primernejši opravi. Kot da bi se nekdo spomnil, da je cammel toe in, in potem rečeš 'ja sej na enih pa ni tok grdo' - seveda ni, ampak še lepše je pa brez!
Mislim, sej na nekaterih puncah zgledajo še kar, ampak nobena punca pa ne zgleda bolje v njih kot bi v kakšni primernejši opravi. Kot da bi se nekdo spomnil, da je cammel toe in, in potem rečeš 'ja sej na enih pa ni tok grdo' - seveda ni, ampak še lepše je pa brez!