fant me ima rad, skupaj sva že leto in pol, se zelo lepo razumeva...problem nastopi, ko hočem jaz kaj spremeniti na sebi (zunanjost)...pa je to lahko frizura, barva las, piercing...
če njemu ni všeč postane tako "grd" do mene da se iz nove barve pobarvam takoj nazaj na staro...
nazadnje sem si dala piercing v nos, vendar je tako grdo odreagiral, da sem si ga dala že po enem dnevu ven...
stvar v tem je pa zdaj da si hočem spremeniti barvo las...trenutno imam blond lase vendar bi se rada pobarvala na rjavo...že ko sem mu to samo omenila, mu to ni bilo všeč itd..
stvar v tem pa je ta, da bi se res zelo rada pobarvala, saj nujno potrebujem neko spremembo, saj sem si takšna kakršna sem že rahlo dolgočasna.
obisk k frizerju načrtujem jutri...študiram da mu obiska pri frizerju sploh ne bi omenila in da bi se kar presenetila...
me pa zelo skrbi njegova reakcija..bojim se, da mu tako ne bi bilo všeč, da bi mu bilo grdo :s
kako vaši fantje odreagirajo, ko pridete k njemu spremenjene? pričeska, barva las karkoli...
ali mu to prej povete, da bote nekaj spremenile na sebi al ga kar presenetite??
zelo lepo prosim za nasvete!
najlepša hvala!