Fant ne sprejema na meni nobenih sprememb

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Sara_20
Sramežljivka
Sramežljivka

Fant ne sprejema na meni nobenih sprememb

Neprebrana objava Napisal/-a Sara_20 »

nekaterim se bo zdelo moj problem mogoče smešen ampak mene resno muči :D
fant me ima rad, skupaj sva že leto in pol, se zelo lepo razumeva...problem nastopi, ko hočem jaz kaj spremeniti na sebi (zunanjost)...pa je to lahko frizura, barva las, piercing...
če njemu ni všeč postane tako "grd" do mene da se iz nove barve pobarvam takoj nazaj na staro...

nazadnje sem si dala piercing v nos, vendar je tako grdo odreagiral, da sem si ga dala že po enem dnevu ven...
stvar v tem je pa zdaj da si hočem spremeniti barvo las...trenutno imam blond lase vendar bi se rada pobarvala na rjavo...že ko sem mu to samo omenila, mu to ni bilo všeč itd..
stvar v tem pa je ta, da bi se res zelo rada pobarvala, saj nujno potrebujem neko spremembo, saj sem si takšna kakršna sem že rahlo dolgočasna.
obisk k frizerju načrtujem jutri...študiram da mu obiska pri frizerju sploh ne bi omenila in da bi se kar presenetila...
me pa zelo skrbi njegova reakcija..bojim se, da mu tako ne bi bilo všeč, da bi mu bilo grdo :s
kako vaši fantje odreagirajo, ko pridete k njemu spremenjene? pričeska, barva las karkoli...
ali mu to prej povete, da bote nekaj spremenile na sebi al ga kar presenetite??

zelo lepo prosim za nasvete!
najlepša hvala!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Uf, tvoj fant je pa zanimiu. :)

Moj še nikoli ni odreagiru grdo, pa sem se npr. iz črne pobarvala na blond - se mi zdi, da je bila to edina taka mal večja sprememba, ampak še to postopoma. Ponavadi mu vedno povem prej in ga nič ne presenečam, ker ubistvu sprememba barve las ali frizure ni nobeno presenečenje za njega, ker se barvam / strižem zaradi sebe. :D

A si ga kdaj že vprašala zakaj ga to tok zelo moti? En mini uhanček v nosu pa res ne more bit tak problem, da se ga ne bi mogu navadit. :? A je tak tudi, če se npr. samo postrižeš?
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Če je tebi ušeč pol to nared.Ker če te ima tip rad te bi mogu met brezpogojno,ne pa da ga moti use kar nrdiš!
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Sej se barvaš zase ne za njega. Na prvem mestu so moje želje (kakšna hočem bit) pol pa bi se zanimala za mnenja drugih. Nikakor pa ne bi pustila, da bi fant tko vplival name, sploh kar se tiče (nedolžne) spremembe frizure al pa pirsinga. Dobr ne rečem, da bi se hotla pobarvat na neko zeleno, tko pa so to čist vsakdanje spremembe. A pričakuje, da boš še 50 let nosla isto barvo pa frizuro?
Kaj pa on, a se v letu pa pol ni nič spremenil?
Sara_20
Sramežljivka
Sramežljivka

saj se tega vsega zavedam, da moji lasje so moji lasje, da lahko počnem z njimi kar hočem, vedno sn se rada barvala, spreminjala pričeske...vendar odkar sem z njim me kar malo mine do vsega in se takoo bojim njegove reakcije in sploh ne čutim več veselja :s

piercing ga pa je motil, ker je pa tip človeka, ki so mu piercingi ogabni :s
mene osebno nikol ne bi motilo če bi karkoli spremnil na sebi, kvečjemu bi ga spodbujala.

torej jutri grem frizerki, če mu ne bo všeč mu ne bo...nimam pa res namena samo sebe prikrajšat za nekaj kar si že dlje časa želim :s
Sara_20
Sramežljivka
Sramežljivka

ne. še vedno je isti..kratki rjavi lasje...niti malo se ni spremenil...

joj pa saj vem da se je neumno sekirati zaradi take neumnosti, sam probite si mal predstavlat..greš frizerju, si zadovoljen nad rezultatom, potem pa prideš fantu, ki te tako grdo pogleda da joj :s
malo me je strah :s
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

reči mu če te nima rad take kot se maš sama rada nej kr odjebe...če bi biu na tvojem mestu bi naredo nekak tak..
*coco*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *coco* »

nej se pogleda v špegu pa se bo mel za kej kremžit....nima kej mrdat preveč,ker lasje s tvoje glave rastejo in bi si jih lohka na kodrlajsat pobarvala če bi ti zapasal.
Sara_20
Sramežljivka
Sramežljivka

povedala mu nisn nič in mu tudi ne bom
jutri grem pa je to to :D
pa se lahk na trepalnice postavi ko me vidi....
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

sporoci kak bo odreagiro...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

to pa more bit res velika ljubezn, če te ne sprejme tako kot si oz. tvojih sprememb.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

:/ prebarvaj se če je tebi ušeč.razumem da te skrbi njegova reakcija.drugače bi bilo če bi rekel da se mu zdi da ti ne bi pasalo, kot pa da za vsako spremembo tako odreagira.vprašaj ga malo zakaj je tak.
drugače pa ...spremembe lahko narediš če mu je všeč ali ne.
*How will we ever know if we never try?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Ful zanimivo... Moj še nikoli ni tako odreagiral. Za pircing bi vrjetno imel kakšen komentar več. Ampak me niti ne mika, da bi si dala. Glede barve las - sprejme takšno kot je (če se že barvam, je ponavadi pomarančno oranžna pa kakšen pramenček rjave). Lansko leto sem se prav odbito postrigla - imela sem 1/2 glave postrižene na mašinco približno 3mm, drugo polovico pa daljše lase (nekje 3 - 4 cm). Razlika je bila očitna. Pa mi je bolj ati težil (v mislu, če me bo fant pustil zarad tega, da ne bom jokala). Komentar od mojga je bil v tem smislu, maš pa zanimivo frizuro. In to je bilo to. Takšnih komentarjev, da bi se zaradi tega drug dan še enkrat drugače pobarvala, ali odstranila pircing, pa ne bi imel. Prej bi mi ati težil. On pa na dolgo in široko.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Lahko naredim karkoli mi paše, si pobrijem pol glave, pobarvam na 15 barv, mu bo recimo vseeno. Vedno mi reče naj naredim tisto, kar js želim, ne kar drugi hočejo ali kar drugi mislijo. Je pa res, da ne mara sprememb in rabi okoli dva tedna, da se navadi. Malo jamra, ampak to je to.
Moj nasvet bi bil naj te fant ne omejuje. To je tvoje življenje, tvoje telo, tvoje mišljenje in on je mogoče/lahko samo začasno del tvojega življenja, lahko pa stalni, ampak mora sprejeti, da to niso njegove odločitve.
A goal without a plan is just a wish.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori