marypa napisal/-a:-nosi boxarice- ne vem, meni ni sexy
sexy so ti navadne gate na tipu?

bLack&white napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:-mastni lasje in polni prhljaja
- da smrdi
-ima zadah
-je neumen
-se ne zna lepo zrihtat (hodi okol v raztgnjenih trenirkah,kot da bi ravno ustal iz postle,po možnosti s enimi nike supergicami in kako raztegneno majco)
-je pripadnik kake subkulture
-je blazno poraščen po trebuhu (I hate ljubavni trebuh)
-ima gate na pol riti
-nosi bele štumfe
-je neurejen na splošno
smem uprašat kaj je narobe z belimi nogavicami?
Aloha napisal/-a:*neprimerna higiena oz pomanjkanje le-te je najbrž največji no-go usacga izmed nas, tko da tle se ne bom ponauljala ...
*z opisi kakšne cote, kombinacija in način nošenja se mi ne zdijo primerni, so jako neušečni, me odbijajo, so zastrašujoči tut ne bom delala kilometrou, kr je dost bl preprosto napisat, da obožujem use, kar se mi kaže kot bordersko, seveda pa tut tle nista izključena zaželena smisu za kombinacije in izvirnost ...
*pa ja, kašne navadne gate, sveta pomagauka, enkrat na nekomu vidla in upam, da nikol več!
*uhani u ušesih (kaj za vraga ...?!) in zlate ketn(c)e kjerkoli (z dodatki križceu in ostalih božjih podobic), pirsingi all over (tut če jih da vn sam zame, varjanta švicarskega sira še vedno ni tisto, kar bi rada gledala), obsedenost s tatuji (barvni, kičasti, butasti, zlajnani tatuji, ki so poleg tega še preštevilčni oz prevelki) ne sodjo na nekoga, k mi hoče bit ušeč
*odbijajoče so mi use vrste neskladnih postau, kumrne podobe, zavaljenost useh vrst, ploh spredi, zadi in od strani, feminilne poteze, raune noge in roke, hoja na iks, na o in kar je še teh črk, ozke rame, velka rit, bleda pout (polet rdeča), seveda bi blo tut tle laži napisat, da mi use, kar nakazuje na nešportnost osebka (polet plavam, pozim smučam, na piknikih igram fuzbal in se s kolesom pelem na šiht pač ne bo šlo skoz)
*če se morm na prste našponat, da mu dam lupčka, je odločno prevelk zame, košarkaši in njim podobni dougini so izven mojga vidnega polja
*ne maram golih glau, ježka, kahle, prečk, čopou, gelou, špic, bolj kt je naglauno bogastvo skuštrano neurejeno, prej bo prtegnlo mojo pozornost
*za razliko od kuštravosti na glavi, mi telesna poraščenost res, ampak res ni priulačna, tko da bolj kot je gladek geštel, raj ga šlatam
*to, da ne uporabla krem (in določenih izdelkou s kopalniških poličk), kr so to babje žaube ... Hrapava in oguljena koža para moje gladke modrčke in gatke, na mojo povrhnjico ne deluje blagodejno in ni (!) odraz taprauga deca
Skromnost je lepa čednost.
A jebiga.