3 stvari, ki nočeš, da bi jih starši našli v tvoji sobi
- **medyka**
- Komunikatorka
-večino stvari, ki jih imam na računalniku (mam zaščiteno z geslom in prstnim odtisom, ampak vseeno..)
-mojih posnetih cd/dvdjev z določeno vsebino
-mojih dnevnikov in pesmi
Nekaj časa v puberteti sem imela kondome kar na mizi, zdaj jih ne uporabljam več. Moje igračke sta tud pomoje že vidla, pa tudi če ne, jih ne bi presenetilo, če bi jih našla, ker vesta, da me te stvari zanimajo
(mami si sicer to narobe interpretira, ampak pustimo to..)
Drugače sem pa čist živčna, če kdo kej stika po moji sobi, ker mam rada zasebnost.
-mojih posnetih cd/dvdjev z določeno vsebino
-mojih dnevnikov in pesmi
Nekaj časa v puberteti sem imela kondome kar na mizi, zdaj jih ne uporabljam več. Moje igračke sta tud pomoje že vidla, pa tudi če ne, jih ne bi presenetilo, če bi jih našla, ker vesta, da me te stvari zanimajo

Drugače sem pa čist živčna, če kdo kej stika po moji sobi, ker mam rada zasebnost.
A goal without a plan is just a wish.
-
- Cosmopsiho
- dnevnik (nedej bože; pomojem me dajo potem v poboljševalnico...
)... Ali pa še huje; da bi mi gdo šaru po telefonu in prenosniku; pa vidu vse slike, pogovore itd...
- trava, rizle, in ostali zvarki
- cune, obutev, nakit, in ostale stvari, ki sem si jih "sposodla" od mami, pa ne vrnila
(za kondome me pa nikol ni pretirano skrbelo... sej je logično... Erotične igrače mam pa pri fantu v stanovanju, takod a me za to ne skrbi...)

- trava, rizle, in ostali zvarki
- cune, obutev, nakit, in ostale stvari, ki sem si jih "sposodla" od mami, pa ne vrnila

(za kondome me pa nikol ni pretirano skrbelo... sej je logično... Erotične igrače mam pa pri fantu v stanovanju, takod a me za to ne skrbi...)
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
-
- Sramežljivka
*amber* napisal/-a:Ajča napisal/-a:-večino stvari, ki jih imam na računalniku (mam zaščiteno z geslom in prstnim odtisom, ampak vseeno..)
Kako pa to nastaviš?
Pa, da ne bom OT.
-slike iz žurk na rač.
-rizle
-chat loge in ostale osebne dokumente
s prstnim odtisom lahko zakleneš komp če maš na touch..lep topi majo to.z geslom se pa da tak usak računalnik zaklent

*How will we ever know if we never try?
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
* indexa
* določenih slik na kišti, pomankljivo oblečenih
* dnevnika...
z mami sva med sabo dost odprti okol vseh zadev, tako da trava, sex pripomočki in fotke iz raznih fešt (nazorne fotke) nebi delale nobenih problemov. Medtem ko bi bil za fotra ta spisek precej precej daljši.
* določenih slik na kišti, pomankljivo oblečenih
* dnevnika...
z mami sva med sabo dost odprti okol vseh zadev, tako da trava, sex pripomočki in fotke iz raznih fešt (nazorne fotke) nebi delale nobenih problemov. Medtem ko bi bil za fotra ta spisek precej precej daljši.

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
sicer več ne živim doma...pa tud ko sem, sem si sobo delila s seko...ampak me je blo včasih strah, da bodo našli kake slike, ki niso ble za oči širše javnosti, pisma bivšega, kakšno spodnje perilo. imela pa sem srečo, da sta moja dva anti PC človeka in nista imela dostopa do mojega kompa...tam se je šele skrivalo vsega