Se dela norca??!!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shivers* »

Ellerjeva,

Js, če bi bla na tvojem mestu, bi počakala, da pride domov pol bi se pa ORNK pogovrila z njim, in ne kr neki na hitro!

Sej če je nenazadnje vedno s tabo, pol ne more bit neki zlo hudga vse skupi, in posledično se bosta mela priliko lepo vse zmeniti, da ti da vse zate pomembne odgovore, k jih rabš, da boš zadovoljna.

Js vem, da bi mu vse točno povedala tako kot čutim, pač povej mu da si prizadeta, da je šel z vso družino na morje, tebe pa pustil doma.

Hkrati omeni, da te žre zaradi bivše (
omeni tudi, da si imela pomisleke, da sta spala skupaj, to bi jih vsak imel in te bo razumel)

In itak povej tud to, da ti ni prav, da te v vsem tem času ni predstavil staršem, in da se ti zdi prav in da je zadnji čas, da to stori, ker je vendarle s teboj. Povej enostavno da imaš občutek da sploh ne vejo zate in da si vsa v dvomih.

Js bi mu rekla, da naj dokaže da je tist kar govri res, naj te vsaj predstavi. Sej je s teboj!

Povej tako kot čutiš, on pa naj ti da orenk odgovore, pa želim ti srečo!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ej groza mi je ko tole berem...js bi mu zdej en tak sms poslala, da bi ga čist vrglo pa da bi se mal zamislu :evil:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ellerjeva sej imaš kako prijateljico? Sestro? Osebo, ki ji lahko zaupaš? Me zanima kako tvoji doma reagirajo na to, da te doma še ni predstavil ali jim nisi nič omenila?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Ellerjeva napisal/-a:in evo; ravnokar dobila sms: pazi: muca lubam te, hočem in potrudil se bom da to veš in dokazal ti bom.....

njegova dejanja so eno ... besede pa čisto drugega ... torej čemu nasedaš besedam? oz tistemu kar hočeš slišati, ko pa hallo dejanja govorijo čisto drugo?
če bi on imel tebe rad, bi ti to pokazal tako, da bi te s tabo povabil in ne bi te skrival pred njegovo družino.
predvidevam, da nihče sploh ne ve da obstajaš, še najmanja pa njegova žena, punca ... ti si mu kot neka skrita ljubica ... sam da tebe napizduje, da si edina, bog ve kaj njej govori ...

kadar so čustva tako močno prisotna, da si zameljega ... samo poglej kako veliko je odstopanje med besedami in dejanji ... Večje kot to je, bolj ti laže in čemu potem biti z nekom, ki te zanika?

Ellerjeva napisal/-a:in kaj nej jaz.... itak da te čustva zamedejo.... bolano ane....

ah, ne dramatiziraj ... tvoja čustva, ti cel čas govorijo, da nekaj ni ok ... ti pa trmasta vztrajaš, ker hočeš verjeti njemu in ne sebi.
Ti si tista, ki odločaš kako življenje hočeš imeti in dokler se boš sama sebi smilila in boš cinclala kako in kaj tako dolgo boš v taki situaciji v kateri si ... enostavno se odloči in to je to.

pa srečno ...
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ellerjeva »

prov nerodno mi je no.... :oops:

uglavnem, jaz sem njemu preden je šel dala pismo in mu rekla da naj ga odpre ko bo na morju....
pismo vsebuje najmanj 30 lisstov, v njem sem mu napisala vse svoje občutke, svoje strahove, svoja razmišljanja, občutke, želje... skratka VSE ampak res vse, kako mi je bedno in kako se počutim,,, in veliko veliko teh vprašanj,, ki mi jih vi oz. si jih tudi sama postavljam...... in on mi ni dal do danes še nobenega "fitbeka" kaj si misli o pismu... vem samo da ga je prebral.... vsako jutro in vsak večer dobim sms za dobro jutro in lahko noč,, in kako zelo me pogreša,,, da me ljubi in spoštuje z enako mero kot prej preden je šel, če ne še bolj in da ceni to kar prenašam.... in da me neizmerno ljubi....
fak ej... smešno kajne... ne morem verjet kaj se mi dogaja.... pa nimam se spet za tako neumno osebo...
nazaj pride v soboto ali nedeljo.... sploh ne vem kako naj se obnašam ,,,, kako bom reagirala,,,, ali naj takoj začnem pogovor,,,, grozno.... v tem trenutku sem u bistvu najbolj jezna nase da sem se sploh spustila v to.... po drugi strani pa..... p.... res je taprav....mogoče bo zrihtal vse zdaj, ko pride nazaj... in je moral še zadnjič na dopoust da dojame kam spada..... je to možno?... se slepim kajne? je pa res, da še več kot eno leto verjamem, da nama bo ok.... počasi.... ker je pa res, da živi z mano....
ma ne vem.... hudo mi je ful
in ne, NIMAM nikogar, mama ga pozna in u bistvu bolj zagovarja njega kot mene, pravi da pretiravam in da bom težko našla nekoga ki me bo imel tako rad kot on.... in naj ga razumem.... je pa tako da je moja mama 15 let imela ljubimca in ni šla od doma ker sva bila jaz in brat majhna..... ne vem več nić---- u bistvu sem tako zelo sama.....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

O matr če ma tok dnarja za smse, bi ga pa lahko mel še za kak klic! :evil:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

:roll:

prvo se postaviš v vlogo kako si ti boga in oh in sploh in opišeš kako te on ima za norca ...
... in že v naslednjem stavku, kako je on ta pravi, kako bo on rešil vse in da se v bistvu sploh ne pogovarjata o stvareh, ki te mučijo, ampak da je upanje, da bo vse ok :roll:

... potrata časa je tebi in tebi podobnim napisati ali reči kar koli ... in prav imaš ... on je res pravi zate :!:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Se strinjam s tabo. Sm veš kakšne smo ženske-vemo da je nekaj narobe in da ni prav, ampak še vseeno upamo da se bo razrešilo in da bo pol vse ok (vsaj js sm taka).
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

Če bi biu jas na tvojem mestu bi mu reko adijo! Kaj ma "bivša" delat na dopustu ti pa si doma?
Uporabniški avatar
Lintu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lintu »

hmm iz tvojih postov ne razumem ene stvari a si se z njim kdaj konkretno pogovorila kam vse to pelje... zakaj te noče predstaviti domačim?
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Sicer nisem zagovornica nekih ultimatov in tega, ampak v tvojem primeru bi pa tudi jaz resno razmislila, če mu pa le ne bi postavila ultimata :?. Torej če te takooooo ljubi in si ti kao prava za njega, potem te naj že enkrat predstavi doma (pa ni nujno, da zdaj celi žlahti naenkrat, ampak lepo postopoma), če pa tega ne bo naredil pa bye bye dragi. Zraven takega nimaš kaj iskat,ker koliko razumem je to neka resna zveza med vama in ne kar tako nekaj, tako da se ne slepi več.
Če bi bila na tvojem mestu, se ne bi več mogla zadržat in bi mu kar zdaj poslala sms, da je dovolj tega kaj se gre in da ima zdaj še par dni časa, da v miru razmisli o vsem tem in da se naj odloči, drugače bo konec. Če pa ti bo rekel, da ga ne razumeš, da ne more to zdaj kar tako naenkrat zaradi hčerkice, mu reči/napiši, da si mu dala dovolj časa in si ga tudi podpirala v vsem tem, zdaj bo pa počasi dovolj skrivanja. Aja pa najprej ga vprašaj, če njegovi doma in njegova bivša sploh vejo, da ima drugo.

Srečno! :bussi:
sabinchyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinchyka »

Ellerjeva napisal/-a::) :oops: a misliš?
itak ne bo za to... bo najdu tak diplomatski izgovor...
čeprov nekako začenjam dojemati, da ga moram pustit....

mislim da si tudi ti že začela dojemat, kaj ti pravzaprav hočemo vse povedat... žal je tako, da te ima res za norca... :( žal mi je za tebe, ker se res zdiš super punca... in ja, verjemi mi da na morju spijo lepo vsi trije skupaj, like a one big happy familie :roll: in mislim da je po petnajstih mesecih (!!!!!!!) že skrajni čas da fant predstavi svojo punco... če ne predstavi pa vsaj pove za njo... :roll: premisli, če si res zaslužiš to, da si zdaj nonstop v dvomih, da neveš kaj bi... :? vem da je hudo, ampak ne pusti da se kdo tako norčuje iz tebe, ker si tega niti približno ne zaslužiš... postavi se zase punca :twisted:
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

/\/\4t3j napisal/-a:Jaz bom povedal kaj bi jaz naredil v tvojem primeru.

1. Počakal bi, da pride domov
2. dal bi mu dovolj časa da razpakira.
3. nato bi mu rekel, (no ti boš rekla, ker si -ona seveda): nekaj se morava zelo nujno pomenit
4. Pogovor bi začel in končal tako: Jutri grema k tvojim staršem. Zdaj pa spizdi domov in jim povej kako in kaj. Če ti to ni všeč me danes zadnjič vidiš.
5. Če bi karkoli bluzil bi pa na tvojem mestu samo odšel in mu rekel papa.

se podpišeem :D
poshboom
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a poshboom »

Men se pa res dobr zdi, da bi se kr tam pokazala, k bi oni domov pršl, potem pa bi iz njegove reakcije vedela kako naprej.
Hehe sem pa jaz najprej pomislila, ko sem brala, da pa mogoče človek sploh nima družine, pa si izmišljuje stvari, ker mogoče je pa kaj več za tem... ja vem preveč filmov.
Pa si že videla kakšno sliko njegovih?
Lej res tam se prikaži pa boš videla kaj bo!! :o
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

......
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Odgovori