Se dela norca??!!
Pa ti veš kje so njegovi starši ali kakršnikoli sorodniki doma? jaz se bi na tvojem mestu na dan njihove vrnitve kar tja odpeljala in se naredila neumno, češ, da si prišla pobrat svojega partnerja in da si jih po tolikšnem času pa res želiš spoznati..
ma ej, takšne zgodbe pa me res dvignejo no.. kakšen kreten.
kako pa si sploh sprejela novico, da gre z njimi na morje? jaz bi pomoje že takrat znorela in zahtevala, da se to malo razčisti..
upam, da se boš pravilno odločila, ampak pomoje ta ideja o presenečenju njegovih staršev sploh ni tako slaba, ker bodo tako tudi oni izvedeli kakšnega hinavca imajo za sina
ma ej, takšne zgodbe pa me res dvignejo no.. kakšen kreten.
kako pa si sploh sprejela novico, da gre z njimi na morje? jaz bi pomoje že takrat znorela in zahtevala, da se to malo razčisti..
upam, da se boš pravilno odločila, ampak pomoje ta ideja o presenečenju njegovih staršev sploh ni tako slaba, ker bodo tako tudi oni izvedeli kakšnega hinavca imajo za sina
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
aj Ellerjeva ne tako obupano
sigurno ni tako črno kot se trenutno zdi... ima neke skrivnosti oz. nekaj ti nezna ne more ali noče pokazati...to da njegovih še ne poznaš mi je zelo čudno glede bivše in punčke ga razumem...ampak igrati "happy family" čudno čudno
mene bi to izredno prizadelo in ne verjamem,da bi bila lahko še naprej z njim...ko pride se temeljito pogovorita in mislim,da bi bil čas da te postavi na prvo mesto in jaz bi to tudi zahtevala od njega...sicer pa kakšna je pa zgodba z njegovo bivšo? Drži se 

~NIA~ napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Matej.. otročje
Ja, se strinjam. Moj point je v prevodu takšen:
Naj mu da ultimat, da se zjasni in to v zelo kratkem času. Nobenih pogajanj ipd.
vem, hotu si na kratko povedat z enim primeromsej jest bi glih tko nardila, sam ultimati so mi res pod nivejom zdrave zveze!
Njuna zveza se mi ni zdi ravno 'zdrava', če sploh je to zveza, glede na to, da hodi na morje z bivšo.
Meni ni jasno, kako je ta punca sploh dovolila, da gre on z svojo bivšo na morje.
ja saj mu lahko postavlja direktna vprašanja in zahteva konkretne odgovore, ampak na tak način ji lahko on še vedno tvezi rožice in si začne izmišljevat fantastične zgodbice, ki pa jih ona itak ne more nikjer preverit.
na začetku bi ga verjetno res še spraševala in mu dala (zadnjo) možnost, da mi razloži situacijo in da nekaj spremeni.. ampak pol bi šla pa kar v akcijo! že zaradi svojega lastnega ponosa.
na začetku bi ga verjetno res še spraševala in mu dala (zadnjo) možnost, da mi razloži situacijo in da nekaj spremeni.. ampak pol bi šla pa kar v akcijo! že zaradi svojega lastnega ponosa.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche

Ful sem nezaupljiv človek in mogoče se sliši res bedno ampak ta moment ste mi vi dali voljo, stvari poskušam gledati z vaših perspektiv in mogoče mi je malo lažje....
itak, verjetno je že dejstvo, da se dela norca... ne morem verjet......
ja, na rojstne dneve ipd, vedno hodi sam. jaz nikoli nisem bila poleg na niti enem družinskem dogodku.....
vem kje živijo starši, še bolj banalno; starši imajo vikend izven ljubljane in so povečini tam, midva pa ko njih ni, bivava v njihovem stanovanju.... sem bolana ane... ko pa pridejo v ljubljano, greva midva k meni.....
o njegovi bivši noče govorit, pravi da je pač mamica njegovi hčerki in da že zaradi hčerke mora ostati z njo v dobrih odnosih.... ne vem pa ali mu teži, ali nagaja in je hotela na dopust z njim če ne ne bi pustila tamale... mah, ne vem...
ma sej nekako sem že v sebi vedela, da bo šel na morje z njimi in da bo šla ona zraven a kaj ko me je že cel mesec prej počasi pripravljal na to, bil še bolj toleranten kot ponavadi,...ipd ,,, kaj naj, budala sem da sem sploh pustila to,,, a druge izbire itak nisem imela.... mi je pa počasi jasno, da ne bo isto ko pride nazaj... tako zelo me je prizadel da še meni ni jasno....
in evo; ravnokar dobila sms: pazi: muca lubam te, hočem in potrudil se bom da to veš in dokazal ti bom.....
in kaj nej jaz.... itak da te čustva zamedejo.... bolano ane....