Mamin sinko?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Mamin sinko?

Neprebrana objava Napisal/-a kitty17 »

Na hitro bom napisala...Problem je v fantovi mami. Z mozem sta sla na morje in ko pridema k fantu preberem listek: LJUBI TE TVOJA MAMI.

Se vam zdi to normalno? Moja mama mi vedno napise v sms da naju ima oba rada, njegova ga klice min. 10x dnevno, zjutraj naju zbudi ker ga kao zeli pozdravit...Sej je prijetna pa to, ampak dela iz 18letnika 5letnega otroka
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

OMG! Tvoj tip ne bo nikoli moški, če ona ne preneha s tem. Fak, ene pa so zglajzane.
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka

grozno se pocutim res. pun k**** mam ko ga skos klice, kak si mali, to pa to mas v hladilniku itd itd...potem pa se je tak bla to pika na i, ljubi te tvoja mami. bedarija...
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Povej mu, da te moti in naj ji kaj omeni. Očitno potrebujejo nekoga, da jih ustavi v tem nesmislu. Jao, si ga prav predstavljam čez nekaj let, razvajenega do konca, kriza.

Sem imela podoben problem, sem povedala, da kaj je zdaj to in da naj neha.. potem ji je on povedal, da naj ga ne kliče več toliko in se je umirila. Ampak se še kar pozna ves ta vpliv, tip misli, da je življenje pravljica (kdo ne bi, če bi ga vsi stregli spredaj in zadaj) in ne razume, ko ima nekdo težave, da potrebuje pozornost itd, da ne naštevam kaj vse potem pride iz te mamine "ljubezni" (neumnosti) ven.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

tudi meni to ne bi bilo prav.raje mu povej in ga malo vprašaj kako je to pri njih. :? čeprau mama zgleda nima slabih namenov je to za moje pojme pri teh letih pretirano.
*How will we ever know if we never try?
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka

sej se full kregama zaradi tega, pa mu dam vedet, pa on ji tud da, ampak ona rece na to: vseeno te bom klicala! ful je nervozn on tud (ne skos) ampak je. pa se par takih kislih je blo res, kao ni mu vsec vileda iz kuhinje, pa takoj novo skoci kupit mama pa mu drugi dan pred mano rece: NOVO VILEDO SEM TI KUPLA :) sick...

Pikec poklici ko prides tja, pikec to pikec ono...Pa jo vcasih nadere ko naju zbudi pa ze pise smse, ces da ga zeli samo pozdravit. Pa ko ga ne vidi kaki dan ko sma pri meni pridema sem pa ga poljublja pa objema. Joj, grozno mi je
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

:tot: okej razumem da mama pač ..ga ima rada pa mu hoče to pokazat.. sam rečit NE ji pa tut pomoje ne more kr tak.ampak sej je dost star da bi se lahko upru.če seveda njemu tudi ni to všeč.a to ona počne že ves čas ali samo od takrat ko sta začela?ima kaj proti tebi ?
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka

ves cas je ze tak, ker je edinec in to...sem misla tud na zacetku da to dela da me pika, ampak ocitno ni tak... skupaj sma skoraj eno leto in vedno bolj mi gre to na zivce. sej ji pove, naj ga ne klice tolko, ampak dobesedno pa ji tud kao nemore, ker je tak pac odnos pri njih
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

no težk se je utikat u njegovo družinsko življenje ker je takšna navada. probaj potrpeti ? če pa bo njega zelo motilo pa bo moral kaj narediti sam.ti ne moraš tukaj pomoje nič.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Sprijazni se, da ne boš nikoli nadomestila njegove super duper mame. In glede na to, da daješ vtis strašne zagrenjenke, je tudi prav tako, da si drugorazredna ženska v njegovem življenju.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Haha :D Nekateri moški (dečki) še iz tako vesele deklice uspejo naredit zagrenjenko...kdo je tu drugorazreden?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka

miteq sej si bogi ja :) noben ni zagrenjen, mogoce si pa ti bajsi pred kompom, ko drugim komplekse zbijas da se malo ven povleces... o ti revcek :roll:
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

kitty17 napisal/-a:miteq sej si bogi ja :) noben ni zagrenjen, mogoce si pa ti bajsi pred kompom, ko drugim komplekse zbijas da se malo ven povleces... o ti revcek :roll:

Podpis. :P
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

postavi meje ali pa se sprijazni z izgubo tipa oziroma vloge druge v njegovm zivljenju. mislem da je bols da ma tip se eno lubico zravn k pa tako mtko!!!

ce ves da te ma res rd in te nebo zarad tega mu postavi ultimat! ker ce nebo preseku tega z mtko svojo bos trpela celo zvezo ti!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Jaz sem pred nekaj časa postavla eno teorijo, ki drži kot pribito:

Tipi majo vedno en poseben odnos z materjo. Se mi zdi da imajo občutek, da se lahko v primeru propada zveze še vedno nekam zatečejo (domov) in da bo mama vedno tista, ki bo mu dajala potuho. Največkrat je res tako (sem doživela primer, ko se je to, da njen sin laže svoji punci, mami zdelo čisto normalno :roll: ). S tem pa vbistvu vedno na nek način ogrožajo zvezo, ker se nekaterim puncam (npr. meni, pa najbrž še komu) enostavno ne da tekmovati za pozornost in za to, da bi fant dal njim prav bolj kot pa svoji mami.
No ta odnos se skoraj vedno podre, ko sin postane sam starš, ker pač potem sam prevzame to vlogo.
Zanimivo je, da pri puncah tega ni, ker se mi zdi, da smo vbistvu vsi oz. večina bolj navezani na mamo kot na očeta, v primerjavi s puncino mamo pa fant ne čuti take "konkurence" kot v primeru punca vs. fantova mama.

Meni so taki odnosi grozni in se mi zdi, da se veliko zvez načne, ker si fant ne upa postaviti se zase. Saj če si z nekom si potem z njim in z njim ustvarjaš svojo družino (v primeru da zveza ostane), svojim staršem pa si seveda za vse hvaležen, ampak nekje se pa tak odnos zaključi.
Zato pa, bolj so fantje samostojni, bolj so mi všeč :D
Houd de wereld tegen
Odgovori