odnosi po vezi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

red_rose napisal/-a:oba se poznata, vesta TOCNO kaj komu pase, vse je tako zelo domace, hkrati pa razburljivo, saj nista skupaj...meni se zdi da bi znalo bit noro :P in ce bi oba s fantom ugotovila da nisva vec za skupaj, sporazumno prekinla zvezo, nimam nc proti temu da bi bla se neki casa FF...pac u izi. zakaj zgubit reden dober seks, z nekom, ki mu lahko zaupas - tu predpostavljam na pristne cloveske odnose. to se pa tako ali tako ve, saj poznas fanta.

sem hotla tipkat, pa se lahko samo podpišem pod tole :)
Make music, not war
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Ja sam je tko smešno nvem ko par konča in da še vedno ohranjata stike in sexata občasno,se vedno bolje razumeta kot pa takrat ko sta bla res skupi(hodila)...čeprav počneta vse kar sta prej počela!Zakaj je to tko?Pomoje sta oba bolj sproščena in ne se ne sekirata zaradi napak partnerja itd.To je sam una psiha k te prepriča.da nista skupi več in da si zdj svoboden...
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Konec veze meni predstavlja konec določenega obdobja.
Ne vidim smisla,da bi z bivšim obdržala še kakršnekoli intimne ali čustvene vezi.Poleg tega ne razumem,na kakšen način se lahko kdorkoli odloči,da določene osebe ne bo več ljubil,bo pa spal z njo?
Dober sex z bivšim nikakor ni dovolj dober razlog,da bi vlekel nekaj,za kar že vnaprej veš,da se bo končalo.Se mi zdi,da je konec veze bolj primeren čas za to,da razčistiš s preteklostjo in se pripraviš za naslednjo vezo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

red_rose napisal/-a:in ce bi oba s fantom ugotovila da nisva vec za skupaj, sporazumno prekinla zvezo, nimam nc proti temu da bi bla se neki casa FF...pac u izi. zakaj zgubit reden dober seks, z nekom, ki mu lahko zaupas - tu predpostavljam na pristne cloveske odnose. to se pa tako ali tako ve, saj poznas fanta. pa to mislim ce si res prej biu v vecletni zvezi :wink:

ampak ne pa tako da eden trpi! kot sem ze rekla. ko se oba zavedata, da nista za skupaj :)

Jaz sem tudi včasih tako mislila, potem sva pa s tipom dejansko res šla narazen in zdaj ni šans, da bi se v to spuščala.
Pristni človeški odnosi mogoče ostanejo tudi po koncu zveze, čustva se pa ohladijo in zase vem, da ne bi prenesla te spremembe, da je prej seksal z mano kot s svojo punco, ki jo ima rad, zdaj sem pa pač fukfrendica.
Pa ne, da bi bil zdaj zloben ali nesramen do mene, ni pa več ljubezni. Pokvarilo bi mi spomine na naju in noben seks tega ni vreden.
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Luss »

No.. pa sm se končno uspešno registrirala na ta forum in mi je ta tema prav padla v oči :) (se opravičujem za offtopic)

U glavnem.. jz sm pov leta nazaj šla narazen s fantom, s katerim sem bla skupi 4 leta.. sma ostala prijatla - vendar seksala ne bi več z njim. Dobro, zdaj mam fanta, tk da itak ne, ampak tut prej. Ker se mi zdi, da če ti je nekdo v enem obdobju pomenil "cel svet" in se pol to konča (čeprav sporazumno) je najboljš, da se vse intimnosti končajo in da ostane lep spomin..

Včasih je pa potreba le tolk močna, da je treba :twisted: Mal heca..
Z nasmehom si lepša.
lolarose
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lolarose »

heh. nekako mogoče nisem dober zgled pri tem, ampak še vseeno. saj je lepo videt da se dva bivša partnerjadobro zastopita in use, ampak sama tega enostavno ne zdržim, tak da sploh z nobenim od bivših nimam normalnih stikov. tak je, bilo je, pa ni več, če bi imela stike z njimi, vem da meni ne bi bilo glih sproščeno z njimi za govorit... taka sem :)
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tachika93 »

red_rose napisal/-a:
snoopy.girl napisal/-a:Vendar je sex brez ljubezni po velikih informacijah slabši.

pa ne seks PO zvezi :wink: oba se poznata, vesta TOCNO kaj komu pase, vse je tako zelo domace, hkrati pa razburljivo, saj nista skupaj...meni se zdi da bi znalo bit noro :P in ce bi oba s fantom ugotovila da nisva vec za skupaj, sporazumno prekinla zvezo, nimam nc proti temu da bi bla se neki casa FF...pac u izi. zakaj zgubit reden dober seks, z nekom, ki mu lahko zaupas - tu predpostavljam na pristne cloveske odnose. to se pa tako ali tako ve, saj poznas fanta. pa to mislim ce si res prej biu v vecletni zvezi :wink:

ampak ne pa tako da eden trpi! kot sem ze rekla. ko se oba zavedata, da nista za skupaj :)

Se strinjam. Če se oba zavedata in se ne navezujeta eden na drugega ni s tem nič narobe. Če pa eden še vedno goji čustva do drugega pa mislim da to ni pametno počet.
lolarose
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lolarose »

Se strinjam. Če se oba zavedata in se ne navezujeta eden na drugega ni s tem nič narobe. Če pa eden še vedno goji čustva do drugega pa mislim da to ni pametno počet.[/quote]

hja. točno tako je. ampak poznam kar nekaj primerov, ko eden od niju ni več gojil čustev do drugega, drugi pa je to počel samo zato, ker je tako še vedno dobival tisto kar je želel... takrat je to problem. se mi zdi :?
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

k enkrat končaš zvezo ni več tko kt prej.. in je konc usega.. ni več vračanja in to je to.. moje mnenje.. loh si še tko ustvarjaš mnenja da bo ql, da bosta kolega, da se boste še po pijačkah dobivala in tko..sam nene.. ne pride do tega..
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

jst vam lahko povem kak je to iz osebnih izkušenj :)

s tipom sm bla skupaj en let pa pol, pa sma februarja nehala, ampak se občasno še kar dobivama zaradi sexa. jaz tukaj ne vidim ničesar narobe, on točno ve kaj mi paše...novega tipa nočm, brez sexa pa pač ne morm, oba se strinjama da se dobivama samo zaradi sexa, ker midva sploh nisma za skupaj, v sexu imava pa odlično kemijo...zakaj pa ne :razz:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

just.me napisal/-a:jst vam lahko povem kak je to iz osebnih izkušenj :)

s tipom sm bla skupaj en let pa pol, pa sma februarja nehala, ampak se občasno še kar dobivama zaradi sexa. jaz tukaj ne vidim ničesar narobe, on točno ve kaj mi paše...novega tipa nočm, brez sexa pa pač ne morm, oba se strinjama da se dobivama samo zaradi sexa, ker midva sploh nisma za skupaj, v sexu imava pa odlično kemijo...zakaj pa ne :razz:
Evo, še jz. Sva nehala že, oh, neki cajta nazaj (govorim v letih, ne tednih), pa sva se po tistem včasih še kej srečala, pa kkšno rekla, pa šla na kavico..pol je pa mene prijel, da bi sexala z njim, ker je pač vedu kako in kaj :D in jz sem vedla, da mi bo kul..in pač sva. Večkrat.
In pol je on neki mislu, da bova še skp. :lach:
(ja, smešno mi je, ker pred tem sem jz trpela zarad njega in je blo hecno, kako se je stvar obrnila..sam sem mu tud povedala, da to bo samo tko in to je blo to)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

...
Zadnjič spremenil fun, dne 01. Apr. 2010 8:10, skupaj popravljeno 1 krat.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: odnosi po vezi

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

mislim da se nikol ne konča dobro.. slej ko prej pride do tega da nekdo v takšnem odnosu začne pričakovati več..

pa tudi zakaj bi sexal z nekom s katerim želiš prekinit vezo?
To je sam podaljšano mučenje...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
=zabica=
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a =zabica= »

snoopy.girl napisal/-a:Že od par prijateljev sem slišala da so prekinili vezo s partnerko , vendar z njo ohranili zelo dobre stike. Še vedno sta imela spolne odnose in drugih partnerjev nista iskala.
:)

in kaj je razlika tukej od biti skupej ali narazen???

sama sem pred kratkim končala s fantom, da bi ga v bližnji prihodnosti spet samo vidla, bi se mi sesul svet, kaj šele, da bi z njim ohranjala tak odnos, pristanem na psihiatriji ;)

če greš narazen, mogoče po nekem času spet pristaneš skupaj kot znanec, prijatelj, mogoče... ampak defenitivno mora pretečt velik vode v strugi, preden do tega pride...
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

=zabica= napisal/-a:
snoopy.girl napisal/-a:Že od par prijateljev sem slišala da so prekinili vezo s partnerko , vendar z njo ohranili zelo dobre stike. Še vedno sta imela spolne odnose in drugih partnerjev nista iskala.
:)

in kaj je razlika tukej od biti skupej ali narazen???

sama sem pred kratkim končala s fantom, da bi ga v bližnji prihodnosti spet samo vidla, bi se mi sesul svet, kaj šele, da bi z njim ohranjala tak odnos, pristanem na psihiatriji ;)

če greš narazen, mogoče po nekem času spet pristaneš skupaj kot znanec, prijatelj, mogoče... ampak defenitivno mora pretečt velik vode v strugi, preden do tega pride...

seveda je razlika bit f** frend al pa sam tk mal zasrat k pa hodit :wink:
veliko vlogo tukaj ima razlog zakaj sta šla narazen.če sta oba prebolela in ugotovila da nista za skupaj ..in veta da bota tuk fer drug do drugega d doben ne bo hteu kej več..ni blema.
*How will we ever know if we never try?
Odgovori