Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

Hey!:) Lahko še meni pogledaš v karte?:) Ampak vseeno bom Natašo počakala, da mi odgovori, Čokolada, ti mi pa tudi lahko, če imaš čas, pa če se ti da:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Zanima me, če bova z bivšim skupaj nazaj, v avgustu? Kaj me čaka z njem?:)
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

...
Zadnjič spremenil nepodpisana20, dne 02. Avg. 2009 6:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Čokolada** »

sabinca:) napisal/-a:Zanima me, če bova z bivšim skupaj nazaj, v avgustu? Kaj me čaka z njem?:)

1.splošen vtis:
~Azur:do želenega izida bo prišlo v kratkem.Bodite potrpežljivi, zaupajte in ne poskušajte izsiliti dogodkov.Želja se vam bo izpolnila, vendar morate biti potrpežljivi in pozitivno usmerjeni.Odpovejte se skrbem in strahovom ter jih oredajte angelom.Bolj kot vrjamete angelom, lažje vam bodo pomagali.

2.Blokada:
~Frančiška:Kaj si želite prav zdaj?Vizualizirajte to in pojavilo se bo.Negativnost bo zavrla vaš napredek.Angeli čakajo da se odločite sami.Zato ste zadnje čase imeli občutek, da ste obtičali. V slepi ulici ste se znašli, ker ste se bali napačne odločitve.

3.angelsko vodstvo:~Adriana vas vodi k uslišanju vaših molitev.Bodite pozorni na ponavljajoče misli in čustva, na žive vizije, sanje...To so njena ljubeča sporočila, ki vas vodijo.

4.verjeten izdi:~Izabela:Dober rezultat bo sledil vašim pozitivnim pričakovanjem.Priložnost je ugodna zaradi pravega časa.Več koščkov sestavljanke se je postavilo na svoje mesto.Prav tako ste se naučili neprecenljivih lekcij, ki so vas pripravile.Drzno in brez strahu zakorakajte naprej, medtem pa poslušajte modro vodstvo svojega srca.

Glede na to kar so mi karte pokazale, bosta po vsej vrjetnosti z bivšim ponovno skupaj.Je pa tukaj pomembna tvoja pozitivnost in molitev k angelom(kr te karte imajo globlji pomen).
Komunikatorka
Komunikatorka

Hvala za odgovore, Čokolada:))))

Lep pozdravček!;)
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka

sabinca:) napisal/-a:Hvala za odgovore, Čokolada:))))

Lep pozdravček!;)

Ni panike, z veseljem pomagam.:)
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Čokolada** napisal/-a:
*Srček napisal/-a:Jaaaa, jes bi angelčke vprašala, kaj mi svetujejo glede fanta, s katerim bi poskusila..

Lep dan :D

Sm vrgla karte.:) Ti bom napisala, kaj je prišlo...Samo bolj natančno se boš pa ti mogla sama poglobit v to, ker angelske karte ti ne povedo naravnost in niso vedno jasne.:)
1.splošni vtis situacije:~raye:dobili ste močno sporočilo,da se morate začeti ukvarjati z jogo ali drugimi oblikami telovadbe.Fizično gibanje je zelo pomembno za uresničevanje vaših sanj,žeja in namenov.Joga čisti in povečuje čakre,tako da boste jasno in glasno slišali naše angelsko vodstvo

2.možna blokada:~Vanesa:en dan ste prepričani v svojo odločitev, naslednji dan spet dvomite.

3.angelsko vodstvo:~Izaija:Pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje in dogodki.Dozoreli ste za nove možnosti in čutite silno željo, da bi se pognali na nova področja.Nove življenske spremembe so neizbežne.

4.verjeten izdi, ki temelji na trenutnih mislih in okoliščinah:
~Omega:Zmaga.Vaša želja sebo izpolnila.nadaljujte z dobrim delom!.

Po teh kartah sklepam, da si malček v dvomoh glede tega fanta.In či si v dvomih zaviraš ves proces.Tako da je najboljše da se osredotočiš na svojo želje in res premisliš o situaciji.Dober izid ti je tako zagotovljen.:)

Če te še kaj zanima kr vprašaj. Težko je svetovat glede situacije,ker te ne poznam.

Prva karta je padla, ker mi telovadba daje tisto mirnost, premišljenost in samozavest, ki jo potrebujem, da ne reagiram prehitro.

Druga karta je padla, ker je on ful zaprta oseba in enkrat daje signale, da je čisto nor name, potem se pa kar zapre vase in me zmede.

Tretja karta bi lahko pomenila, da bova spremenila najin zakompliciran odnos, ki se vleče že kakšno leto in v katerem sva se res prizadela: možno, da pomeni nov začetek.

Četra karta pa upam da pomeni, da nama rata prit skup :)

Dejansko mene najbolj od vsega zanima, koliko mu je do mene..hvala za odgovore ;)
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka

*Srček napisal/-a:
Čokolada** napisal/-a:
*Srček napisal/-a:Jaaaa, jes bi angelčke vprašala, kaj mi svetujejo glede fanta, s katerim bi poskusila..

Lep dan :D

Sm vrgla karte.:) Ti bom napisala, kaj je prišlo...Samo bolj natančno se boš pa ti mogla sama poglobit v to, ker angelske karte ti ne povedo naravnost in niso vedno jasne.:)
1.splošni vtis situacije:~raye:dobili ste močno sporočilo,da se morate začeti ukvarjati z jogo ali drugimi oblikami telovadbe.Fizično gibanje je zelo pomembno za uresničevanje vaših sanj,žeja in namenov.Joga čisti in povečuje čakre,tako da boste jasno in glasno slišali naše angelsko vodstvo

2.možna blokada:~Vanesa:en dan ste prepričani v svojo odločitev, naslednji dan spet dvomite.

3.angelsko vodstvo:~Izaija:Pravi čas je, da se v vašem življenju porodijo nove ideje in dogodki.Dozoreli ste za nove možnosti in čutite silno željo, da bi se pognali na nova področja.Nove življenske spremembe so neizbežne.

4.verjeten izdi, ki temelji na trenutnih mislih in okoliščinah:
~Omega:Zmaga.Vaša želja sebo izpolnila.nadaljujte z dobrim delom!.

Po teh kartah sklepam, da si malček v dvomoh glede tega fanta.In či si v dvomih zaviraš ves proces.Tako da je najboljše da se osredotočiš na svojo želje in res premisliš o situaciji.Dober izid ti je tako zagotovljen.:)

Če te še kaj zanima kr vprašaj. Težko je svetovat glede situacije,ker te ne poznam.

Prva karta je padla, ker mi telovadba daje tisto mirnost, premišljenost in samozavest, ki jo potrebujem, da ne reagiram prehitro.

Druga karta je padla, ker je on ful zaprta oseba in enkrat daje signale, da je čisto nor name, potem se pa kar zapre vase in me zmede.

Tretja karta bi lahko pomenila, da bova spremenila najin zakompliciran odnos, ki se vleče že kakšno leto in v katerem sva se res prizadela: možno, da pomeni nov začetek.

Četra karta pa upam da pomeni, da nama rata prit skup :)

Dejansko mene najbolj od vsega zanima, koliko mu je do mene..hvala za odgovore ;)

Glede tega ti pa ne morem veliko pomagat, kr angelske karte žal niso namenje temu.Ti bodo Natašine karte bolj pomagale.:)
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Bi še jaz prosla Čokolado**, da mi pove kako bo z mojim bivšim. Bova spet skupaj? Me ima še rad? Kako bo z nama v prihodnje. Hvala. :)
Lp
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

love:Z bivšim fantom sva bila skupaj že pred 3 leti vendar samo kakšen mesec ker sem bila premlada in ga nisem imela tako rada kot fanta zato sva tudi nehala. Pred nekaj meseci sva spet zabluzila ,občasno sva bila skupaj,in čedalje več. govori mi da me ima rad in ne vem kaj,smao problem je ker ima punco,s katero imata probleme že nekaj časa. rada bi šla stran ker ne bi rada bila ovira na njujni poti,samo ne morm. rada ga mam. zato me zanima,če je sploh kaj možnosti,da bova skupaj kdaj ali ne? je mogoče tudi da mi ne zaupa,ali ne upa od punce? bolše da se umaknem?
šola: pri maturi sem padla vendar sta mi pri 2 predmetih mankale pri enemu 0,25 pri drugem 2 procenta. ker smo najdli te točke me zanima ali bo ugovor uspešen,in mi ne bo treba delati cele mature?
zdravje: zanima me pa še zdravje,predvsem pa zdravje očeta ker ima neke probleme.
lp,eva (hvala za odgovor)
Čakajo:
illchy - čaka bika - stran 11
Moonlight princess,str 16, za Natašo
sabinca:), str. 16.,za Natašo*
Geena, str. 17, za Natašo
metulchica, str. 17, za Natašo
just.me, str.17...za Natašo
nepodpisana20...str. 18, za Natašo
Sestavljanka str 18, vseeno
Mimi123 str 19 ... za Natašo
andreyac str20... za Natašo
Čokolada** str20, za Natašo
LoreLai* str.20., za Natašo
all*starka str. 20, za Natašo
**medyka** st. 20 za Natašo
evonja str. 21 za Natašo*
lunaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lunaa »

Hay.....

1. Rada bi vprašala če bom mela kakšen razgovor zdaj za sluzbo k sem poslala nekaj prošenj pa me zanima če bo kaj iz tega?

2. Kdaj spoznam princa na belem konju oz kdaj spoznam tistega pravega fanta s katerim bom končno si ustvarla družino,ker sem fuul zbirčna pa me zanima če mi bo kdo sploh kdaj všeč?hehe... :) aja pa še to zdej cez dva tedna grem z enim fantom na pijačo oz se dobiva pa me zanima če bo kaj iz tega al ne?

Hvala za odgovore!
Zadnjič spremenil lunaa, dne 03. Sep. 2009 13:01, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Moonlight princess napisal/-a:Torej po nekaj časa se zopet obračam na Natašo..upam da ji ne bom v breme ker vidim da ima kar gužvo heh ....skratka imam dve vprašanji....prvo je ljubezen....sedaj mi je končno uspelo preboleti ljubezen ki me je dobesedno uničevala tako da sem po nizu nesrečnih ljubezni v fazi ko se sprašujem kaj je narobe z mano da nimam sreče kar se tega tiče....zanima me če jo bom sploh našla....in pa drugo vprašanje vezano na študij v katerem sem izgubljena in nimam več veselja do njega....kako mi kaže tu....lep pozdrav dekleta in uživajte v poletju:)

Ljubezen:

Karte potrjujejo za nazaj to, kar si že sama zapisala. V preteklosti je videti (karta bolezni), da je prebolevanje terjalo kar veliko čustvene in psihične energije od tebe, ampak konstruktivni premiki so se na srečo tekom tega procesa tudi zgodili (karta potovanja). Še te matrajo strahovi in dvomi (karta lopova), ampak imaš dobre možnosti, da tudi to počasi izzveni.

Ta trenutek te ovira na poti k sreči v ljubezeni (mimogrede v tvoji bližini se je že (ali se bo kmalu) pojavil srčni fant) to, da ne prepoznavaš še vseh svojih potencialov. Karta zaklada kaže, da imaš številne darove in da prekipevaš od energije, ki pa se je sploh ne zavedaš. Sebi in posledično navzven se tako vso silno bogastvo, ki ga nosiš v sebi, kaže v drobtinicah, v prebliskih. Glede na to, kako so karte padle, sklepam, da ti prav srčni fant, ki ti prihaja nasproti, pomaga to prepoznati.

Karta izgube kaže, da ti bodo pretekle izkušnje še malo delale težave (v obliki pretiranih strahov, projekcij ... ampak vedi, četudi nekaj zgleda podobno, kot je že nekoč bilo, gre v resnici za novo zgodbo, ki se lahko razplete drugače ... zgodovina se ponavlja zgolj na videz, ne pa tudi dejansko). Bolečina, ki si je bila deležna v preteklosti, odpira tvojo srčno čakro, občutek osamljenosti (vdova, prebolevanje) pa se umika nenadni sreči.

Jaz sem glede tvojega nadaljnega ljubezenskega življenja optimistična. Res :wink:

Študij:

Pod karto tvojega študija je padla res črna karta. Karta nesreče. Se zdi, kot da je vse skupaj res eno samo pogorišče. Nisem pa prepričana, da si že od nekdaj bila tako nezadovoljna s svojo izbiro. Je mogoče, da te je vse skupaj, mogoče tudi osebno in ljubezensko življenje tako stisnilo, da se ti je tudi študij zagabil?

Za naprej pa sploh ni tako slabo.

Imaš za nadaljevanje odprto karto sreče, vdovca ... in kot ključna karta se pojaviš kar ti sama. Če se odločiš speljati zadevo do konca, ti to uspe, celo pomoč ti bo dana. Če se odločiš spremeniti smer ali kasneje korigirati doseženo, bi mogoče bilo dobro se posvetovati z nekom modrim in izkušenim (zdi se, da ti bo znal najbolje v tej smeri pomagati nek moški - sklepam po karti vdovca ... morda celo kakšen profesor, mentor, morda sorodnik, a zagotovo nekdo, ki ti je zgled).
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

ČAKALNA LISTA

(ne se pozabit same dopisat na konec seznama, ker res obstaja možnost, da sicer izpadete)

illchy - čaka bika - stran 11
sabinca:), str. 16.,za Natašo*
Geena, str. 17, za Natašo
metulchica, str. 17, za Natašo
just.me, str.17...za Natašo
nepodpisana20...str. 18, za Natašo
Sestavljanka str 18, vseeno
Mimi123 str 19 ... za Natašo
andreyac str20... za Natašo
Čokolada** str20, za Natašo
LoreLai* str.20., za Natašo
all*starka str. 20, za Natašo
**medyka** st. 20 za Natašo
evonja str. 21 za Natašo*
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čokolada** napisal/-a:
sabinca:) napisal/-a:Hvala za odgovore, Čokolada:))))

Lep pozdravček!;)

Ni panike, z veseljem pomagam.:)

Super, da pomagaš. Lepo ti gre :wink:
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

Nataša še enkrat sm obstala odprtih ust ob tvojem odgovoru.....ti maš res talent ......ja v bistvu je moj fax bil povezan z mojo ljubeznijo saj sem bila zaljubljena v sošolca s faxa....in ravno on je bil eden izmed dejavnikov ki je negativno vplival na mojo ne preveč cvetoče stanje na področju študija.....upam da se bo uresničilo kar si rekla in bo malo bolje v ljubezni ker mi je dotični osebek pobral preveč energije in si lahko misliš kako sem utrujena od nenehnih ''bitk'' v ljubezni ... no zdaj lahko rečem da je malo bolje stvari se bodo počasi polegle ....glede faxa pa je tako da sem mislila da mi bo študij bolj pisan na kožo....in sedaj v 2 letniku sem ugotovila da to ni to kar sem si želela in da me v bistvu vleče čisto na drugo področje....no bomo vidli kako bo....hvala Nataša za odgovor zlata si...
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Odgovori