Ljubosumen
men pa žalostna
letos sem na morjo opazovala parček, ki je s sabo v Grčijo! nesel mejhnga kužka. zgleda, da je bil od punce, ker se je ona cele dneve ukvarjala s tem psom, na busu, na ladji, na plaži, povsod sta ga vlačila s sabo. tip se mi je prav smilil, ker je ona šla na morje s psom, on pa je bil ''kužek'' zraven
letos sem na morjo opazovala parček, ki je s sabo v Grčijo! nesel mejhnga kužka. zgleda, da je bil od punce, ker se je ona cele dneve ukvarjala s tem psom, na busu, na ladji, na plaži, povsod sta ga vlačila s sabo. tip se mi je prav smilil, ker je ona šla na morje s psom, on pa je bil ''kužek'' zraven
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
punkie_ napisal/-a:men pa žalostna
Jaz sem letos v Poreču videla par srednjih let (tam nekaj čez 30). Imela sta otroški voziček na 3 kolesa, notri pa...... > maltežana! Na plaži se je z njim ukvarjala, kot s 3 leta starim otrokom. Kaj vse ne vidiš...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
small_star napisal/-a:punkie_ napisal/-a:men pa žalostna
Jaz sem letos v Poreču videla par srednjih let (tam nekaj čez 30). Imela sta otroški voziček na 3 kolesa, notri pa...... > maltežana! Na plaži se je z njim ukvarjala, kot s 3 leta starim otrokom. Kaj vse ne vidiš...
to ti pa sploh slabo rata... se mi maltezan kr smili! si me spomnla na film mačke in psi kaj una sluskinja dela z unim siemskim mackom al kakrsne pasme ze je nevem tocn!

Sikanje
Ne vem kam bi dal tole temo samo zanima me zakaj morate ženske zmeraj sikati zaradi kr enih stvari, npr. ko gremo s kolegi v diskač mi je sikala, ko sem šel s kolegi kako zvit je sikala, ko sem bil s kolegico na kavi je sikala. Za vse sem jaz bil. kriv, če je pa ona kaj narobe naredila sem bil pa jaz kriv, da je ona to nrdila. Zmeraj sem jaz kriv. Sicer je zdej hvala bogu to bivša ampak obeta se mi kar dolga pauza. Da ne omenjam, da ne veste sploh kaj hočete in stalno neke komplikacije. 

-
- Cosmopsiho
Re: Sikanje
Libe napisal/-a:Ne vem kam bi dal tole temo samo zanima me zakaj morate ženske zmeraj sikati zaradi kr enih stvari, npr. ko gremo s kolegi v diskač mi je sikala, ko sem šel s kolegi kako zvit je sikala, ko sem bil s kolegico na kavi je sikala. Za vse sem jaz bil. kriv, če je pa ona kaj narobe naredila sem bil pa jaz kriv, da je ona to nrdila. Zmeraj sem jaz kriv. Sicer je zdej hvala bogu to bivša ampak obeta se mi kar dolga pauza. Da ne omenjam, da ne veste sploh kaj hočete in stalno neke komplikacije.
ali boš celo življenje samski, ali pa boš sikanje poslušal...srednja varianta je pa homo varianta...
zdaj pa razmisli, kaj je najboljše!

-
- Cosmopsiho
Re: Sikanje
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Fant, deluješ mi nekoiko copatast. Ko ti ženska začne sikati, se moraš postaviti zase in ji pokazati, da imaš svoje življenje in svoje hobije, do katerih imaš vso pravico.Ženska podzavestno hoče, da ima njen tip hrbtenico in da se zna upreti drugim, ko je to potrebno.To nje NE izključuje.Če ji daš vedeti, da se boš podrejal vsaki njeni zahtevi in nehal hoditi s kolegi, ker ona pač tako hoče, te nikoli ne bo spoštovala.
Preden tega ne boš razumel, boš imel probleme z vsako žensko.
Preden tega ne boš razumel, boš imel probleme z vsako žensko.
Džeki napisal/-a:Preden tega ne boš razumel, boš imel probleme z vsako žensko.
No ja. Prav z vsako ravno ne. Jih je vseeno nekaj uravnovešenih.
Sicer pa to, kar si napisal, velja za oba spola. Vsakega človeka se bolj spoštuje, če pokaže, da ima hrbtenico.
Pa spet, brez pretiravanja - pokazat, da imaš hrbtenico, ne pomeni, da moraš bit hiperobčutljiv arogantnež (kar nekateri v zmoti počno