Bodoče študentke

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

a mogoče kdo ve za farmacijo???
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Boš videla, ko bodo vabila za vpis.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
PorceLain.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PorceLain. »

tanchii napisal/-a:
Rainbow** napisal/-a:
tanchii napisal/-a:Kolko morate plačati za vpis?
Jaz imam 80,90€. :eek:

Na keri fax pa greš? :eek:
Ja mam 30 €

Na biokemijo grem. Zgleda majo naravoslovni faksi tolko več zaradi zavarovanja. Al majo drugi tudi kako zavarovanje všteto v to ceno?

Jst grem ista šola, samo kemijsko inženirstvo, ker me na biokemijo niso sprejeli :( :( in mam isto 80,90€ ker je notr uštet ves zavarovanje za nezgode pri delu pa za kkšne bolezni zaradi narave študije :)

A mslte, da se da dat prošnjo če se kdo izpiše v tem primeru iz biokemije, da jst notr uskočim, alpa če se najde prosto mesto? Krkol :/
Sej ne da kemijski inženiring ni zanimiv, samo mehanika?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Rainbow** napisal/-a:
tanchii napisal/-a:Kolko morate plačati za vpis?
Jaz imam 80,90€. :eek:

Na keri fax pa greš? :eek:
Ja mam 30 €

na biotehniški so lani meli nekaj čez 200€ :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

PorceLain. napisal/-a:Jst grem ista šola, samo kemijsko inženirstvo, ker me na biokemijo niso sprejeli :( :( in mam isto 80,90€ ker je notr uštet ves zavarovanje za nezgode pri delu pa za kkšne bolezni zaradi narave študije :)

A mslte, da se da dat prošnjo če se kdo izpiše v tem primeru iz biokemije, da jst notr uskočim, alpa če se najde prosto mesto? Krkol :/
Sej ne da kemijski inženiring ni zanimiv, samo mehanika?

Vse glede prepisa na biokemijo ti piše tu:
http://www.fkkt.uni-lj.si/si/?1826

Moja kolegica tudi računa na to, da se zdaj v 2. roku vpiše na kemijsko inženirstvo, v 2. letniku pa se prepiše na kemijo...
katarinca_89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katarinca_89 »

Rainbow** : moj msn katarinca_89@hotmail.com, pa se lohk kj tipkamo :)

tajca: na mikrobiologiji pa nasploh na bf, je všteto še cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu, zato je mau dražje (mislim da smo mogli it trikrat po cepivo)
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

bodoče brucke FF Maribor. Po simbolni ceni prodam skripte za prvi letnik dvopredmetnega bolonjskega študija ANGLEŠČINA in SOCIOLOGIJA. Skript od starejših študentov ne kupujte, ker oni niso v bolonjskem in imajo drugačne skripte. ponujam tudi morebitno pomoč in informacije o študiju.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Gre katera na pedagoško fakulteto v LJ? :D
Jst grem dvopredmetni študij biologija/gospodinjstvo. :cool:
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

A mi lahko ena prosm razloži kako je zdaj s tem prepisovanjem? kolega je biu sprejet na 3. željo pa bi zdj rad nek čist drug faks vpisu kjer ni blo omejitev pa vpis tud ni 100%, a se to da?
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Lahko se vpiše šele v 3. roku in seveda na tiste fakse, ki so še frej. Ta vpis je pa v začetku oktobra.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

aaa okej, hvala ti lepa :)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
Kiwy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kiwy »

ali je katera plačala vpisnino preko interneta? v navodilih piše, da moramo pod nalogodajalec napisati naše podatke, ne podatke od staršev, preko interneta pa tega ne morem spremenit, ker ima oče to...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

Kiwy napisal/-a:ali je katera plačala vpisnino preko interneta? v navodilih piše, da moramo pod nalogodajalec napisati naše podatke, ne podatke od staršev, preko interneta pa tega ne morem spremenit, ker ima oče to...
jaz sem v takih primerih(samo ne za faks, ker meni položnice še kr niso poslali) pri sklicu napisala v oklepaju v velikimi tiskanimi "ZA ...", pol pa za ziher še drug dan poklica, preverla in opozorila. pa ponavadi pol ni blo problema.
Uporabniški avatar
Kiwy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kiwy »

razmazena_maca napisal/-a:
Kiwy napisal/-a:ali je katera plačala vpisnino preko interneta? v navodilih piše, da moramo pod nalogodajalec napisati naše podatke, ne podatke od staršev, preko interneta pa tega ne morem spremenit, ker ima oče to...
jaz sem v takih primerih(samo ne za faks, ker meni položnice še kr niso poslali) pri sklicu napisala v oklepaju v velikimi tiskanimi "ZA ...", pol pa za ziher še drug dan poklica, preverla in opozorila. pa ponavadi pol ni blo problema.

ne razumem najbolj kako bi pri sklicu to napisala... vseeno hvala za odgovor
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

Kiwy napisal/-a:
razmazena_maca napisal/-a:

ne razumem najbolj kako bi pri sklicu to napisala... vseeno hvala za odgovor
v obrazcu na bankanetu ti piše sklic in not napišeš plačilo kaj jaz vem koga.
Odgovori