Bodoče študentke
-
- Komunikatorka
- Kraj: Povsod po malo
- PorceLain.
- Sramežljivka
tanchii napisal/-a:Rainbow** napisal/-a:tanchii napisal/-a:Kolko morate plačati za vpis?
Jaz imam 80,90€.
Na keri fax pa greš?![]()
Ja mam 30 €
Na biokemijo grem. Zgleda majo naravoslovni faksi tolko več zaradi zavarovanja. Al majo drugi tudi kako zavarovanje všteto v to ceno?
Jst grem ista šola, samo kemijsko inženirstvo, ker me na biokemijo niso sprejeli

A mslte, da se da dat prošnjo če se kdo izpiše v tem primeru iz biokemije, da jst notr uskočim, alpa če se najde prosto mesto? Krkol

Sej ne da kemijski inženiring ni zanimiv, samo mehanika?
PorceLain. napisal/-a:Jst grem ista šola, samo kemijsko inženirstvo, ker me na biokemijo niso sprejeli![]()
in mam isto 80,90€ ker je notr uštet ves zavarovanje za nezgode pri delu pa za kkšne bolezni zaradi narave študije
A mslte, da se da dat prošnjo če se kdo izpiše v tem primeru iz biokemije, da jst notr uskočim, alpa če se najde prosto mesto? Krkol
Sej ne da kemijski inženiring ni zanimiv, samo mehanika?
Vse glede prepisa na biokemijo ti piše tu:
http://www.fkkt.uni-lj.si/si/?1826
Moja kolegica tudi računa na to, da se zdaj v 2. roku vpiše na kemijsko inženirstvo, v 2. letniku pa se prepiše na kemijo...
-
- Sramežljivka
Rainbow** : moj msn katarinca_89@hotmail.com, pa se lohk kj tipkamo
tajca: na mikrobiologiji pa nasploh na bf, je všteto še cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu, zato je mau dražje (mislim da smo mogli it trikrat po cepivo)

tajca: na mikrobiologiji pa nasploh na bf, je všteto še cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu, zato je mau dražje (mislim da smo mogli it trikrat po cepivo)
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
- razmazena_maca
- Debatorica
jaz sem v takih primerih(samo ne za faks, ker meni položnice še kr niso poslali) pri sklicu napisala v oklepaju v velikimi tiskanimi "ZA ...", pol pa za ziher še drug dan poklica, preverla in opozorila. pa ponavadi pol ni blo problema.Kiwy napisal/-a:ali je katera plačala vpisnino preko interneta? v navodilih piše, da moramo pod nalogodajalec napisati naše podatke, ne podatke od staršev, preko interneta pa tega ne morem spremenit, ker ima oče to...
razmazena_maca napisal/-a:jaz sem v takih primerih(samo ne za faks, ker meni položnice še kr niso poslali) pri sklicu napisala v oklepaju v velikimi tiskanimi "ZA ...", pol pa za ziher še drug dan poklica, preverla in opozorila. pa ponavadi pol ni blo problema.Kiwy napisal/-a:ali je katera plačala vpisnino preko interneta? v navodilih piše, da moramo pod nalogodajalec napisati naše podatke, ne podatke od staršev, preko interneta pa tega ne morem spremenit, ker ima oče to...
ne razumem najbolj kako bi pri sklicu to napisala... vseeno hvala za odgovor
- razmazena_maca
- Debatorica
v obrazcu na bankanetu ti piše sklic in not napišeš plačilo kaj jaz vem koga.Kiwy napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:jaz sem v takih primerih(samo ne za faks, ker meni položnice še kr niso poslali) pri sklicu napisala v oklepaju v velikimi tiskanimi "ZA ...", pol pa za ziher še drug dan poklica, preverla in opozorila. pa ponavadi pol ni blo problema.Kiwy napisal/-a:ali je katera plačala vpisnino preko interneta? v navodilih piše, da moramo pod nalogodajalec napisati naše podatke, ne podatke od staršev, preko interneta pa tega ne morem spremenit, ker ima oče to...
ne razumem najbolj kako bi pri sklicu to napisala... vseeno hvala za odgovor