Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Mater komplicirate tam, kjer ni treba. Ne vem, zakaj bi sploh moralo celo Slo brigat, ali homoseksualni par posvoji otroka - kakršnega koli že - ali ne.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .luna..... »

freaky napisal/-a:
Tista tvoja 3. točka. Je bilo to vprašanje, če bi me motilo (če ja, je zelo nerodno postavljeno)? Ne, ne bi me motilo. Zakaj že? Če dajem iste možnosti, menda ja ne bom potem negirala sama sebe. :wink:

Tvoj ''nečak'', bi bil edini v razredu ki ima ''dva očeta'' bi to blo res čisto, čisto, čisto vseeno??

Čeprav vem, da boš odgovorila da ne, ker logično da ne boš negirala samo sebe

:D
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Ojej :D In zdaj se obešamo na popolnoma irelevantne stvari.

Če čaka na rejnike, verjetno ne čaka zaradi tega, ker mu je dolgčas, ampak ker si verjetno želi starše. Če bi želel ostati v sirotišnici, verjetno ne bi čakal. Če si želi ljubezni, potem verjetno nima veze, kakšne spolne usmerjenosti so ljudje, od katerih bi prejemal ljubezen. Poanta je ista.

Sicer pa: majhen, velik, srednje velik otrok...nima veze. Sem prepričana, da si vsak želi ljubezen.

Edit: Ja točno takšen bo moj odgovor. Če dvomiš v moje besede, je to tvoj problem, ne moj. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .luna..... »

^^
ne, da se mi več.

zdaj si se obesla samo na želi in čaka
sem tudi napisala glede '' otrok nima presedkov. - druga točka

Itak nima veze vse skup - Z MOJE STRANI RES KONEC - ne da se mi, ker ne bova nikamor prišle. lahko noč

:D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Sej v Sloveniji so že homoseksualni pari, ki imajo otroke. Lih pred kratkim sta dva geja dobila punčko (v tujini, nadomestna mati). :) Sam na papirju pač še ni urejeno.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Ne me hecat, ti si se obesla na detajle, ki niso bistveni za razumevanje poante vprašanja. :D

Čeprav verjetno ne boš odgovorila, pa vseeno, mogoče boš samo pomislila. Ti si rekla, da se strinjaš, da homoseksualen par posvoji otroka, ki se s tem strinja. Če se prav spomenim, je bil tvoj protiargument tudi zbadanje s strani družbe. Tega otroka bi potem po vaše (ali bolje rečeno, vi bi ga ) obsojali. V tem primeru bi bilo potem kul? Ta protiargument v tem primeru malce izvisi. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Zakaj pa se otroka ne vpraša, ali želi, da ga posvojita starša s srbskimi koreninami? Tudi to verjetno ni prijetno, da te družba zmerja, da si čefur.

Kaj pa recimo vprašanje vere posvojiteljev? Ali pa njihove bivanjske razmere. Ali lahko kmetje posvojijo otroka, pa bo potem v šoli poslušal da je kmetavz in da smrdi po gnoju?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

najbolj smešno mi je to, da je treba počakat, da je otrok dovolj star, da se lahko ODLOČI če si ŽELI starševske ljubezni.. a to resno?! otrok si ljubezni ne samo želi, ampak jo tudi nujno POTREBUJE za normalen čustven in duševen razvoj! in vi bi jim to odrekli samo zato, ker se pač vam ne zdi moralno?! kaj tako krutega pa že dolgo ne..
pa tudi to, da je treba počakat, da otrok ugotovi če ima predsodke ali ne.. mislim kam smo pa prišli?! že iz tega vidika bi bilo več kot dobrodošlo, da že odrašča v okolju brez predsodkov..

in če bi se šlo za kakšnega mojega sorodnika, ki bi moral iti k rejniški družini, stokrat raje vidim, da gre k homoseksualcem kot pa k eni standardni družini, ki ga bo vzgojila v človeka polnega predsodkov!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

rachka_ napisal/-a:otrok si ljubezni ne samo želi, ampak jo tudi nujno POTREBUJE za normalen čustven in duševen razvoj!

In dva pedra otroku tega niti slučajno ne moreta ponuditi v enaki meri, kot to lahko njegova oče in mati.

Pa če otroka posvojita dva pedra bi se dalo razglabljati o normalnem čustvenem razvoju...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Annette »

jao mene, pod kerim kamnom pa živite eni tle?

ja, homoseksualni pari bi mogl met pravico do posvojitve, pa ni važno kok starga otroka. itak je važno da otrok dobi dost ljubezni in da lepo skrbijo zanga. in sm sigurna, da bi homoseksualni par to lohk zagotovu skor prej k heteroseksualni.
a se vam sploh sanja kok heteroseksualnih zvez je prežetih z alkoholom, nasiljem, zlorabami, itn.? in kok tega pride v medije? mogoče 2%. medtem k v homoseksulani populaciji nism zasledila še niti 1x (iz tujine to govorim) da bi bla poročila o nasilju. in bi blo medijsko to precej bolj izpostavljeno, ker je to pač kao marginalna družbena skupina.
poleg tega so ble narjene znanstvene raziskave o spolni usmerjenosti otrok, ki so odraščal pr homoseksualnih starših, in kaj so ugotovil? da tle vmes ni nobene povezave, da ni važno al odrašča v homo ali hetero okolju. da je pa bistvena razlika v količini strpnosti, k jo ti otroci premorejo.

zdej pa nia pa mclarnovc pa podobni, hitr nazaj pod svoj kamn, da se ne boste slučajno okužli s kkšno strpnostjo al pa sprejemanjem drugačnih.
i love that thing you do with your tongue.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Annette napisal/-a:a se vam sploh sanja kok heteroseksualnih zvez je prežetih z alkoholom, nasiljem, zlorabami, itn.?

A pr homoseksualnih pa tega ni? Če se o tem ne govori po TV, še ne pomeni, da se ne dogaja. Eni res živite pod kamnom...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

/\/\4t3j napisal/-a:
UG84 napisal/-a:Jaz bi samo to rekla - mnogi homoseksualci bi bili veliko boljši starši kot premnogi heteroseksualci, ki se znašajo nad svojimi otroci ali pa so do njih brezbrižni. Krasno bi bilo, če bi imeli vsi otroci ljubeče starše, pa čeprav bi to dve materi oziroma dva očeta. Jaz v tem resnično ne vidim problemov.

A homoseksualci pa se ne bi znašali nad svojimi otroki? Kako pa ti to veš? Pojasni prosim.

Uporabila sem besedo MNOGI in pa PREMNOGI. Nikjer nisem uporabila besede VSI. To pomeni da logično so in vedno bodo na obeh straneh obstajale izjeme.

Mimogrede, post sem napisala v mirnem tonu. Se pa umikam iz te teme, ker ljubi bog, meni se ne da ukvarjat s takšnimi, ki niti ne znajo dobro prebrati napisanega, ampak samo udrihajo čez druge. Zdj sem si vzela čas in prebrala celotno temo - želostno je to, na kakšno raven ste se spustili. Nobenega normalnega dialoga, redki sta tisti, ki dejansko prebrete in vsaj poskušate razumeti kaj je kdo drug želel napisat.
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Annette »

mclarnovc, nazaj v 1. razred, da te brat naučijo. a sm kje napisala, da tega ni? nism. vedno je, vedno bo. ampak je pa tega pr homoseksualcih bistveno manj.
i love that thing you do with your tongue.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

sm že js omenla eno izmed možnih razlag zakaj tega pr homoseksualcih ni. njim ni samoumevno met otroka in če si ga tko močno želijo da so ga pripravljeni posvojit, potem verjetno ne bo pršlo dot ega da ga bo po hitrem postopku pretepu al se zanašu nad njim.

bistvo je, da smo mi družba in zarad takih k so pouni predsodkov (in med drugimi ne znajo normalno pisat, ma morejo tkoj žalit in rabit žaljivke) bojo otroci v šoli vedno gledali postrani otroka iz take družine.

in pojma nimam zakaj bi tak otrok živeu v pomanjkanju. 2 homoseksualca sta pomoje lih tko sposobna dajat ljubezn ku dva hetero, to sploh nima veze s spolno usmerjenostjo no, kaj vam ni jasno?! :roll:

nehte že tolko o tej uzgoji kr eni res nimate pojma o tem in ko boste pršli do te točke ko boste meli več let izkušenj za sabo, potem se lahko menimo kdo je sposobn uzgajat in kdo ne. :roll:
Odgovori