Drgač si pa še enkrat poleti želim v Tunizijo - v isti kraj in hotel, ker mi je bilo tako vredu kot še nikoli nikjer!

Inčaa napisal/-a:jaz pa sem se včeraj vrnila iz Tunizije. Bla pa sem v hotelu El Mouradi Hammamet Resort **** ALL. Morem rečt, da so to ble res ene boljših počitnic!
Savannah napisal/-a:Saj ni krivo to, da sva dajali € namesto njihovih dinarjev, ane?
Savannah napisal/-a:^^ Midve s sestro sva nastavljale napitnino (v €) najprej na nočno omarico, in ker ga prvi dan ni vzela, sem ga pustila še drugi dan, pa ga vseeno ni vzela, potem sem nastavila na posteljo, pa spet nič, prav tako ni vzela v kopalnici na polici. Bom naslednjič poskusila tako kot si sama rekla - na vzglavnik in upam, da bo potem vzela.Saj ni krivo to, da sva dajali € namesto njihovih dinarjev, ane? Tisti, ki je na plaži raznašal na ležalnike blazine, je bil 2 € ful vesel, tako da jim očitno ni važno, da dobijo dinarje, ali pač? Drugače kelnarju pa sva (enemu ful vredu, ki si je nagledal mojo sestro in nama parkrat prinesel koktajle, čeprav ne smejo nosit k mizi
) dale 2x napitnino (po 2 €), čeprav pijač ne nosijo k mizam, ampak moraš prit k šanku naročit. Vsaj tak je sistem v vseh hotelih z AI storitvami. Oni samo pospravljajo prazne kozarce.
Drgač si pa še enkrat poleti želim v Tunizijo - v isti kraj in hotel, ker mi je bilo tako vredu kot še nikoli nikjer!Bo treba našparat dinarčke.