.luna..... napisal/-a:Tisti, ki podpirate, da homoseksualni pari vzagajajo otroke - bi jih želili za starše oziroma bi želeli da bi vzgajali vas ali recimo vaše nečake - pač otroka ki vam je blizu??
Mi je vseeno. Dokler bi bili ljubeči starši in bi mi nudili podporo in vse, kar v starševstvo paše, mi je vseeno, kateri spol bi jih privlačil. Tako da ta argument pri meni ne vzdrži.

No pa pejmo še v eno skrajnost. Recimo , da en otrok že celo svoje življenje prebiva v sirotišnicah in čaka na rejnike oz. na posvojitelja. Recimo, da tega otroka ne želi posvojiti noben heteroseksualen par, bi ga pa z veseljem posvojil nek homoseksualen par. Bi vi v tem primeru rajši videli, da je ta otrok še naprej brez staršev, ker homoseksualci ne smejo imeti otrok? je potem bolje za otroka, da sploh nima staršev, kot da ima dva, ki se šopata v rit?
To sklicevanje na družbo je pa tako nesmiseln argument. Jaz ne bom obsojala, prav tako tudi dost drugih ljudi. Zakaj preprosto ne rečete, da bi jih VI obsojali? Kot sem že večkrat povedala (v eni prejšnji temi): Problem so posamezniki, ki bodo obsojali oz. že obsojajo, ne pa homoseksualni pari, ki si želijo otroke. Torej, če vemo problem, dajmo ga odpravit. Ne pa zdravit posledic!