Glede prava, vsaj v MB, je tako, da se vpišejo tudi taki, ki so SŠ in maturo naredili podpovprečno, ker je omejitev nikakva, zato pa jih tudi ogromno ne naredi niti 1. letnika. Po drugi strani pa pravo ni samo piflarija. Jaz poznam ogromno pridnih, ki imajo zic leder, pa jim to na faksu klinc kaj pomaga, ker vsega se ne da na pamet naučit.
~NIA~ napisal/-a:a ste že USE dobile pošto da ste/niste sprejete? moja sestrična še zdej ni..
Ne, tudi js je še nisem dobila in sem že pošteno živčna. Pravkar sem poslala mail na vpis, malo kasneje bom še poklicala. Imam pa čez 90 točk, tako da mi sploh ni jasno, kaj naj bi to pomenlo.
Vpisujem se prek pošte na BF, oddelek za mikrobiologijo pa mormo poleg originalnega maturitetnega spričevala poslat tud obvestilo o uspehu na maturi - kakšno obvestilo o uspehu na maturi, to mormo it na svojo šolo iskat (isto kokr potrdilo o vpisu) al kaj? o.O
You have enemies? Good, that means you accually stood up for something in your life.
^^ Nisem 100%, če je to to, ampak - ko smo dobili maturitetno spričevalo, smo dobili dva plava lista - eno je Spričevalo o splošni maturi, drugo pa Obvestilo o uspehu pri splošni maturi. Verjetno moraš pač oba poslat. Vsaj jaz bom ta dva nesla gor, ne vem