Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
astarta
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč, daleč

Neprebrana objava Napisal/-a astarta »

NOVO:

puce a ve katera za kakšno mazilo, ki bi pomagalo ob ugrizu bolh??

smo bili na dopustu pa so nas napadle, zdaj pa srbi pa grdo zgleda, mažemo z fenistil gelom pa pomaga samo za srbenje, tiste bunkice pa so še kar tam :(:(
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

flesherka_ napisal/-a:@Tamarra*: v metulu=)

no, pol bi rekla, da je tebi staromodno to, glede na to, da tam (vsaj baje, kolikor povejo stranke, ki hodijo k vaši konkurenci povedo :D) že dolgo ne dobivajo filmov, kot je treba in ne štima vse kot bi moralo :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

^^to pa res ni kriva ne videoteka in ne mi (zaposleni)... to so krive stranke ki grdo ravnajo z dvd-ji.. vsem nam je v interesu, da se dvd izposodi kar se da večkrat in se maximira dobiček. verjamem da je tut pri konkurenci tak...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Ne razumem kaj ima neredna dobava filmov z grdim ravnanjem z dvd-ji? :gruebel: :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Novo!!!!

Na podelitev maturitetnih spričeval nisem šla, ker sm bla zaspana :oops: in ker itak nimam niti razredničarke niti razreda. Zato sm si rekla, da bom šla kasnej iskat v tajništvo. Zdej sm pa nekje na netu zasledila, da tega ne dobiš v tajništvu :eek: A je kera že bla v tej situaciji?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

NUJNO

Kko zbrišeš piškotke v Mozilli ? :oops: :oops:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Greš na orodja ali lastnosti in tam imaš že takoj opcijo izbriši zasebne podatke in vse pokljukaš.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

sončk napisal/-a:Novo!!!!

Na podelitev maturitetnih spričeval nisem šla, ker sm bla zaspana :oops: in ker itak nimam niti razredničarke niti razreda. Zato sm si rekla, da bom šla kasnej iskat v tajništvo. Zdej sm pa nekje na netu zasledila, da tega ne dobiš v tajništvu :eek: A je kera že bla v tej situaciji?

Jst sm šla ravno eno uro nazaj po maturitetno spričevalo, in sem ga dobila v tajništvu šole :D .
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

novo
Ima katera morda kak link kratkih videoposnetkov in raznih textov,lepih misli- v mislih imam predvsem priponke,ki se pošiljajo v mailih?
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

sončk napisal/-a:Novo!!!!

Jaz sem ga dobila pri ravnatelju. Saj nekje na šoli je. :)
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Se mi lahko prosim na ZS javi kdo, ki živi na Fužinah? :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mitkica »

A mogoče katera ve, če se da še kje dobiti že davno ne več moderen navijalec tub? :)
Ne vem niti kako se mu pravilno reče. Ma včasih, ko so ble še vse tube kovinske se je dobil takšen navijalec, da je iz tube stisnil vso vsebino. Sem brskala po netu, pa nikjer sledu :(
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

novo
dons pičiva z Mojim na jadrnico na slo obalo. ker ni v marini, to pomeni da nimava tuša.
nujno bi rabla info, kje bi se dal it pod tuš (ne tudš na plaži), kšn kamp al pa kej podobnega, da ni za plačat?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

lakeesha napisal/-a:novo
dons pičiva z Mojim na jadrnico na slo obalo. ker ni v marini, to pomeni da nimava tuša.
nujno bi rabla info, kje bi se dal it pod tuš (ne tudš na plaži), kšn kamp al pa kej podobnega, da ni za plačat?

greš z ruzakam v kamp in se stuširaš?.. če pa preverjajo pa rečeš da greš enga pogledat k je v kampu..
Uporabniški avatar
*gigita*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *gigita* »

A se da dobiti študentske bone za primorsko (obala) če si vpisan pod univerzo v ljubljani?
It's all about dancing...
Zaklenjeno