puce a ve katera za kakšno mazilo, ki bi pomagalo ob ugrizu bolh??
smo bili na dopustu pa so nas napadle, zdaj pa srbi pa grdo zgleda, mažemo z fenistil gelom pa pomaga samo za srbenje, tiste bunkice pa so še kar tam :(
no, pol bi rekla, da je tebi staromodno to, glede na to, da tam (vsaj baje, kolikor povejo stranke, ki hodijo k vaši konkurenci povedo ) že dolgo ne dobivajo filmov, kot je treba in ne štima vse kot bi moralo
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
^^to pa res ni kriva ne videoteka in ne mi (zaposleni)... to so krive stranke ki grdo ravnajo z dvd-ji.. vsem nam je v interesu, da se dvd izposodi kar se da večkrat in se maximira dobiček. verjamem da je tut pri konkurenci tak...
Na podelitev maturitetnih spričeval nisem šla, ker sm bla zaspana in ker itak nimam niti razredničarke niti razreda. Zato sm si rekla, da bom šla kasnej iskat v tajništvo. Zdej sm pa nekje na netu zasledila, da tega ne dobiš v tajništvu A je kera že bla v tej situaciji?
Na podelitev maturitetnih spričeval nisem šla, ker sm bla zaspana in ker itak nimam niti razredničarke niti razreda. Zato sm si rekla, da bom šla kasnej iskat v tajništvo. Zdej sm pa nekje na netu zasledila, da tega ne dobiš v tajništvu A je kera že bla v tej situaciji?
Jst sm šla ravno eno uro nazaj po maturitetno spričevalo, in sem ga dobila v tajništvu šole .
Jaz sem ga dobila pri ravnatelju. Saj nekje na šoli je.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
A mogoče katera ve, če se da še kje dobiti že davno ne več moderen navijalec tub? Ne vem niti kako se mu pravilno reče. Ma včasih, ko so ble še vse tube kovinske se je dobil takšen navijalec, da je iz tube stisnil vso vsebino. Sem brskala po netu, pa nikjer sledu
novo dons pičiva z Mojim na jadrnico na slo obalo. ker ni v marini, to pomeni da nimava tuša.
nujno bi rabla info, kje bi se dal it pod tuš (ne tudš na plaži), kšn kamp al pa kej podobnega, da ni za plačat?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
lakeesha napisal/-a:novo dons pičiva z Mojim na jadrnico na slo obalo. ker ni v marini, to pomeni da nimava tuša. nujno bi rabla info, kje bi se dal it pod tuš (ne tudš na plaži), kšn kamp al pa kej podobnega, da ni za plačat?
greš z ruzakam v kamp in se stuširaš?.. če pa preverjajo pa rečeš da greš enga pogledat k je v kampu..