McLarnovc napisal/-a:*purple* napisal/-a:Saj bi bli ljubi bog, moji starši!
In še nekaj. Moje starše
BOŠ PUSTILA PRI MIRU!!! Ne poznaš nobenega od njih, torej nimaš nobene podlage, da lahko obsojaš!!!
aja?čemu si potem ti lastniš pravico pljuvat po drugih na tak način? Mislm da dokler iz tvojih ust letijo take obsodbe,zaničevanje homoseksualcev in podobno, da ima tudi vsak pravico rečt kej čez tebe in tvojo familijo!
In ne nism rekla nč čez tvoje starše, ampak čez vzgojo!vsekakor so se ušteli!
se pravi če homoseksualna starša nista moja biloška starša, potem sploh nista moja starša?nevem kako ti gledaš, ampak jst gledam na starše kot na osebe, ki sta me spravila h kruhu, me imela rada, mi dala vse kar sta lahko in vzgojila v dobro osebo z moralnimi vrednotami!Ali se pretaka njuna kri po mojih žilah, me pa sploh ne briga!To je zame starš!
In zakaj nebi bla sposobna vzgojit enako dobro?Povej mi na kateri podlagi!
Ja nia, jst tud nimam podlage, nisem tud nikjer rekla da bi bli superiorni starši vsi skupaj, ampak ne dvomim v to da nebi bli!Ponavad je najboljši starš otroku tist ki si ga tako zelo želi zelo dolgo in ga naposled le dobi in ga varuje kot punčico svojega očesa, ker mu niso samoumnevni, ker se je trudil zanje.Nikjer pa ne piše ne eno ne drugo, tko dfa ne jaz ne ti nimava nobene pdolage!Lahko jim pa damo možnost in vidimo kako in kaj!
In dejte nehat s to šolo no, usaj mal pomislte prej kar že ptiči na veji čiukajo!
luna, jst pa cerkve ne bom pdopirala dokler oni ne bodo podpirali takih stvari!res si dala krasen primer s krasne "ustanove" s prekrasne sekte!
In nia, vemo kako je s tvojimi čefurji in podobnim,jasno je da ne sprejemaš sveta okoli tebe, ampak samo tisto kar tebi sede.če ma las postran že ni uredu...