me2u napisal/-a:Zanima me nekaj in sicer.. Če pri slo in ang pišeš oceno 4, neglede ali je dobra 4 ali slaba 4 dobiš 4 + 2?
dobra 4 je 6 točk, slaba 5
~NIA~ napisal/-a:aderyn napisal/-a:^^ a dve ovojnici vsaka posebej al kako? Ker jaz ne vem, kdaj naj kaj pričakujem od moje fakultete glede vpisa
pomojm boš najprej dobila pošto da si sprejta na prvo/drugo/tretje mesto in da boš datum točnega vpisa in use kar paše zravn zvedla nakadno in te bodo o tem pisno obvestili.
Kiwy napisal/-a:me2u napisal/-a:Kiwy napisal/-a:me2u napisal/-a:Zanima me nekaj in sicer.. Če pri slo in ang pišeš oceno 4, neglede ali je dobra 4 ali slaba 4 dobiš 4 + 2?
dobra 4 je 6 točk, slaba 5
Sigurno?
ja, ti vse piše na ric.si
po mojem je tud tak ja. ni tu grozne trte mrte, razen, če si kdo od teh sprejetih premisli in npr. gre pavzirat.sončk napisal/-a:Omejitev je 74, to se pravi je tisti, ki je na zadnjem mestu, imel 74 točk. In če maš ti 73 točk, pač nisi sprejet.
razmazena_maca napisal/-a:po mojem je tud tak ja. ni tu grozne trte mrte, razen, če si kdo od teh sprejetih premisli in npr. gre pavzirat.sončk napisal/-a:Omejitev je 74, to se pravi je tisti, ki je na zadnjem mestu, imel 74 točk. In če maš ti 73 točk, pač nisi sprejet.
btw, bodoči fdvjevci - je že kdo dobil vabilo za vpis? moj poštar še kr ni bil pridn
![]()
![]()
PuNcHKaa napisal/-a:sarchika09 ne pretiravaj. Saj ne veš koliko točk bo imel tisti, ki bo na zadnjem mestu. Če je bila letos matura res slaba, kot pravite, potem se zna zgodit, da te sprejmejo. Sprejemajo tako dolgo, dokler niso vsa mesta zapolnjena. Oz. če ima na koncu zadnji, ki je sprejet 73 pik, potem jih sprejmejo tudi 10, če imajo vsi 73 pik. In še vedno jih sprejmejo več kot je omejitev. Tako, da možnost še vedno obstaja.