Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

barbkaa napisal/-a:
densy napisal/-a:jaz sem pa sedaj že dvakrat naročila na asosu: www.asos.com

kako je s poštnino, kakovostjo, dobavo,...?:)

evo, sedaj čakam že tretji paket :)
prvič sem naročila dvoje čevlje oboje št 7 (naša 40) in so mi kot uliti. Naročila sem tudi kapo in krilo. Oboje je super - res kvalitetno. Dobila sem pa v enem tednu. Poštnina je bila 13€ se mi zdi, ker so čevlji bolj težki. V sdrugo sem naročila dve torbice, pa je bila poštnina samo 4€...
Drugače imam pa vse na blogu napisano.. se mi ne da še enkrat vse pisat :D
SunFlower*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SunFlower* »

js sm pred enim tednom naročila preko asosa in je bila poštnina 5€, dokaj malo glede na to da sem naročila 5 artiklov ki pa so precej težki :roll: :)
na pošiljko še čakam tako da o kakovosti lahko poročam kasneje :)
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

densy napisal/-a:
barbkaa napisal/-a:
densy napisal/-a:jaz sem pa sedaj že dvakrat naročila na asosu: www.asos.com

kako je s poštnino, kakovostjo, dobavo,...?:)

evo, sedaj čakam že tretji paket :)
prvič sem naročila dvoje čevlje oboje št 7 (naša 40) in so mi kot uliti. Naročila sem tudi kapo in krilo. Oboje je super - res kvalitetno. Dobila sem pa v enem tednu. Poštnina je bila 13€ se mi zdi, ker so čevlji bolj težki. V sdrugo sem naročila dve torbice, pa je bila poštnina samo 4€...
Drugače imam pa vse na blogu napisano.. se mi ne da še enkrat vse pisat :D

kaj pa plačilo? gre mogoče po povzetju? :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ne, takoj plačaš npr z viso electron.
Zowie
Sramežljivka
Sramežljivka

Nakup čevljev po netu

Neprebrana objava Napisal/-a Zowie »

Hejla!

Mene pa zanima, če je kera že kupovala čevlje preko spleta.

Na eni naši strani (www.noranapetke.si) sem najdla ene čevlje zase, ki jih že dolg iščem, pa me je mal strah - nisem še nikoli kupovala česa tazga po netu.

A ma kera kake izkušnje oz. je že kupila kaj pri njih, da mi pove iz prve roke...?

Nasl. soboto mam eno poroko in se mi že kr mudi :roll: ... ti čevlji so mi pa po dolgem času končno res res všeč - sam kaj če mi ne bodo slučajno kul, kaj bom pa potem bosa :oops: ?!?!?

:D ...tako da...res cenim vsako pomoč...

Hvala, pa uživajte sonček in poletje!!!
Živimo z energijo, navdušenjem in sočutjem!!!
Zowie
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz sem šla malo pogledat na asos, ki ste mi ga rpiporočile (tnx :) ), samo ne vem...kakšne čevlje ste si pa kej naročile, ker meni pa ni nek hud izbor..sej ekj se najde, sam velik je pa tud "kmečkih" vmes...in to za kar dobro ceno (na razprodaji) :roll:

Kaj pa naredite, če vam kaj ni kul? Pošiljate verjetno ne nazaj???
teiia
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor*

Neprebrana objava Napisal/-a teiia »

Jaz sem si stvari naročila tudi preko www.dress-for-less.com, nekatere stvari so res bol drage, kljub popustom, ampak se vseeno najde veliko lepih stvari. Mislim pa da je poštnina 10€, ampak meni še ni bilo žal za nobeno stvar, ki sem si jo kupla :D
Zowie
Sramežljivka
Sramežljivka

No, evo punce, jaz sem si včeraj le kupila čevlje za na poroko v tistem salonu od noranapetke in čist so mi hudi. Včeraj sem morala takoj ven zvečer :D

Pa udobni so glede na petoooo...Ne, res fajn, sem bila presenečena, kaki so čevelji v resnici,d a na konc že nisem vedela, katere naj vzamem :roll:

Je pa tako. Tam je bila ena od lastnic (baje sta dve - mi je vse povedala ), tud zelo zelo prijazna, mi je izmerila nogo in hotela, da vse probam :roll: ...in poslala mi bo še kar nekaj predlogov čevljev po mailu glede na moj opis, kaj bi rada imela, ker nimata vsega gor na strani.

Če se odločim, bom morala sicer počakat kake 14 dni, je rekla, da roba pride sicer v kakem tednu, a je potem odvisno od carine,..ampak bom imela pa edina take :razz:
če pa slučajno kaj ne bo kul z njimi, mi jih pa baje zamenjata.

Ma jaz sem ful vesela, da sem to najdla...bom pa videla, kako bo, samo da jim lahko tudi nazaj prinesem

Juhujuhu, kok bom fina v soboto... :D juhu (za vsak slučaj pa rezervne v avtu, gel vložke in sekundnega v torbici :twisted: )
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie taylor »

hej! mene pa zanima v kolikih dneh pride pošiljka če naročiš iz spletne strani la senza?

lp
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

mimovrste.si kupila zobno scetko sonicare flex care :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

bonnie taylor napisal/-a:hej! mene pa zanima v kolikih dneh pride pošiljka če naročiš iz spletne strani la senza?

lp

Js sm naročila v soboto, dobila takoj v četrtek. Zelo hitro, ni kej. Vse pohvale- js sm bla res navdušena :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Sicer ne spada pod modo, ampak ta tema se mi zdi najbolj primerna za to vprašanje. A je katera naročala knjige prek Emke? Nekje sem slišala, da knjige itak dobivajo iz knjigarne konzorcij, torej se najbrž bolj splača it direktno v knjigarno in se na tak način znebit stroškov poštnine?
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

Js sm dost prek Emke naročala in sm bla zmer zadovoljna, knjige pošlejo ponavad u roku 3 dni, razen če naročaš kakšne knjige k jih morjo še naročit, pol se pa to zavleče na cca. 2 tedna. Kar se pa tega tiče da nabavljajo v Konzorciju pa neb vedla :)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Evie »

Tiste, ki naročujete kaj iz ZDA - zanima me ali je res, da so tam št. večje. Npr. če ti je tu prav S, je bolje naročit XS?
Pa kako imajo oni z tistimi št. 2 je 34; 4 je 36?
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Ja, nujno naroči manjšo številko.

Glede številk je pa odvisno od firme. Lahko se začne šteti z size 0, ki je velika za našo 34-36 (spet odvisno od firme) ali pa z 2, ki tudi pomeni 36. Če imaš tukaj št. 36 naroči 0 oz. najmanjšo številko, ki jo ponujajo. Pa poglej, še dolžino hlačnic (če naročaš hlače), ker ponujajo razlčne dolžine. Petit so tiste za manjše ljudi. :)
Odgovori