Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Adelisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Adelisa »

^^ja to sem že vidla, sam sem mislila, če ima mogoče katera na računalniku. vseeno ti hvala. :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Sm šla par strani nazaj gledat pa nism nč najdla...katero avtošolo v LJ priporočate pa zakaj?
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

aaaaaaa, jst sm pa učer izpit nardila :jump:
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ čestitam :D v prvo? :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

ok sm nardila cpp in začela z vožnjo in me zanima po kolkem času ste šle že na cesto vozt? jst sm še zmer na poligonu in si še ne upam na cesto mam težave nikakor ne morm sklopke pa gas uravnotežt in skos prepočas spustim sklopko, pa ful po gasu udarm ...mislm počutm se kot totaln idiot in se mi zdi da izpita nikol ne bom nardila...pa kok ste kej ur nardile zdej po mojem občutku mislm da jih bom rabla več kot 50 :roll:
pa inštruktor je ful u redu mogoče mal preveč luškan :lol:
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

dandy napisal/-a:ok sm nardila cpp in začela z vožnjo in me zanima po kolkem času ste šle že na cesto vozt? jst sm še zmer na poligonu in si še ne upam na cesto mam težave nikakor ne morm sklopke pa gas uravnotežt in skos prepočas spustim sklopko, pa ful po gasu udarm ...mislm počutm se kot totaln idiot in se mi zdi da izpita nikol ne bom nardila...pa kok ste kej ur nardile zdej po mojem občutku mislm da jih bom rabla več kot 50 :roll:
pa inštruktor je ful u redu mogoče mal preveč luškan :lol:

jst sm ze po prvih 15min sla na cesto, tja okol stadiona v siski, skor me je kap sam nism nc rekla :D takrat sm pa prvic v zivljenju vozila avto nej to tud povem :D
jah na koncu sm pa rabla 56 ur :lol: :D pac nesporazumi z instruktorjem.
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

Tamarra* napisal/-a:^^ čestitam :D v prvo? :)

tnx. ja, u prvo. :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ok ampak 56ur je pa pomoje way too much.... Pa kaj dela folk v tej ljubljani? :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Ja res je preveč.. ko sem ga jaz delala je bilo v LJ večini zadosti 30ur. Ali je kdo res netalentiran, ga je strah ali pa avtošola nateguje k elastiko..
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

ves kaj je men moj instruktor reku :), da vse fante prijav na glavno vozno po 25 uri, zenske pa po 50... tak da si lahko mislis kaj je razlog :? :)
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Mimi123 napisal/-a:ves kaj je men moj instruktor reku :), da vse fante prijav na glavno vozno po 25 uri, zenske pa po 50... tak da si lahko mislis kaj je razlog :? :)

davno je tega kr sm jst svoj izpit nardila sam tud jst ne bom pozabla teh besed k mi jih je inštruktor reku k sm začela z vožnjami. :!: :?: :x

Sicer sm pa imela voženj nekaj več kot 30 in pred tem nisem nikoli vozila avta...moj brat pa je delal izpit v LJ in je vozu avto že pri 15ih letih pa je imel okoli 50 ur voženj :!: :?:
Ma tle kjer jst žvim so vse ceste tko simpl (najhujš kr se ti tle lahko zgodi je bočno parkiranje :D ), v LJ je vse to bl težje se mi zdi.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

^^glede na to, da si tolk vozila "na črno" še preden si začela izpit delat in si že vse obvladala, si kr nabila ure..

Js sm jih isto mela toliko, ampak sm sam dvakrat v lajfu bratu zamorila da me nauči vozit..pol ko sm se prvič usedla in hotla štartat mi je crknu in sm se usrala in šla vn. :D
Drugič se je pa zgodba ponovila, tko da mu pol nism več težila.
Kar me je nauču inštruktor to je blo, sm pa v drugo nardila.
Ne bom pa pozabla ko sem enkrat mela vožnjo in mi začne govort da je zdej meu izpit (njegov učenec) in je šlo. Prav fant je s 15 urami naredu, vse zna, nimaš mu kej. Js pa sam :eek: :eek:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno